top of page
Änglamingel (Instagram-inlägg) (4).jpg
Änglamingel (Instagram-inlägg) (4).jpg

ÄNGLAMINGEL™ 

Online

Nästa träff den 29 april kl 19-21
Vi träffas online på plattformen Zoom. Du kan delta via dator, mobil eller surfplatta. Reprislänk skickas ut inom 24h och gäller i tre dagar. Deltagaravgift 300kr
All info om hur du kopplar upp dig finns på anmälningssidan.

Änglamingel (Instagram-inlägg) (7).jpg

Nya vägar – Nya tider

Själens sanna väg och upplösning av egot

Alla vet vi att livet är något vi har till låns. Att vår fysiska resa har ett större syfte än att bara existera. Vi är här att lära, växa, känna och läka. Att du är här och läser dessa rader betyder att du är i utveckling, att du vill mer och kanske står du som så många andra i ett vägskäl, en uppgörelsernas tid, då det är dags att lämna gamla strukturer och mönster för att skapa något nytt och mer utvecklande. Något som är i harmoni med din sanna livsväg och den du innerst inne är.

Just nu är vi under påverkan av en kraftfull fullmåne och ett ovanlig möte mellan planeterna Jupter och Uranus som i år möts i Oxens tecken. Astrologerna kallar detta möte för årets stora händelse och den kommer med all säkerhet påverka oss alla under lång tid framöver både kollektivt och i våra individuella liv. Det är mycket intensivt just nu och därför ägnar vi hela det kommande Änglaminglet till att bena ut dessa starka krafter så att vi kan förstå vad vi är med om. Vår själ kallar på oss att välja en ny väg, en högre tidslinje och till att integrera de delar av oss själva som fortfarande är oläkta, osedda och förtryckta.

Välkommen till ännu en inspirationskväll den 29 april kl 19.00. Jag skickar ut en reprislänk till samtliga dagen därpå som gäller i sju dagar. Om du inte kan vara med på laivesändningen kan du alltid se reprisen.

Branka

 

KVÄLLENS HUVUDPUNKTER

Vad säger planeternas placeringar oss och hur påverkas vi
Så som ovan så ock nedan!
Nya tider – uppgörelser – förändringar - beslut
Själens sanna väg
Integrering av egostrukturer

ÄNGLAMINGEL™

HUR DET BÖRJADE

Änglamingel™ startades den 9 maj 2007 som ett svar på önskemål om ett regelbundet öppet forum med möjlighet att träffa likasinnade människor. Träffarna är öppna för alla nyfikna som vill veta mer om andlighet, medvetenhet och personlig andlig utveckling.

Varje träff har ett tema eller ett ämne. Ambitionen är att temat ska speglar de energiskiftningar som pågår och vara aktuellt. Temat meddelas vanligtvis ca 7-10 dagar i förskott. Kvällarna inleds alltid med en föreläsning med efterföljande frågestund och avslutas oftast, om träffarna sker på lokal, med en kortare änglaseans. Innehållet varierar och kan även innehålla meditation, ceremoni och övningar. Exempel på teman vi avhandlat genom åren är intuition, änglar, andevärlden, energiskiftet, medial utveckling, astrologiska händelser, numerologi, portaler och mycket mer.

Under Coronapandemin flyttade träffarna online till plattformen Zoom till stor glädje för dem som inte befinner sig i Stockholm. Numera har vi deltagare från hela landet liksom från Finland, Danmark och Norge. Du kan delta via dator, mobil eller surfplatta. Reprislänk skickas ut inom 24h och gäller i hela 7 dagar. All info om hur du laddar ner Zoom och kopplar upp dig finns på anmälningssidan och kommer även i bekräftelsemejlet. 

INSPIRATION / MEDITATION / NYA PERSPEKTIV

Välkommen!

  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Facebook Ikon
bottom of page