top of page

Det här är jag, BRANKA OKEIJN

Hej!

Branka Instagram (1)_edited.png

Andlig coach, inspiratör och änglakanal. Jag hjälper människor som du att komma i kontakt med sin egen  kraft och att skapa ett liv i harmoni med sin livsväg.

Om jag skulle beskriva mig själv skulle jag säga att jag är en klarsynt och inlyssnade energihealer som använder samtalet och det skrivna ordet som mitt främsta verktyg. Redan i tidig ålder hade jag starka upplevelser av andevärlden. Jag upplevde livet som magiskt och kunde skapa mig mina egna världar där allt var möjligt. De vuxna omkring mig var mycket kärleksfulla och tillåtande men inte så andligt medvetna. Jag blev bemött som en liten flicka med en livlig fantasi. Som så många andra mediala barn tonade jag ner min kanal och stängde så småningom dörren helt. För att passa in utvecklade jag en skeptisk attityd och erkände inget som inte gick att bevisa.

"Jag har slutat bry mig om vad andra tycker. Ju äldre jag blir desto mer förstår jag att det är helt ok att leva ett liv som andra kanske inte förstår."

Det krävdes en rejäl livskris och ett spontant uppvaknande att vända upp och ner på allt. Jag fick befria mig från konventioner och fördomar, både mina egna och andras.  Jag ville gärna passa in i den värld jag levde i men numera har jag slutat bry mig om vad andra tycker. Ju äldre jag blir desto mer förstår jag att det är helt ok att leva ett liv som andra kanske inte förstår.

 

Jag hade många, vad jag då såg som, övernaturliga upplevelser av synkronicitet, budskap som kom i form av bildmeddelanden, sanndrömmar, insikter och information om framtida händelser. Jag kunde varken ignorera eller bortförklara dem. Till en början kommunicerade jag enbart med andevärlden men så småningom kunde jag även känna av andra energier så som änglar och guider. Närvaron var så tydligt och visuellt påtagligt att jag inte längre kunde tvivla och efter stor vånda accepterade jag det uppdrag de sa var min livsväg. Om jag ska vara helt ärlig, när jag väl kommit över den värsta rädslan, tyckte jag det var ganska coolt. Jag tror att vi alla innerst inne vet och känner sanningen när vi möter något som på ett djupare plan är det vi är ämnade för. Jag fick naturligtvis ifrågasätta och ompröva mina trossystem. Det jag upplevde och den processen som följde därpå har för alltid förändrat min syn på mig själv, på livet och min världsbild.

Idag använder jag mina förmågor för att stödja andra att komma i kontakt med sin egen kraft genom att undervisa och vägleda både enskilda privatpersoner, företagsledare, professionella healers och grupper. Som kanal tar jag emot budskap på en mental, känslomässig och visuell nivå. Det pågår ett enormt skifte i människors medvetande och det är min livsuppgift att assistera andra i deras läkande och sökande efter en djupare mening med livet. Jag ser fram emot att möta dig online eller på något av mina event. 

Branka

bottom of page