VÄLKOMMEN PÅ

ÄNGLAMINGEL™

Inspirationskvällar för alla!

För första gången ONLINE!

5 november kl 19-21 via Zoom

Kopia_av_Namnlös_(1).jpg

KRITISKA TIDER ÄR HÄR

Energin här på jorden förändras mycket snabbt nu och denna nya energi är här för att stanna. Även då den är både vacker och kraftfull är den inte helt okomplicerad. Vi behöver alla lära oss att arbeta med den och inte emot den eftersom våra liv kommer att transformeras i takt med att frekvensen på jorden höjs. Processen har redan börjat och kommer att fortsätta igenom hela 2021. Förändringar är därför oundvikliga och leder oss närmare de situationer, omständigheter och människor som bättre stämmer överens med våra nya expanderade jag.

Vi är i en fas då allt kommer samman. Allt det vi upplevt i våra liv är uppe för granskning. När vi sakta men säkert lämnar det tredimensionella medvetandet lämnar vi också den ensidiga syn vi kanske haft på oss själva och på andra. Vi kan se och förstå att hat är avsaknad av kärlek, ont är avsaknad av gott, och förtryck är avsaknad av frihet och vi kan anamma en mer multidimensionell syn på livet vilket betyder att vi kan se alla företeelser från många olika håll och i flera olika lager.

Den fas vi nu går igenom när vi rör oss mot nästa år, 2021, är kritisk och känslig. Det är viktigt att vi förstår vad som pågår och att vi har en bra strategi för att handskas med det. Du är välkommen på Änglamingel™ Online då vi pratar om vad som händer här på planeten jorden just nu,  hur det påverkar oss och de fyra viktiga strategierna vi behöver ha. Kvällen börjar i vanlig ordning med en föreläsning, vi gör en meditation och avslutar med frågor och svar.

Hjärtligt välkommen

 

 

HUVUDPUNKTERNA:

Vad händer på planeten jorden just nu?

Hur påverkar det oss?

Vad är en tidslinje och vilken väljer du?

4 viktiga strategier att utveckla

Det gyllene ljusets återkomst

Meditation

Frågor och svar

Branka

HUR DET BÖRJADE

Änglamingel™ startades den 9 maj 2007 som ett svar på önskemål om ett regelbundet öppet forum med möjlighet att träffa likasinnade människor. Träffarna är öppna för alla nyfikna som vill veta mer om andlighet, medvetenhet och personlig andlig utveckling.

Varje träff har ett tema eller ett ämne. Ambitionen är att temat ska speglar de energiskiftningar som pågår och vara aktuellt. Temat meddelas ca 7-10 dagar i förskott. Kvällarna inleds alltid med en föreläsning med frågestund och avslutas oftast med en kortare änglaseans. Innehållet varierar och kan även innehålla meditation och övningar. Exempel på teman vi avhandlat genom åren är intuition, änglar, andevärlden, energiskiftet, medial utveckling, astrologiska händelser, numerologi och mycket mer.

Du får gärna föranmäla dig så att vi kan reservera en plats för dig och planera för kvällen. Om du vill vara säker på att inte missa ett intressant Änglamingel™, håll utkik på hemsidan, i sociala media eller skriv upp dig för nyhetsbrevet, se längst ner på sidan. Du får automatiskt ett utskick i din mailbox. Vi garanterar självklart att dina uppgifter inte används för något annat ändamål.

INSPIRATION / MEDITATION / ÄNGLASEANS

Välkommen!

  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Facebook Ikon

Håll kontakten

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET

Missa aldrig en uppdatering!

info@branka.se

Tel 073-590 38 49

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

© 2020 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade.