top of page

ONLINE WORKSHOP

7 nycklar till ett medvetet liv Instagram (1).jpg

Onlinekurs

7 NYCKLAR TILL ETT MEDVETET LIV

Du tar dig igenom kursen i din egen takt och på tider som passar dig.

Deltagaravgift 895SEK

Du har tillgång till kurssidan under tre månader.

Expandera din andliga medvetenhet i 7 enkla steg

VAR EN DEL AV DEN MEDVETNA EVOLUTIONEN!

7 nycklar till ett medvetet liv samling.

Längtar du efter att leva harmoniskt och själscentrerat? Vill du forma ditt liv i samklang med ditt syfte och leva fullt förankrad i verkligheten? Önskar du att du hade mer tid att lägga på din andliga utveckling? Skulle du uppskatta 7 enkla steg som gör en stor skillnad? Om så är fallet är det här onlinekursen för dig!

Livet är inte bara en serie slumpmässiga händelser som händer för att du antingen gjorde något rätt eller fel. Snarare är det en utveckling som på ett väldigt intelligent sätt tar dig från ett tillstånd av omedvetenhet till en högre medvetandenivå. I processen lär du dig vem du är, varför du är här och du upptäcker dina inre kvalitéer och på vilket sätt du kan bidra till ditt eget liv och till din omvärld.  Jag har skapat onlinekursen 7 NYCKLAR TILL ETT MEDVETET LIV för att hjälpa dig till en högre nivå av förståelse och medvetenhet så att du kan leva ditt liv som den andliga varelse du egentligen är. När du utvecklat ditt medvetande till att sträcka sig bortom tid och rum kommer du börja förstå livets mysterier och själva syftet med varför du lever här i denna så turbulenta tid i människans historia.

Var en del av den medvetna evolutionen!
Spela video

NÅGRA RÖSTER OM KURSEN

ALLT DET HÄR INGÅR

E-bok 44 sidor

Introduktionsvideo och 8st videolektioner

Övningar 8st

Meditationer 6st

Extramaterial!  Ditt obegränsade jag

Image by Daniil Kuželev

KRISTIN KARLSSON

En otroligt inspirerande och utvecklande kurs! Den tar upp viktiga aspekter att utveckla för att leva utifrån sig själv och ger konkret vägledning på hur man gör det. Stort tack för inspiration, expansion och en ljusare, lättare syn på livet!

Man med tatuering

OVE KARLSSON

Jättebra kurs. Mycket användbart material och fina meditationer.  Rekommenderas varmt till alla som vill leva medvetet och boosta sin andliga utveckling.

Image by Edward Cisneros

PÄIVI LINDERMAN

Oj, oj så mycket material du har lagt in. Verkligen prisvärt, tack för det. Trodde jag skulle göra kursen över helgen men inser nu att jag kan gå mycket djupare tack vare övningarna.

Image by Edward Cisneros

VIVEKA FORSMAN

Tusen tack för en viktig kurs.  Har gett mig det lyft mitt liv behövde just nu.  Att gå från ganska medveten till väldigt medveten har  förändrat mina planer för framtiden.  Nu vill jag våga göra allt det jag drömt om så länge. Tack!

01

NYCKEL

Skapa rum för TYSTNAD

Skapa rum för tystnad

Se video

02

NYCKEL

Ta dig tid för MEDITATION

Ta dig tid för meditation

04

NYCKEL

HEALING

03

NYCKEL

Aktivera din HEALINGKRAFT

Aktivera din healingkraft

04

NYCKEL

Lyssna på din INTUITION

Lyssna på din intuition

05

NYCKEL

Öppna ditt HJÄRTA

Öppna ditt hjärta

06

NYCKEL

Välj dina  TANKAR

Välj dina tankar

07

NYCKEL

Lev i samklang med din SJÄL

Nyckel_7_Sjalen.png

AVSLUTNING

Gör övningarna

Du kan ladda ner och skriva ut övningarna och göra dem i din egen takt. De tar dig igenom alla viktiga frågeställningar så att du kan lyfta ditt liv till nästa nivå av medvetenhet. 

Lyssna på meditationerna

Meditationerna, som du kan du ladda ner, hjälper dig till ett avslappnat tillstånd där du kan öppna upp, balansera och bereda väg för den medvetandehöjningen du går igenom.

Meditera varje dag
Kopia_av_Bilder_av_övnngar.png
ex.png

OCH SÅ SIST MEN ABSOLUT INTE MINST LÄGGER JAG TILL LITE EXTRAMATERIAL

Namnlös design (1).png

ANMÄLAN OCH BETALNING

Detta är en onlinekurs. Efter genomförd anmälan och betalning får du via mejl en länk samt lösenord till kursområdet där du kan göra din kurs i den takt som passar dig. Skulle du mot förmodan inte få något mail, kolla i skräpposten om den kan ha hamnat där.

Deltagaravgift 895SEK

Du har tillgång till kurssidan under tre månader.

bottom of page