top of page

INTUITIVE ANGEL MESSENGER™

FORTSÄTTNINGSKURS

VIDAREUTVECKLING FÖR DIPLOMERADE

RELATIONER - LIVSVÄG​

Om du har erhållit ditt diplom för Intuitive Angel Messenger™ basutbildning har du möjlighet att fördjupa dina kunskaper under ytterligare två dagar. Dagarna är i huvudsak uppdelade i två block med fokus på relationer och livsväg. Två viktiga områden kring vilka de flesta frågeställningar vi får från våra klienter kretsar. Vidareutvecklingen syftar till och ger dig både en egen utveckling och en fördjupning så att du är rustad att möta dina klienter från en professionell nivå. Utrymme kommer finnas för praktiska frågor kring yrket och relationen klient/terapeut.

EN DEL AV INNEHÅLLET

  • Dysfunktionella relationsmönster och hur man bryter dem

  • Relationen klient/terapeut

  • Hur egostrukturer kan manifestera sig i våra sju energicentrum

  • Livsplanen, Karma/Dharma - Hur funkar det

  • Relationsvägledning - Vägledning kring livsvägen

  • Meditationer

Wings

DIPLOM

Kursen löper över två intensiva kursdagar och du måste delta  till 100% för att få ut ditt diplom. Jag förbehåller mig rätten att inte utfärda diplom skulle jag finna en elev vara direkt olämplig.

ÖVRIGT

För att delta på workshopen behöver du ha genomgått Intuitive Angel Messenger™ grundutbildning. Du behöver också vara fysiskt och emotionellt stabil så att du kan ta till dig utbildningen på ett bra sätt. Deltagaravgiften måste vara betald i sin helhet. Vi tar emot föranmälningar men en plats reserveras för dig först när deltagaravgiften registrerats som betald.

Datum: Inget datum planerat för närvarande

Tid: 2 hela kursdagar kl 10-18

Plats: Centralt Stockholm
Kurspris: 4900:-


 

Betalningsalternativ:

Kreditkort, betalkort och PayPal.

Bankgiro 5494-6843

Swish 123 307 94 72

Om du väljer att betala med bankgiro eller Swish behöver du skicka en separat anmälan till info@branka.se. Uppge ditt för-och efternamn, mobilnummer och den e-mejladress du vill att jag använder i vår kommunikation. 

DETALJER

bottom of page