top of page
Namnlös design (1).png

ANGELS ARE ALL AROUND YOU

COME INTO THE LIGHT

Angelic beautiful woman_edited_edited.jp

Intuitive Angel Messenger™

Grundkurs

LÄS MER

e88c0c96b572d2d1e60bae6ad5e945fe_edited.

Intuitive Angel Messenger™

Påbyggnad

LÄS MER

Intuitive Angel Messenger™

FÖR DIG SOM VILL ARBETA MED ANDLIG COACHING OCH HEALING

Det finns en verklighet fylld av ljus och visdom. Skulle du vilja väcka den andliga, visa själen som finns inom dig? Öppna dina sinnen för healing och vägledande budskap från änglarna, universums sanna ljusvarelser. Om svaret är ja, är du välkommen att utveckla dina förmågor tillsammans med mig och dina kurskamrater. Du får lära dig att förmedla vägledande budskap och att kanalisera änglarnas energier för att hela och balansera energikroppen. Du får lära dig tekniker för att klippa negativa bindningar som man kan ha till personer, platser och omständigheter samt mycket mer. Denna arbetsmetod kallas änglaterapi och ska vara till hjälp för människor att läka, utvecklas och hitta sin egen väg i livet.

BUDSKAP FRÅN ÄNGLAR

Att ta emot och förmedla budskap är ett fantastiskt sätt att stå i kontakt med  änglar och universums multidimensionella energi. Känner du dig vägledd att hjälpa både dig själv och andra att leva ett bättre och rikare liv? Vill du vara yrkesverksam inom andlig coaching, vägledning och healing? Utbildningen passar dig som känner dig dragen till änglarnas höga energier. Den erbjuder praktisk träning, professionellt stöd och vägledning i olika frågor för dig som vill arbeta professionellt.
 

FÖR DIN EGEN ANDLIGA UTVECKLING OCH HEALING

Jag välkomnar även elever som i första hand fokuserar på sin egen andliga utveckling och för personliga healing men som kanske inte avser att arbeta professionellt. Det är dock önskvärt att du inte är ren nybörjare då kursen håller ett visst tempo och syftar till en diplomering för professionellt bruk.
 

DIPLOM

Grundkursen
Grundkursen löper över fyra intensiva kursdagar uppdelade på två helger. Däremellan kommer du att få hemuppgifter där du ska praktisera det du lärt dig och valfritt använda de tekniker vi använt så som t ex. änglahealing, vägledning och chakrabalansering. Diplom för genomgången kurs erhålls när du deltagit på samtliga kursdagar, redovisat hemuppgifterna inom angiven tid och fått ett godkännande på dem.

Påbyggnadskursen

När du blivit godkänd Intuitive Angel Messenger™ och erhållit ditt diplom för basutbildningen har du möjlighet att fördjupa dina kunskaper under ytterligare två dagar. Jag rekommenderar dig som verkligen vill få gedigna kunskaper inom detta ganska krävande yrke att satsa hela vägen. De två  dagarna fokuserar i huvudsak på relationer och livsuppgift. Två viktiga områden kring vilka de flesta frågeställningar vi får från våra klienter kretsar. Vidareutvecklingen syftar till och ger dig både en egen utveckling och en fördjupning så att du är rustad att möta dina klienter på en professionell nivå. Diplom utfärdas och kräver 100% närvaro.

 

ÖVRIGT

För att delta på workshopen behöver du vara fysiskt och emotionellt stabil. Workshopen passar både nybörjare och redan etablerade terapeuter eftersom alla arbetar utifrån sin egen utgångspunkt och nivå. För att du ska få ut maximalt av workshopen bör du ha grundläggande kunskaper om och ett intresse för änglar. Deltagaravgiften måste vara betald i sin helhet. Vi tar emot föranmälningar men en plats reserveras för dig först när deltagaravgiften registrerats som betald.

PRIVAT GRUPP

För dig som blir diplomerad finns en privat grupp på Facebook där du kan hålla kontakt med dina kurskamrater, träffa nya vänner och utbyta erfarenheter.

bottom of page