ÅRSVÄGLEDNING 1h

Du bokar tid för en årsvägledning när du vill veta vilket tema ditt år har, möjligheter och utmaningar. Under en årsvägledning tittar vi på ditt nuläge och vilka processer och skeenden som kommer att dominera ditt  personliga år samt på vilket sätt det kan påverka olika områden i ditt liv. Vi ser vilka vägar som ligger öppna och var du kan lägga din energi. Vi tittar på möjligheterna och utmaningarna och tar kontakt med dina änglar och guider för vägledning om hur du på bästa sätt utnyttjar de resurser som finns tillgängliga för dig. Man gör lämpligast en årsvägledning någon gång i början av året eller vid någon tidpunkt runt sin födelsedag. Om du även har andra frågor brukar det kunna hinnas med.

Bra att veta

Innan du bokar din tid kan du välja mellan personligt möte då du kommer till mig, via telefonen eller via Skype. Kvalitén på vägledningen påverkas inte negativt på något sätt om vi inte befinner oss i samma rum. Jag tar emot på Torsgatan 76 i Stockholm och du får alla detaljer du behöver med bekräftelse på mail.

 

Om du kommer till mig behöver du veta att jag inte har ett väntrum och ser därför gärna att du kommer i tid d v s varken för tidigt eller för sent. Jag har en liten hund som hälsar dig välkommen med att skälla rejält men han är helt ofarlig. Tack för att du inte använder stark parfym då jag är känslig för starka dofter.

Betalningsalternativ

Du betalar enklast din session i bokningsprocessen. Du kan där välja flera olika betalningssätt så som kortPayPal eller personlig betalning då du betalar med Swish, kontant eller via bankgiro. 
Swish 123 307 94 72

Bankgiro 5494-6843

FÖR NÄRVARANDE JOBBAR JAG ENBART VIA TELEFON, ZOOM ELLER SKYPE.