_MG_0184_BrankaOkeijn _1300x1300_300dpi

Det här är jag, BRANKA OKEIJN

Hej!

Andlig coach, änglamedium och andlig lärare. Jag hjälper människor som du att upptäcka sin andliga kraft och att skapa ett liv i harmoni med sin livsväg.

 Från skeptiker till änglamedium

Om jag skulle beskriva mig själv skulle jag säga att jag är en klarsynt och inlyssnade energihealer som använder samtalet och det skrivna ordet som sitt främsta verktyg. I en tidig ålder hade jag starka upplevelser av andevärlden men blev bemött som en liten flicka med en livlig fantasi av de vuxna omkring mig.. De var mycket kärleksfulla och tillåtande men inte så andligt medvetna. Som så många andra mediala barn tonade jag ner min kanal och stängde så småningom dörren helt. För att passa in utvecklade jag en skeptisk attityd och erkände inget som inte gick att bevisa.

Mitt liv är inte någon annans "business".

Det är helt och hållet en angelägenhet mellan mig

och den gudomliga kraften i mitt liv.

Det krävdes en rejäl livskris och ett spontant uppvaknande att vända upp och ner på allt. Jag fick befria mig från konventioner och fördomar, både mina egna och andras.  Jag ville gärna passa in i den värld jag levde i men kom så småningom till insikt om att mitt liv, trots allt, inte är någon annans business. Det är helt och hållet en angelägenhet mellan mig och universum.

 

Jag hade många, vad jag då såg som, övernaturliga upplevelser av synkronicitet, budskap som kom i form av bildmeddelanden, insikter och information om framtida händelser. Jag kunde varken ignorera eller bortförklara dem. Till en början kommunicerade jag enbart med andevärlden men så småningom gjorde även änglarna sin närvaro känd och de gjorde det så tydligt och visuellt påtagligt att jag släppte allt motstånd och accepterade det uppdrag de sa var min livsväg. Om jag ska vara helt ärlig, när jag väl kommit över den värsta rädslan, tyckte jag det var ganska coolt. Jag tror att vi alla innerst inne vet och känner sanningen när vi möter något som på ett djupare plan är det vi är ämnade för. Jag fick naturligtvis ifrågasätta och ompröva mina trossystem under vad man skulle kunna säga var den hittills mest intensiva perioden i min personliga och andliga utveckling. Det jag upplevde och den processen som följde därpå har för alltid förändrat min syn på mig själv, på livet och min världsbild.

Idag använder jag mina förmågor för att stödja andra att komma i kontakt med sin egen andliga kraft, genom att undervisa och vägleda både enskilda privatpersoner, professionella healers och grupper. Som änglakanal tar jag emot budskap på en mental, känslomässig och visuell nivå.

 

Det pågår ett enormt skifte i människors medvetande och det är min livsuppgift att assistera andra i deras läkande och sökande efter en djupare mening med livet. Jag ser fram emot att möta dig online eller på något av mina event. Jag öppnar mina sinnen för dig, mitt hjärta och min själ.

Branka