Håll kontakten

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET

Missa aldrig en uppdatering!

info@branka.se

Tel 073-590 38 49

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon
  • Linkedin Social Ikon

© 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade.

ÅRSVÄGLEDNING 1h

Du bokar tid för  en årsvägledning när du vill veta vilket tema ditt år har, möjligheter och utmaningar. Under en årsvägledning tittar vi på ditt nuläge och vilka processer och skeenden som kommer att dominera ditt  personliga år samt på vilket sätt det kan påverka olika områden i ditt liv. Vi ser vilka vägar som ligger öppna och var du kan lägga din energi. Vi tittar på möjligheterna och utmaningarna och tar kontakt med dina änglar och guider för vägledning om hur du på bästa sätt utnyttjar de resurser som finns tillgängliga för dig. Man gör lämpligast en årsvägledning någon gång i början av året eller vid någon tidpunkt runt sin födelsedag. Om du även har andra frågor brukar det kunna hinnas med.

Bra att veta
Om du kommer till mig behöver du veta att jag inte har ett väntrum varför jag gärna ser att du kommer i tid d v s varken för tidigt eller för sent. Tack för att du inte använder stark parfym eftersom jag är känslig för starka dofter. Du kan även boka en tid via telefon eller Skype. Det faktum att vi inte befinner oss i samma rum har ingen betydelse för min förmåga att läsa av dig och förmedla information.

​​

Du betalar enklast din session i bokningsprocessen. Transaktionen går via PayPal och du kan där välja PayPal konto, kortbetalning eller "personlig betalning" dvs. kontant/Swish när du är på plats hos mig.
Mitt Swish-nummer är 123 307 94 72

Ytterligare alternativ är att betala till mitt bankgiro 5494-6843.

  • Årsvägledning via telefon

    kr900