white-wings-2473023_1280_edited.png

ÄNGLAMINGEL™ 

Online

Nästa Änglamingel den 10 januari kl 19-21
Kvällens tema är det nya året 2023 och vad det kan föra med sig för oss. Detaljerad agenda publiceras senast ca 7-10 dagar innan. Vi träffas online på plattformen Zoom. Du kan delta via dator, mobil eller surfplatta. Reprislänk skickas ut inom 24h och gäller i 7 dagar. Deltagaravgift 300kr. All info om hur du kopplar upp dig finns på anmälningssidan.

Branka i dator (1).png

ÄNGLAMINGEL™

HUR DET BÖRJADE

Änglamingel™ startades den 9 maj 2007 som ett svar på önskemål om ett regelbundet öppet forum med möjlighet att träffa likasinnade människor. Träffarna är öppna för alla nyfikna som vill veta mer om andlighet, medvetenhet och personlig andlig utveckling.

Varje träff har ett tema eller ett ämne. Ambitionen är att temat ska speglar de energiskiftningar som pågår och vara aktuellt. Temat meddelas vanligtvis ca 7-10 dagar i förskott. Kvällarna inleds alltid med en föreläsning med efterföljande frågestund och avslutas oftast, om träffarna sker på lokal, med en kortare änglaseans. Innehållet varierar och kan även innehålla meditation, ceremoni och övningar. Exempel på teman vi avhandlat genom åren är intuition, änglar, andevärlden, energiskiftet, medial utveckling, astrologiska händelser, numerologi, portaler och mycket mer.

Under Coronapandemin flyttade träffarna online till plattformen Zoom till stor glädje för dem som inte befinner sig i Stockholm. Numera har vi deltagare från hela landet liksom från Finland, Danmark och Norge. Du kan delta via dator, mobil eller surfplatta. Reprislänk skickas ut inom 24h och gäller i hela 7 dagar. All info om hur du laddar ner Zoom och kopplar upp dig finns på anmälningssidan och kommer även i bekräftelsemejlet. 

INSPIRATION / MEDITATION / NYA PERSPEKTIV

Välkommen!

  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Facebook Ikon