white-wings-2473023_1280_edited.png

ÄNGLAMINGEL™ 

Online

Nästa tillfälle kommer under augusti
Kvällens tema meddelas vanligtvis 7-10 dagar innan eventet. Vi träffas online på plattformen Zoom. Du kan delta via dator, mobil eller surfplatta. Varje träff har ett nytt tema och pågår mellan kl 19-21. Reprislänk skickas ut inom 24h och gäller i 7 dagar. Deltagaravgift 300kr. All info om hur du kopplar upp dig finns på anmälningssidan.

Branka i dator (1).png

ÄNGLAMINGEL™

HUR DET BÖRJADE

Änglamingel™ startades den 9 maj 2007 som ett svar på önskemål om ett regelbundet öppet forum med möjlighet att träffa likasinnade människor. Träffarna är öppna för alla nyfikna som vill veta mer om andlighet, medvetenhet och personlig andlig utveckling.

Varje träff har ett tema eller ett ämne. Ambitionen är att temat ska speglar de energiskiftningar som pågår och vara aktuellt. Temat meddelas vanligtvis ca 7-10 dagar i förskott. Kvällarna inleds alltid med en föreläsning med efterföljande frågestund och avslutas oftast, om träffarna sker på lokal, med en kortare änglaseans. Innehållet varierar och kan även innehålla meditation, ceremoni och övningar. Exempel på teman vi avhandlat genom åren är intuition, änglar, andevärlden, energiskiftet, medial utveckling, astrologiska händelser, numerologi, portaler och mycket mer.

På grund av den rådande pandemin sker träffarna för närvarande online på plattformen Zoom. Du kan delta via dator, mobil eller surfplatta. Reprislänk skickas ut inom 24h och gäller i fyra dagar. All info om hur du laddar ner Zoom och kopplar upp dig finns på anmälningssidan och kommer även i bekräftelsemejlet. 

INSPIRATION / MEDITATION / ÄNGLASEANS

Välkommen!

  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Facebook Ikon