top of page

ANDLIG VÄGLEDNING 1h

Vi startar oftast med att du berättar översiktligt vad du vill få ut av din session. Vilka frågor behöver bli besvarade och vilket är ditt behov. Det är bra för mig att veta detta så att jag kan lägga upp din session på rätt sätt. Det är som ett vanligt samtal där jag förmedlar information som jag får in. Som clairvoyant kanal tar jag emot bilder, känslor och tankar. Det som kommer till mig kan ligga i nuet, gå tillbaka eller framåt i tiden. Det ska vara till hjälp för dig i olika livssituationer och underlätta för dig att komma vidare.

Som hjälpmedel använder jag oftast orakelkort eller tarotkort vilka hjälper mig att behålla fokus och vara objektiv. ​​ Mitt sätt att arbeta fokuserar inte på exakta framtidsförutsägelser även om det förekommer i någon form i så gott som varje läsning. Min tro är att vi formar framtiden med vår egen fria vilja. I kraften av vår fria vilja möter vi och hanterar livet och de ödesbestämda situationerna och erfarenheterna. Jag tittar på vad som är troligt och vad som är oundvikligt men mitt fokus ligger på den frågeställning som du behöver hjälp med, eventuella blockeringar och obalanser samt den mest framkomliga vägen fram.

 

Bra att veta

Jag arbetar via telefon, Zoom eller Skype. Kvalitén på vägledningen påverkas inte negativt på något sätt om vi inte befinner oss i samma rum.

Betalningsalternativ

Du betalar enklast din session i bokningsprocessen. Du kan där välja flera olika betalningssätt så som KORT, PAYPAL eller PERSONLIG BETALNING då du betalar med Swish, kontant eller via bankgiro. 
Swish 123 307 94 72

Bankgiro 5494-6843

VÄLJ OM DU VILL HÖRAS VIA  TELEFON ELLER SES VIA ZOOM ELLER SKYPE.

Ange om du önskar Zoom eller Skype i meddelanderutan som kommer i slutet på bokningsprocessen.

bottom of page