SOUL READING 30min +1h

På en djupt själslig nivå har våra liv ett syfte. Vi känner ofta en stark längtan och dragning mot att hitta vägar att uttrycka vårt syfte på ett mer konkret sätt. Som tur är har vi våra guider och änglar omkring oss som kan hjälpa oss att komma i kontakt med vilka vi är bortanför våra världsliga värderingssystem. De flesta människor kommer någon gång fram till de stora frågorna. Varför är jag här? Vad ska jag göra? Varför upprepar jag samma mönster? Vad ska jag lära mig egentligen?

Under en Soul Reading session får du information som hjälper dig att se dig själv på ett nytt sätt och så som du verkligen är på en själslig nivå. I en Soul Reading talar din själ till dig igenom dina guider och änglar. Du får en klarare bild av din livsväg (Dharma) och dina livsläxor (Karma). Det kan hjälpa dig att förstå din själs tema, livsvägen och ditt yttersta syfte.

Du kan boka en Soul Reading när du kommit till en punkt i ditt liv då du vill veta mer än om du kommer få det där jobbet du sökt eller när du kommer träffa mannen/kvinnan i ditt liv. Med det vill jag inte säga att våra vardagliga frågeställningar är oviktiga. I en Soul Reading går vi bortanför det vardagliga och in på en djupare nivå. Vi tittar på ditt Karma och Dharma samt vägen framåt. Vi är alla här för att utvecklas, lära och för att manifestera våra unika talanger i världen. För en del människor blir en Soul Reading en aha-upplevelse där pusselbitar faller på plats och mycket av det som tidigare kanske varit svårt att förstå blir klart och tydligt när det ses på ett multidimensionellt sätt. För andra kan en Soul Reading kännas som en skön bekräftelse på det man redan anat och ger fördjupade insikter.

En Soul Reading session börjar med att jag tillbringar 30 minuter i meditation då jag tonar in mig på din själsenergi. Jag antecknar det jag får till mig och när vi ses eller hörs på din bokade tid startar vi sessionen med att jag berättar för dig det jag fått till mig. Ganska ofta får jag glimtar från något av dina tidigare liv men det är inte mitt expertisområde.

 

Bra att veta

Tidsåtgång 30 min (min förberedelse) + 60 min samtal och coaching.

Innan du bokar din tid kan du välja mellan personligt möte då du kommer till mig, via telefonen eller via Skype. Kvalitén på vägledningen påverkas inte negativt på något sätt om vi inte befinner oss i samma rum. Jag tar emot på Torsgatan 76 i Stockholm och du får alla detaljer du behöver med bekräftelse på mail.

 

Om du kommer till mig behöver du veta att jag inte har ett väntrum och ser därför gärna att du kommer i tid d v s varken för tidigt eller för sent. Jag har en liten hund som hälsar dig välkommen med att skälla rejält men han är helt ofarlig. Tack för att du inte använder stark parfym då jag är känslig för starka dofter.

Betalningsalternativ

Du betalar enklast din session i bokningsprocessen. Du kan där välja flera olika betalningssätt så som kortPayPal eller personlig betalning då du betalar med Swish, kontant eller via bankgiro. 
Swish 123 307 94 72

Bankgiro 5494-6843

FÖR NÄRVARANDE JOBBAR JAG ENBART VIA TELEFON, ZOOM ELLER SKYPE.