Håll kontakten

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET

Missa aldrig en uppdatering!

info@branka.se

Tel 073-590 38 49

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon
  • Linkedin Social Ikon

© 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade.

VÄLKOMMEN PÅ

ÄNGLAMINGEL™

Inspirationskvällar för alla!

Kommande mingel, Stockholm den 14 november

kl 19-21.00!

​​​

Ämnet för kvällen meddelas vanligtvis ca 10 dgr innan eventdatum.
 

Kommande inspirationskvällar: 14/11, 12/12 kl 19-21.00 med nytt tema varje gång.

Föranmälan är vanligtvis inte nödvändig då vi har en stor lokal men vi är ändå mycket tacksamma om du hör av dig och berättar att du kommer så att vi kan förbereda kvällen på ett bra sätt.

Deltagaravgift 300:- kan betalas kontant på plats eller via Swish till 123 307 94 72

Tack för att du KOMMER I TID! Dörrarna stängs kl 19.00

ATT SLÄPPA ALLT OCH KALLA HEM SITT LJUS

I många år har jag guidat och inspirerat människor till att hitta sin väg i livet, sin andlighet, sina talanger och sin passion. Aldrig tidigare har detta arbete känts så belönande som just nu i denna utmanande och samtidigt väldigt hoppingivande fas i vår evolution. Jag vill bjuda in dig till ännu en inspirationskväll då vi börjar runda av detta händelserika 2019. Jag kommer prata om vikten av att släppa allt och varför vi inte kan få det vi allra djupast behöver innan vi förstått, bekräftat och förkroppsligat de principer som råder i universum. 2020 kommer föra in många nya och annorlunda upplevelser. De flesta intuitiva människor kan redan känna av påslaget av de nya energierna. Därför finns det också en slags känsla av brådska och ett behov av att göra rent hus.

 

Kvällen går lämpligen i fullmånens tecken då vi står under stark påverkan av fullmåne i Oxen (12 november) och Merkurius Retrograd i Skorpionen samt flera andra dynamiska planetariska konstellationer. Det blir kanske inte mycket mer intensivt än så. Dessa energier hjälper oss se det vi hittills inte velat eller kunnat se och att släppa allt som vi inte kan ta med oss i den nya eran som står inför dörren. Vi gör en guidad fullmånemeditation och lämnar bakom oss allt det vi kan och förmår. Kvällen avslutas med en kortare änglaseans då jag förmedlar budskap till så många som vi hinner med.

Jag vill även passa på att flagga för de två efterföljande Änglamingelkvällarna den 12/12 och den som kommer i januari (datumet ännu ej bekräftat). De hakar i varandra och tillsammans ger de en mycket bra inblick och grund för det paradigmskifte som kommer 2020.

Det är dags att vi öppnar våra sinnen, våra hjärtan och kallar hem vårt ljus.
Varmt välkommen


 

DETALJER

Datum: 14/11

Tid: 19.00 - 21.00 Dörrarna öppnas kl 18.30 och stängs kl 19.00

Plats: Högbergsgatan 48 bv, Stockholm
 

Föranmälan är vanligtvis inte nödvändig då vi har en stor lokal men vi är ändå mycket tacksamma om du hör av dig och berättar att du kommer så att vi kan förbereda kvällen på ett bra sätt.

Deltagaravgift 300:- kan betalas kontant på plats eller via Swish till 123 307 94 72

Tack för att du KOMMER I TID!

Årets sista inspirationskväll 12/12 kl 19.00-21.00

Branka

HUR DET BÖRJADE

Änglamingel™ startades den 9 maj 2007 som ett svar på önskemål om ett regelbundet öppet forum med möjlighet att träffa likasinnade människor. Träffarna är öppna för alla nyfikna som vill veta mer om andlighet, medvetenhet och personlig andlig utveckling.

Varje träff har ett tema eller ett ämne. Ambitionen är att temat ska speglar de energiskiftningar som pågår och vara aktuellt. Temat meddelas ca 7-10 dagar i förskott. Kvällarna inleds alltid med en föreläsning med frågestund och avslutas med en kortare änglaseans. Innehållet varierar och kan även innehålla meditation och övningar. Exempel på teman vi avhandlat genom åren är intuition, änglar, andevärlden, energiskiftet, medial utveckling, astrologiska händelser, numerologi och mycket mer.

Du får gärna föranmäla dig så att vi kan reservera en plats för dig och planera för kvällen. Om du vill vara säker på att inte missa ett intressant Änglamingel™, håll utkik på hemsidan, i sociala media eller skriv upp dig för nyhetsbrevet, se längst ner på sidan. Du får automatiskt ett utskick i din mailbox. Vi garanterar självklart att dina uppgifter inte används för något annat ändamål.

INSPIRATION / MEDITATION / ÄNGLASEANS

Välkommen!