top of page
Wings_edited.png

KANALISERA ÄNGLAR

- onlinekurs -

_Kanalisera_Änglar_Reklam.png

STIG IN I EN MAGISK VÄRLD DÄR ÄNGLARNA VISTAS

VÄLKOMMEN!

Inledning till Kanalisera ÄnglarBranka Okeijn
00:00 / 04:58

VEM PASSAR DEN HÄR KURSEN FÖR?

Vill du träna upp din förmåga att i en kommunikation med änglarna få bekräftelse på att du är på rätt väg? Eller, du kanske behöver vägledning kring viket ditt nästa bästa steg är? Vore det en stor hjälp för dig i din vardag om du kunde veta att när du behöver dem finns änglarna där för att vägleda dig? Vill du veta exakt vad du behöver göra för att bli en klar kanal? Om svarat ja på dessa frågor kan du fortsätta läsa. Denna kurs är till för dig!

 

ALLA HAR ÄNGLAR OMKRING SIG!

Alla har vi änglar omkring oss, så även du. Du kan genom att förfina dina förmågor kanalisera deras kärlek, healing och konkret vägledning. Jag skulle vilja påstå att det är både lättare och svårare än vad man kan tro och i kursen får du lära dig hur en kanaliseringsprocess går till i alla viktiga steg. Jag har kanaliserat änglar i många år, både för min egen personliga del och för mina klienter. De insikter jag fått har vida överstigit dem jag kunnat komma fram till på egen hand och har gett mig och mina klienter vägledning inom alla områden i livet. Jag delar med mig av mina bästa tips och erfarenheter så att även du kan utveckla din förmåga att ta emot budskap. Fortfarande nyfiken? Scrolla ner så ser du vad som ingår!

Kanalisera_Änglar_utan_bakgrund.png
4.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg
0.jpg

Steg 1

LÄS OCH LYSSNA PÅ E-BOKEN!

E-boken laddar du ner till din dator eller läser här på kursområdet. Du får den även som ljudbok uppdelad på fem audiofiler i MP3 format vilka du också kan ladda ner till din egen dator. Jag rekommenderar dig att du sparar ner alla kursfilerna så att du kan gå kursen så många gånger du vill.

 

INNEHÅLL:

ÄVEN DU KAN KANALISERA ÄNGLAR!

MIN STORY, HUR DET BÖRJADE.

VILKA ÄR DE, ÄNGLARNA?

SKILLNADEN MELLAN ATT KANALISERA ÄNGLAR OCH GUIDER.

HUR KAN MAN VETA ATT DET KOMMER FRÅN ÄNGLAR?

VANLIGA HINDER.

HÖJ DIN VIBRATION!

HUR GÅR DET TILL NÄR MAN KANALISERAR ÄNGLAR?

ÄKTA KANALISERING ELLER FANTASI?
VÄGLEDANDE RIKTLINJER.

KOMBINERA GÄRNA MED KURSEN MEDVETEN KANALISERING!

Hand on heart 2.jpg

DU KAN LADDA HEM ALLA FILERNA OCH GÖRA KUSEN SÅ MÅNGA GÅNGER DU VILL!

Provlyssna I Öppna ditt hjärtchakraBranka Okeijn
00:00 / 03:30
Meditation 1.jpg
Meditation 3.jpg
Meditation 2.jpg
 • EN ÖVNING I SJÄLVMEDVETENHET hjälper dig att identifiera eventuella obalanser i ditt energisystem vilka kan påverka din förmåga att vara en klar kanal.
   

 • Du får lära dig att skapa EN BUBBLA AV SKYDDANDE LJUS, att använda det vita rena ljuset både för att rensa upp i ditt energifält och för att skapa en fält av hög energi runt din aura. Du kan både läsa om processen och göra den meditationen som medföljer.
   

 • Alla som kanaliserar änglar har en änglaguide. Din änglaguide fungerar både som en facilitator och en grindvakt som kan reglera vad som kommer igenom och kan hjälpa dig att hålla din energi hög under tillräckligt lång tid i dina kanaliseringar. Den guidade meditationen MÖT DIN ÄNGLAGUIDE hjälper dig att öppna upp för att möta din änglaguide.
   

 • Att ÖPPNA DITT HJÄRTCHAKRA är centralt och väldigt viktigt om du vill kanalisera änglar. När vi kanaliserar släpper vi den fysiska verkligheten för en stund, vi öppnar vårt hjärtchakra, höjer vår frekvens och gör oss redo för att börja. Du kan både läsa om processen och göra den kraftfulla meditationen som medföljer.

Skapa en bubbla av ljus - Branka Okeijn.jpeg
Infor meditationen Oppna ditt Hjartchakr
En ovning i sjalvmedvetenhet I Branka Ok

Steg 2

MEDITERA OCH ÖVA

Namnlös design (6).jpg

KOMBINERA GÄRNA MED KURSEN MEDVETEN KANALISERING!

Steg 3

DÅ ÄR DET BARA ATT KÖRA IGÅNG OCH KANALISERA 

När du kommit så här långt har du gjort dig fri från blockeringar och förutfattade meningar. Vi har rätat ut många frågetecken och klarat ut missuppfattningar. Du har allt du behöver för att komma igång om du är nybörjare eller ta din kanalisering till nästa nivå, om du redan har erfarenhet av att kanalisera. Öva regelbundet, håll koll på ditt ego och använd dig av det överflöd av vägledning som finns tillgänglig för alla som är öppna för den. Frågan är inte om änglarna talar till oss, frågan är om vi lyssnar.

Branka

Och så den sista detaljen! ANMÄL DIG HÄR 

ANMÄLAN OCH BETALNING

 

Detta är en onlinekurs.  Efter genomförd anmälan och betalning med formuläret nedan får du ett mejl till den mejladress du uppgett. Mejlet innehåller en länk samt lösenord till kursområdet där du kan gå igenom kursen i den takt som passar dig. Skulle du inte få något mejl, kolla i skräpposten om den kan ha hamnat där. Kursens material kan även laddas ner till din dator.

RETURPOLICY:

Återköp medges ej för nedladdningsbara produkter och onlinekurser.

Kursens pris är 795sek

Du har tillgång till kurssidan under tre månader.

DU FÅR ALLT DETTA:

Nedladdningsbar e-bok om 50 sidor i PDF format.

Fem nedladdningsbara audioinspelningar av guideboken i MP3 format.

Meditationer och övningar som du kan ladda ner i MP3 format och som PDF.

ANMÄL DIG OCH BETALA HÄR

Kortbetalning eller PayPal.

TACK FÖR DIN ANMÄLAN

BETALA MED SWISH

Vi tar även emot betalning via Swish till nummer 123 307 94 72.

Anmäl dig då med ett mail till info@branka.se och uppge följande:

Ditt för- och efternamn.

Den mejladress du önskar ta emot inloggningsuppgifterna till.

Ditt mobilnummer.

RETURPOLICY

Ångerrätten omfattar inte nedladdningsbara produkter eller produkter som man streamar då de på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas. Genom att slutföra köpet godkänner du att produkten levereras digitalt och att det då inte föreligger någon ångerrätt.

bottom of page