ÄNGLAMINGEL™ 

Online

white-wings-2473023_1280_edited.png

Nästa tillfälle kommer i augusti.

Kvällens tema meddelas vanligtvis 7-10 dagar innan eventet. Vi träffas online på plattformen Zoom. Du kan delta via dator, mobil eller surfplatta.

Varje träff har ett nytt tema och pågår mellan kl 19-21.
Reprislänk skickas ut inom 24h och gäller i tre dagar.
Deltagaravgift 300kr
All info om hur du kopplar upp dig finns på anmälningssidan.

ANMÄLAN ÄR INTE ÖPPEN

HUR DET BÖRJADE

Änglamingel™ startades den 9 maj 2007 som ett svar på önskemål om ett regelbundet öppet forum med möjlighet att träffa likasinnade människor. Träffarna är öppna för alla nyfikna som vill veta mer om andlighet, medvetenhet och personlig andlig utveckling.

Varje träff har ett tema eller ett ämne. Ambitionen är att temat ska speglar de energiskiftningar som pågår och vara aktuellt. Temat meddelas ca 7-10 dagar i förskott. Kvällarna inleds alltid med en föreläsning med frågestund och avslutas oftast med en kortare änglaseans. Innehållet varierar och kan även innehålla meditation och övningar. Exempel på teman vi avhandlat genom åren är intuition, änglar, andevärlden, energiskiftet, medial utveckling, astrologiska händelser, numerologi och mycket mer.

Du får gärna föranmäla dig så att vi kan reservera en plats för dig och planera för kvällen. Om du vill vara säker på att inte missa ett intressant Änglamingel™, håll utkik på hemsidan, i sociala media eller skriv upp dig för nyhetsbrevet, se längst ner på sidan. Du får automatiskt ett utskick i din mailbox. Vi garanterar självklart att dina uppgifter inte används för något annat ändamål.

INSPIRATION / MEDITATION / ÄNGLASEANS

Välkommen!

  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Facebook Ikon