top of page
white-wings-2473023_1280_edited.png

ÄNGLAMINGEL™ 

Online

Tisdagen den 7 mars kl 19-21
Vi träffas online på plattformen Zoom. Du kan delta via dator, mobil eller surfplatta. Reprislänk skickas ut inom 24h och gäller i 7 dagar. Deltagaravgift 300kr. All info om hur du kopplar upp dig finns på anmälningssidan.

Änglamingel (Facebook-omslagsbild) (11).jpg

Potential för stor transformation under mars!

Så står vi då på tröskeln till månaden mars och jag vet inte riktigt var jag ska börja. Det är så otroligt intensivt just nu att hälften kunde räcka. Än mer intensivt blir det nu den 7 mars då vi har en fullmåne i Vågen samtidigt som Saturnus går in i Fiskarna. Man kan säga att vi hamnar mitt i den transformativa smeten. Av den anledningen har jag valt att lägga kommande Änglamingel ™ den 7 mars så att vi kan prata om och förbereda oss för att möta en månad av mycket kraftfulla energier. Jag ska göra mitt bästa att bena ut begreppen och sätta ord på vad så många människor går igenom just nu.

 

På toppen av allt påbörjar Pluto sin mödosamma transit in i Vattumannens tecken den 23 mars. Det är en stor och viktig händelse då vi mödosamt påbörjar vår färd över till det nya paradigmet, både kollektivt och i våra individuella liv. Jag är inte astrolog men har lärt känna planeternas energier och deras påverkan på oss igenom mina tarotkort och änglakort. Pluto representerar här vår själs utveckling och denna månad handlar det bl. a om karmiska val som kommer att påverka oss under lång tid framöver. Frågan är vilka vill vi vara? Hur vill vi leva? Vem eller vilka vill vi dela vårt liv med? Vad vill vi lägga vår energi på? Sist men inte minst behöver vi vara sanningsenliga mot oss själva och sluta fly från sådant som känns obekvämt. Vi behöver förstå att våra gamla sätt att relatera inte öppnar nya dörrar. Verklig transformation kräver fullständig ärlighet och vill vi utvecklas och gå framåt måste vi våga vara fullständigt ärliga.

Även om det kan kännas jobbigt när allt rörs om så är det precis det som behövs för att skapa den utveckling som behöver ske nu. Mars månad blir nog förmodligen årets mest intensiva och viktiga månad då vi kan ta det avgörande steget mot healing, mot inre frihet och expansion av vårt sanna jag. Det är verkligen dags att dumpa bagaget!

Välkommen till en spännande kväll som vi avslutar med en fullmånemeditation.

Branka

 

Tisdagen den 7 mars

Kl 19-21

Reprislänk skickas ut dagen därpå och gäller under 7dgr

Deltagaravgift: 300kr

Branka i dator (1).png

ÄNGLAMINGEL™

HUR DET BÖRJADE

Änglamingel™ startades den 9 maj 2007 som ett svar på önskemål om ett regelbundet öppet forum med möjlighet att träffa likasinnade människor. Träffarna är öppna för alla nyfikna som vill veta mer om andlighet, medvetenhet och personlig andlig utveckling.

Varje träff har ett tema eller ett ämne. Ambitionen är att temat ska speglar de energiskiftningar som pågår och vara aktuellt. Temat meddelas vanligtvis ca 7-10 dagar i förskott. Kvällarna inleds alltid med en föreläsning med efterföljande frågestund och avslutas oftast, om träffarna sker på lokal, med en kortare änglaseans. Innehållet varierar och kan även innehålla meditation, ceremoni och övningar. Exempel på teman vi avhandlat genom åren är intuition, änglar, andevärlden, energiskiftet, medial utveckling, astrologiska händelser, numerologi, portaler och mycket mer.

Under Coronapandemin flyttade träffarna online till plattformen Zoom till stor glädje för dem som inte befinner sig i Stockholm. Numera har vi deltagare från hela landet liksom från Finland, Danmark och Norge. Du kan delta via dator, mobil eller surfplatta. Reprislänk skickas ut inom 24h och gäller i hela 7 dagar. All info om hur du laddar ner Zoom och kopplar upp dig finns på anmälningssidan och kommer även i bekräftelsemejlet. 

INSPIRATION / MEDITATION / NYA PERSPEKTIV

Välkommen!

  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Facebook Ikon
bottom of page