ÄNGLAMINGEL™ 

Online

11 augusti kl 19-21

ÄNGLAMINGEL™ 

Online

11 augusti kl 19-21

Vi möts online på plattformen Zoom.
Du kan delta via dator, mobil eller surfplatta.
Reprislänk skickas ut inom 24h och gäller i tre dagar.
Deltagaravgift 300kr
All info om hur du kopplar upp dig finns på anmälningssidan.

Kvällens tema!

Vi står på tröskel till en ny fas i vår kollektiva transformation. Den stora portalen, Lejonporten öppnar sig vilket är den perfekta tidpunkten för att förankra de uppstigningskoder och energier av högre medvetenhet som strömmar emot oss genom stjärnan Sirius och genom den centrala solen. Vi har nyligen passerat en viktig tröskel vid  fullmånen i Vattumannens tecken som inföll den 24 juli vilken efterföljs av ytterligare en fullmåne i Vattumannen den 22 augusti. Det är som om universum vill poängtera att vi nu träder in i en helt ny tid, Vattumannens tid. Här börjar den stora portalen, Lejonporten, att öppna sig och kulminerar den åttonde dagen i den åttonde månaden för att därefter sakta mattas av. Det är en superstark energi och fungerar som en öppning till en högre tidslinje.

 

Jag har valt den 11 augusti för nästkommande Änglamingel™ eftersom nummerologin är så stark. Dubbelettorna i sig utgör en portal för den högfrekventa energi som kommer fortsätta strömma ner även efter sin kulmen den 8 augusti. Kort sagt energin är under dessa dagar intensiv, superstark och bjuder in oss till att ta ett kliv upp på en högre tidslinje. När detta kosmiska event inträffar flödar en intensiv ström av ljus som väcker och aktiverar vårt energifält och överför höga vibrationsfrekvenser samt koder för det kollektiva uppvaknandet. Porten är öppen. Kommer du att passera igenom den? Valet är ditt liksom hur du vill att ditt liv ska se ut framöver.

 

De ljusa krafterna på den här planeten har nått en kritisk punkt. Många av oss har för länge sedan kallats till att vara en aktiv del av den stora transformationen då mänskligheten befriar sig från illusionens bojor och hittar sin egen inre kraft. Vi gör inte denna inre och yttre resa ensamma. De ljusvarelser som finns omkring oss och bland oss är närvarande och mer aktiva nu än någonsin tidigare i sina försök att hjälpa mänskligheten bevara sin uråldriga visdom, förmödrarnas och förfädernas kunskap om manifestation, kunskapen om energi, skaparkraft och respekten för naturen

 

Du är kanske en av dem som utforskat den andliga vägen och kanske har du gjort det i många livstider redan. Du har valt att vara här under en besvärlig tid i människans historia på planeten Jorden för att hålla ljuset tänt och bevara kunskapen om det förflutna. Vi är nu i ett liknande läge som när den uråldriga kulturen Atlantis gick under och vi vill inte upprepa samma misstag. Vi ska komma ihåg att vi är obegränsade själar först och främst. Det enda begräsningarna vi har är vår fysiska kropp, våra inlärda tankemönster och de system vi har i våra samhällen som talar om för oss vad vi får göra eller inte göra. Våra själar är fria, vi kan förändra våra samhällen, vi kan ändra våra tankemönster och expandera vårt medvetande. Allt är möjligt.

 

Under kvällen får du en uppdatering om uppstigningsprocessen och vad vi kan förvänta oss under den närmaste tiden. Vi kommer också utföra en ritual tillsammans som en initiering till en högre tidslinje. I ditt bekräftelsemejl får du instruktioner så att du kan förbereda det du behöver till ritualen. Jag ser fram emot att se dig på Zoom och kan du inte delta på livesändningen skickas en reprislänk ut till alla som anmält sig. Reprislänken gäller i tre dagar.

 

Välkommen

Branka  

LEJONPORTEN

ÄR DU REDO FÖR ETT STORT KLIV  TILL EN HÖGRE TIDSLINJE?

HUR DET BÖRJADE

Änglamingel™ startades den 9 maj 2007 som ett svar på önskemål om ett regelbundet öppet forum med möjlighet att träffa likasinnade människor. Träffarna är öppna för alla nyfikna som vill veta mer om andlighet, medvetenhet och personlig andlig utveckling.

Varje träff har ett tema eller ett ämne. Ambitionen är att temat ska speglar de energiskiftningar som pågår och vara aktuellt. Temat meddelas vanligtvis ca 7-10 dagar i förskott. Kvällarna inleds alltid med en föreläsning med efterföljande frågestund och avslutas oftast, om träffarna sker på lokal, med en kortare änglaseans. Innehållet varierar och kan även innehålla meditation, ceremoni och övningar. Exempel på teman vi avhandlat genom åren är intuition, änglar, andevärlden, energiskiftet, medial utveckling, astrologiska händelser, numerologi, portaler och mycket mer.

På grund av den rådande pandemin sker träffarna för närvarande online på plattformen Zoom. Du kan delta via dator, mobil eller surfplatta. Reprislänk skickas ut inom 24h och gäller i tre dagar. All info om hur du laddar ner Zoom och kopplar upp dig finns på anmälningssidan och kommer även i bekräftelsemejlet. 

INSPIRATION / MEDITATION / ÄNGLASEANS

Välkommen!

  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Facebook Ikon