top of page

SOUL READING 30min +1h

På en djupt själslig nivå har våra liv ett syfte. Vi känner ofta en stark längtan och dragning mot att hitta vägar att uttrycka vårt syfte på ett mer konkret sätt. Som tur är har vi våra guider och änglar omkring oss som kan hjälpa oss att komma i kontakt med vilka vi är bortanför våra världsliga värderingssystem. De flesta människor kommer någon gång fram till de stora frågorna. Varför är jag här? Vad ska jag göra? Varför upprepar jag samma mönster? Vad ska jag lära mig egentligen?

Under en Soul Reading session får du information som hjälper dig att se dig själv på ett nytt sätt och så som du verkligen är på en själslig nivå. I en Soul Reading talar din själ till dig igenom dina guider och änglar. Du får en klarare bild av din livsväg (Dharma) och dina livsläxor (Karma). Det kan hjälpa dig att förstå din själs tema, livsvägen och ditt yttersta syfte.

Du kan boka en Soul Reading när du kommit till en punkt i ditt liv då du vill veta mer än om du kommer få det där jobbet du sökt eller när du kommer träffa mannen/kvinnan i ditt liv. Med det vill jag inte säga att våra vardagliga frågeställningar är oviktiga. I en Soul Reading går vi bortanför det vardagliga och in på en djupare nivå. Vi tittar på ditt Karma och Dharma samt vägen framåt. Vi är alla här för att utvecklas, lära och för att manifestera våra unika talanger i världen. För en del människor blir en Soul Reading en aha-upplevelse där pusselbitar faller på plats och mycket av det som tidigare kanske varit svårt att förstå blir klart och tydligt när det ses på ett multidimensionellt sätt. För andra kan en Soul Reading kännas som en skön bekräftelse på det man redan anat och ger fördjupade insikter.

En Soul Reading session börjar med att jag tillbringar 30 minuter i meditation då jag tonar in mig på din själsenergi. Jag antecknar det jag får till mig och när vi ses eller hörs på din bokade tid startar vi sessionen med att jag berättar för dig det jag fått till mig. Ganska ofta får jag glimtar från något av dina tidigare liv men det är inte mitt expertisområde.

 

Bra att veta

Jag arbetar via telefon, Zoom eller Skype. Kvalitén på vägledningen påverkas inte negativt på något sätt om vi inte befinner oss i samma rum.

Betalningsalternativ

Du betalar enklast din session i bokningsprocessen. Du kan där välja flera olika betalningssätt så som KORT, PAYPAL eller PERSONLIG BETALNING då du betalar med Swish, kontant eller via bankgiro. 
Swish 123 307 94 72

Bankgiro 5494-6843

VÄLJ OM DU VILL HÖRAS VIA  TELEFON ELLER SES VIA ZOOM ELLER SKYPE.

Ange om du önskar Zoom eller Skype i meddelanderutan som kommer i slutet på bokningsprocessen.

bottom of page