top of page

ÅRSVÄGLEDNING 1h

Du bokar tid för en årsvägledning när du vill veta vilket tema ditt år har, möjligheter och utmaningar. Under en årsvägledning tittar vi på ditt nuläge och vilka processer och skeenden som kommer att dominera ditt  personliga år samt på vilket sätt det kan påverka olika områden i ditt liv. Vi ser vilka vägar som ligger öppna och var du kan lägga din energi. Vi tittar på möjligheterna och utmaningarna och tar kontakt med dina änglar och guider för vägledning om hur du på bästa sätt utnyttjar de resurser som finns tillgängliga för dig. Man gör lämpligast en årsvägledning någon gång i början av året eller vid någon tidpunkt runt sin födelsedag. Om du även har andra frågor brukar det kunna hinnas med.
 

Bra att veta

Jag arbetar via telefon, Zoom eller Skype. Kvalitén på vägledningen påverkas inte negativt på något sätt om vi inte befinner oss i samma rum.

Betalningsalternativ

Du betalar enklast din session i bokningsprocessen. Du kan där välja flera olika betalningssätt så som KORT, PAYPAL eller PERSONLIG BETALNING då du betalar med Swish, kontant eller via bankgiro. 
Swish 123 307 94 72

Bankgiro 5494-6843

VÄLJ OM DU VILL HÖRAS VIA  TELEFON ELLER SES VIA ZOOM ELLER SKYPE.

Ange om du önskar Zoom eller Skype i meddelanderutan som kommer i slutet på bokningsprocessen.

bottom of page