top of page
  • Skribentens bildBranka Okeijn

SOLFÖRMÖRKELSE 26/12

Uppdaterat: 9 feb. 2020Snart är det Jul och du är säker fullt upptagen. Mellan glöggen och julgröten kanske du ändå hinner ta en liten paus och läsa detta. Vi har en solförmörkelse som kommer upp den 26 december, på annandagen. Den kommer inte kunna ses från vårt hörn av världen men energierna som skapas påverkar oss alla. Du kan använda denna energi till att skruva upp din egen energi eftersom dessa astrologiska event fungerar som portaler till högre medvetandenivåer.


Under dessa dagar då energin accelererar kommer vi att visas en ny väg. Var uppmärksam på dina drömmar, tankar och känslor. Beroende på var du befinner dig i din personliga utveckling kan du antingen uppleva det som väldigt subtila hintar eller som ett plötsligt uppvaknande. Oavsett vilket kommer energin att växa inom dig för att leda dig in på nya vägar.


Energin kring denna solförmörkelse är rik och expansiv. Här finns stora möjligheter att så frön som kan växa till något extraordinärt. Att investera lite av din tid till att lägga ut dina intentioner och fundera på vart dina ambitioner vi vill ta dig under nästa år, är väl investerade minuter. Kanske har dina mål förändrats under året som gått och du behöver ge dig själv lite tid att ställa om. Ha tålamod. Alla flöden av energi i universum är gåvor till oss och du kan använda dem till att öppna upp och välkomna det nya året i lugn och ro.


Vi har jobbat hårt för att komma till detta ögonblick. 2020 erbjuder oss något annat än det vi kunnat uppleva åren innan. Oavsett vad vi upplever under själva förmörkelsen kommer denna våg av energi svepa oss med, lyfta oss upp och förbereda oss för den ljusenergi som kommer rulla in över oss under nästa år. Vi är kallade till att resa oss, ta steget in i ljusets era och den nya kraften som är allas vår att använda på det sätt vi finner bäst.


En riktigt GOD JUL till dig och dina kära. Branka
385 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page