top of page

ÄNGLAMINGEL™ 

Online

Den 27 september kl 9-21 
Vi träffas online på plattformen Zoom. Du kan delta via dator, mobil eller surfplatta. Reprislänk skickas ut inom 24h och gäller i 7 dagar. Deltagaravgift 300kr. All info om hur du kopplar upp dig finns på anmälningssidan.

Änglamingel (Instagram-inlägg) (6).jpg

KONSTEN ATT FÖLJA FLÖDET

ELLER VARFÖR DINA MANIFESTATIONER INTE FUNGERAR

En ny tid är här, det har vi konstaterat gång på gång under våra träffar. Vi står vid en korsväg av både möjligheter och utmaningar. Härifrån och framåt kommer vi behöva ha ett mer utvecklat förhållningssätt till oss själva och till det som händer i våra liv. Vi behöver vara förankrade i nuet, förstå vår inre kompass och göra oss redo för de val som väntar. Det är för många en period av stor personlig utveckling och som en känslig själ i detta universum har du förmodligen redan känt att förändringens vindar blåser.

Denna Änglamingelkväll ägnar vi åt konsten att följa livets flöde i stället för att göra motstånd mot det som uppenbarligen är. Det är verkligen en konst eftersom vi måste utmana våra tankar och förlegade, självsaboterande trossystem som hindrar våra manifestationer från att bli vår nya verklighet. Varför fungerar inte dina manifestationer? Varför besannas inte dina drömmar? Du känner dig balanserad, du lägger ut din intention, du och universum är du med varandra och sedan – ingenting. Ingen manifestation. Kanske inte ens ett endaste litet tecken.

På kommande Änglamingel™ den 27 september tittar vi närmare på vad som ligger i begreppet ”livets flöde” och vad vi behöver ta bort eller lära oss bemästra för att våra manifestationer ska ha en rimlig chans att förverkligas.

Varmt välkommen
Branka

KVÄLLENS HUVUDPUNKTER

Energierna just nu, oktober rullar in.

Vad innebär det att vara i flödet?
Vad händer i hjärnan när man är i detta tillstånd?
Varför fungerar inte dina manifestationer? 

Hur uppnår man ett tillstånd då livet flyter utan motstånd?

Vi avslutar med meditation.

Änglamingel (Instagram-inlägg).png

ÄNGLAMINGEL™

HUR DET BÖRJADE

Änglamingel™ startades den 9 maj 2007 som ett svar på önskemål om ett regelbundet öppet forum med möjlighet att träffa likasinnade människor. Träffarna är öppna för alla nyfikna som vill veta mer om andlighet, medvetenhet och personlig andlig utveckling.

Varje träff har ett tema eller ett ämne. Ambitionen är att temat ska speglar de energiskiftningar som pågår och vara aktuellt. Temat meddelas vanligtvis ca 7-10 dagar i förskott. Kvällarna inleds alltid med en föreläsning med efterföljande frågestund och avslutas oftast, om träffarna sker på lokal, med en kortare änglaseans. Innehållet varierar och kan även innehålla meditation, ceremoni och övningar. Exempel på teman vi avhandlat genom åren är intuition, änglar, andevärlden, energiskiftet, medial utveckling, astrologiska händelser, numerologi, portaler och mycket mer.

Under Coronapandemin flyttade träffarna online till plattformen Zoom till stor glädje för dem som inte befinner sig i Stockholm. Numera har vi deltagare från hela landet liksom från Finland, Danmark och Norge. Du kan delta via dator, mobil eller surfplatta. Reprislänk skickas ut inom 24h och gäller i hela 7 dagar. All info om hur du laddar ner Zoom och kopplar upp dig finns på anmälningssidan och kommer även i bekräftelsemejlet. 

INSPIRATION / MEDITATION / NYA PERSPEKTIV

Välkommen!

  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Facebook Ikon
bottom of page