top of page

ÄNGLAMINGEL™ 

Online

Vi träffas online på plattformen Zoom. Du kan delta via dator, mobil eller surfplatta. Reprislänk skickas ut inom 24h och gäller i 7 dagar. Deltagaravgift 300kr. All info om hur du kopplar upp dig finns på anmälningssidan.

Änglamingel (Instagram-inlägg) (3).jpg

BEFRIA DIG FRÅN DIG SJÄLV

Surfa på sommarens kraftfulla energier. 

De flesta av oss är inte nybörjare inom andlig utveckling och vi har varit en del av den transformation vi går igenom kollektivt och individuellt ett bra tag. Vi har gjort en frekvenshöjning och många av oss är fullt medvetna om att vi skapar vår egen verklighet och den nya världen varje dag med vår egen kraft. Vår förståelse för hur de universella principerna fungerar växer dagligen och ändå kämpar många av oss med låg självkänsla, rädslor av olika slag, knepiga relationer och ett mönster då vi självsaboterar och sätter krokben för oss själva.

Allt det vi lärt oss under de gångna åren och vår andliga medvetenhet kommer att sättas på prov under sommaren och det kommer vara viktigt att vi ser över hur vi relaterar till oss själva och till andra. När frekvensen höjs, och det gör den hela tiden, behöver också våra relationer spegla denna utveckling. Vägen framåt handlar om att bemästra vår rädsla, ersätta destruktiva tankar och beteenden samt att tillåta oss själva att förändras liksom hur vi lever våra liv.

 

Vi behöver befria oss från andras krav och uppfattningar om vilka vi behöver vara för att vara dem till lags men mest av allt behöver vi kanske befria oss från oss själva. Vår förståelse för hur de universella principerna fungerar växer dagligen och ändå kämpar många av oss med låg självkänsla, rädslor av olika slag, knepiga relationer och ett mönster då vi självsaboterar och sätter krokben för oss själva. Trots alla utmaningar är det en mycket spännande tid och vi har inkarnerat till denna värld för att vara en del av processen.

Välkommen

Branka

 

KVÄLLENS HUVUDPUNKTER

Hur påverkas vi av sommarens frekvensökningen?
Fyra hörnstenar för inre stabilitet.
Befria dig från dig själv.
Integritet och egenmakt.
Integrering av insikter och omstart.
Viktiga tips för hur du navigerar sommarens energiskiften.

 

 

Torsdagen den 25 maj kl 19-21

Reprislänk skickas ut dagen därpå och gäller under 7dgr

Deltagaravgift: 300kr

Branka i dator (1).png

ÄNGLAMINGEL™

HUR DET BÖRJADE

Änglamingel™ startades den 9 maj 2007 som ett svar på önskemål om ett regelbundet öppet forum med möjlighet att träffa likasinnade människor. Träffarna är öppna för alla nyfikna som vill veta mer om andlighet, medvetenhet och personlig andlig utveckling.

Varje träff har ett tema eller ett ämne. Ambitionen är att temat ska speglar de energiskiftningar som pågår och vara aktuellt. Temat meddelas vanligtvis ca 7-10 dagar i förskott. Kvällarna inleds alltid med en föreläsning med efterföljande frågestund och avslutas oftast, om träffarna sker på lokal, med en kortare änglaseans. Innehållet varierar och kan även innehålla meditation, ceremoni och övningar. Exempel på teman vi avhandlat genom åren är intuition, änglar, andevärlden, energiskiftet, medial utveckling, astrologiska händelser, numerologi, portaler och mycket mer.

Under Coronapandemin flyttade träffarna online till plattformen Zoom till stor glädje för dem som inte befinner sig i Stockholm. Numera har vi deltagare från hela landet liksom från Finland, Danmark och Norge. Du kan delta via dator, mobil eller surfplatta. Reprislänk skickas ut inom 24h och gäller i hela 7 dagar. All info om hur du laddar ner Zoom och kopplar upp dig finns på anmälningssidan och kommer även i bekräftelsemejlet. 

INSPIRATION / MEDITATION / NYA PERSPEKTIV

Välkommen!

  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Facebook Ikon
bottom of page