ÄNGLAMINGEL™ 

Online

änglamingel (1080 x 1080 px) (1).jpg

Tisdagen den 14 december

Kl 19-21

Reprislänk skickas ut dagen därpå och gäller under 3dgr
Deltagaravgift: 300kr

Den slutliga lärdomen

Temat för december månad handlar om den slutliga lärdomen. Vi är vid slutet av 2021, ett år som på många sätt kan kallas för utrensningarnas och förändringarnas år. Allt det vi behövde reda ut inom oss själva och ute i världen börjar falla sönder nu även om det på ytan kan se helt annorlunda ut. Den kontroll som man så desperat försöker hänga fast vi är blott en illusion och rasar ihop i det ögonblick som ärlighet och sanning kommer fram. Det är oundvikligt. För att en ny värld ska kunna ta form, för att en ny fas i våra liv ska kunna påbörjas måste vi städa undan alla gamla spöken och befria oss från karmiska bindningar så att vi kan gå vidare som hela fria individer.

 

Den påtvingade kontrollen som vi nu ser är egentligen inte en ny företeelse. Den har funnits där som en sofistikerad halvt dold mekanism i våra samhällen. Liksom i det yttre så och i det inre vilket betyder att vi på individnivå också kan hitta liknande strukturer där vi i våra relationer använder olika metoder för att binda fast och hålla kvar varandra genom ekonomiska bindningar, skuldbeläggande och manipulation. Den här månaden tar vi oss igenom 2022-portalen (världsår 6) som kommer leda oss mot karmisk frihet, personlig frihet och mot ett nytt liv i ett nytt samhälle förutsatt att vi är villiga att göra jobbet.

 

Vi kommer behöva ha stor tillit till oss själva och till att våra drömmar kan leda oss rätt. Det betyder att vi behöver avsluta och vända ryggen till det förflutna och skapa ett nytt liv för oss själva och våra närmaste. Vi behöver också integrera visdomen från alla livsläxor, alla utmaningar och svårigheter som vi kanske haft under många, många år. Världen ser inte längre ut som den gjorde. Vi är inte desamma som vi var för några år sedan, ja kanske inte ens som för några månader sedan. Allt är underkastat förändring och vi behöver hänga med i livets naturliga flöde.

 

Du är välkommen till årets sista Änglamingel™ Online! Tisdagen den 14/12 kl 19.00-21 via Zoom. Agendan för kvällen kommer att vara högaktuell och handlar dels om de stora energiskiftningarna som kommer prägla slutet på december, hur det kan komma att påverka oss i våra vardagliga liv och en försiktig utblick mot 2022.

 

Hjärtligt välkommen

Branka

Instagram Relationer Online kurs.png
8.pngDu kan delta via dator, mobil eller surfplatta.
Reprislänk skickas ut inom 24h och gäller i tre dagar.

All info om hur du kopplar upp dig finns på anmälningssidan och kommer med anmälningsbekräftelsen.

ÄNGLAMINGEL™

HUR DET BÖRJADE

Änglamingel™ startades den 9 maj 2007 som ett svar på önskemål om ett regelbundet öppet forum med möjlighet att träffa likasinnade människor. Träffarna är öppna för alla nyfikna som vill veta mer om andlighet, medvetenhet och personlig andlig utveckling.

Varje träff har ett tema eller ett ämne. Ambitionen är att temat ska speglar de energiskiftningar som pågår och vara aktuellt. Temat meddelas vanligtvis ca 7-10 dagar i förskott. Kvällarna inleds alltid med en föreläsning med efterföljande frågestund och avslutas oftast, om träffarna sker på lokal, med en kortare änglaseans. Innehållet varierar och kan även innehålla meditation, ceremoni och övningar. Exempel på teman vi avhandlat genom åren är intuition, änglar, andevärlden, energiskiftet, medial utveckling, astrologiska händelser, numerologi, portaler och mycket mer.

På grund av den rådande pandemin sker träffarna för närvarande online på plattformen Zoom. Du kan delta via dator, mobil eller surfplatta. Reprislänk skickas ut inom 24h och gäller i fyra dagar. All info om hur du laddar ner Zoom och kopplar upp dig finns på anmälningssidan och kommer även i bekräftelsemejlet. 

INSPIRATION / MEDITATION / ÄNGLASEANS

Välkommen!

  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Facebook Ikon