ANDLIG VÄGLEDNING 1h

När du kommer till mig startar vi oftast med att du berättar översiktligt vad du vill få ut av din session. Vilka frågor behöver bli besvarade och vilket är ditt behov. Det är bra för mig att veta detta så att jag kan lägga upp din session på rätt sätt. Det är som ett vanligt samtal där jag förmedlar information från dina guider och änglar. Som clairvoyant kanal tar jag emot bilder, känslor och tankar. Det som kommer till mig kan ligga i nuet, gå tillbaka eller framåt i tiden. Det ska vara till hjälp för dig i olika livssituationer och underlätta för dig att komma vidare.

Som hjälpmedel använder jag oftast orakelkort eller tarotkort vilka hjälper mig att behålla fokus och vara objektiv. ​​ Mitt sätt att arbeta fokuserar inte på exakta framtidsförutsägelser även om det förekommer i någon form i så gott som varje läsning. Min tro är att vi formar framtiden med vår egen fria vilja. I kraften av vår fria vilja möter vi och hanterar vi livet och de ödesbestämda situationerna och erfarenheterna. Jag tittar på vad som är troligt och vad som är oundvikligt men mitt fokus ligger på den frågeställning som du behöver hjälp med, eventuella blockeringar och obalanser samt den mest framkomliga vägen fram.

 

Bra att veta

Innan du bokar din tid kan du välja mellan personligt möte då du kommer till mig, via telefonen eller via Skype. Kvalitén på vägledningen påverkas inte negativt på något sätt om vi inte befinner oss i samma rum. Jag tar emot på Torsgatan 76 i Stockholm och du får alla detaljer du behöver med bekräftelsen.

 

Om du kommer till mig behöver du veta att jag inte har ett väntrum och ser därför gärna att du kommer i tid d v s varken för tidigt eller för sent. Jag har en liten hund som hälsar dig välkommen med att skälla rejält men han är helt ofarlig. Tack för att du inte använder stark parfym då jag är känslig för starka dofter.

Betalningsalternativ

Du betalar enklast din session i bokningsprocessen. Du kan där välja flera olika betalningssätt så som kortPayPal eller personlig betalning då du betalar med Swish, kontant eller via bankgiro. 
Swish 123 307 94 72

Bankgiro 5494-6843

FÖR NÄRVARANDE JOBBAR JAG ENBART VIA TELEFON, ZOOM ELLER SKYPE.