Håll kontakten

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET

Missa aldrig en uppdatering!

info@branka.se

Tel 073-590 38 49

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon
  • Linkedin Social Ikon

© 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade.

ANDLIG VÄGLEDNING 1h

När du kommer till mig inleder vi oftast med att du berättar vad du vill få ut av din session. Vad känns mest aktuellt för dig just nu, funderingar eller konkreta frågor. Det är som ett vanligt samtal där jag förmedlar information från dina guider och änglar. Som clairvoyant kanal tar jag emot bilder, känslor och tankar. Det som kommer till mig kan ligga i nuet, gå tillbaka eller framåt i tiden. Det ska vara till hjälp för dig i olika livssituationer och underlätta för dig att komma vidare.

Varje möte är unikt varför mitt arbetssätt skiftar. Som hjälpmedel använder jag oftast orakelkort eller tarotkort vilka hjälper mig att behålla fokus och vara objektiv. ​​ Mitt sätt att arbeta fokuserar inte på exakta framtidsförutsägelser även om det förekommer i någon form i så gott som varje läsning. Min tro är att vi formar framtiden med vår egen fria vilja. I kraften av vår fria vilja möter vi och hanterar de ödesbestämda situationerna och erfarenheterna. Jag tittar på vad som är troligt och vad som är oundvikligt men mitt fokus ligger på den frågeställning som du behöver hjälp med, eventuella blockeringar och obalanser samt den mest framkomliga vägen fram.

 

Bra att veta

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid med mig är det bra om du har tänkt ut någon eller några huvudpunkter som känns mest aktuella just nu. Du kan välja mellan personligt möte då du kommer till mig, via telefonen eller via Skype. Kvalitén på vägledningen påverkas inte negativt på något sätt om vi inte befinner oss i samma rum.

 

Om du kommer till mig behöver du veta att jag inte har ett väntrum och ser därför gärna att du kommer i tid d v s varken för tidigt eller för sent. Tack för att du inte använder stark parfym då jag är känslig för starka dofter.

Du betalar enklast din session i bokningsprocessen. Transaktionen går via PayPal och du kan där välja PayPalkonto, kortbetalning eller "personlig betalning" dvs. kontant/Swish när du är på plats hos mig.
Mitt Swish-nummer är 123 307 94 72

Ytterligare alternativ är att betala till mitt bankgiro 5494-6843.

  • Andlig vägledning via telefon

    kr900