top of page

KURSER OCH FÖRELÄSNINGAR

Kopia av Kopia av TEMPLATE The Ultimate Ebook Template - Instagram Story  (Instagram-inläg

STREAMA  FÖRELÄSNINGAR

Här kan du hitta videoinspelningar från livesändningar av Änglamingel™ och andra föreläsningar. 

Missa aldrig en intressant föreläsning! Du kan streama videoinspelningar från utvalda föreläsningar under 72h. 

Tarot kurs Instagram.jpg

STOCKHOLM den 19 november 2023

När du har kommit så långt i din förståelse för tarot att du kan göra både enkla och lite mer avancerade läggningar är det rätt tid för en fördjupning.

Under fortsättningskursen kommer du fördjupa dig i de kanske mest svårtolkade korten, "de klädda korten" och deras olika betydelse. Vi går djupare in i numerologin och utforskar olika kombinationer av kort och vad de vill säga oss. Vi gör nya spännande läggningar som vi kan använda för oss själva eller för att hjälpa andra att utvecklas. 

Workshop med Branka Okeijn

19 november kl 10-17

Luntmakargatan 52, Stockholm

Instagram Relationer Online kurs (9).jpg

ONLINEKURS I 3 DELAR

Vad alla människor behöver veta för att frigöra sig från negativa tankar,  dysfunktionella relationsmönster och rädslor.

En kurs för dig som är trött på att upprepa gamla mönster, trött på att sabotera dig själv och för dig som vill förstå dina relationer så att du kan leva ditt liv som den kraftfulla andliga varelse du är. Du kommer upptäcka hur dina mönster ser ut och få klarhet i hur du kan skifta över till någonting nytt som bättre speglar din andliga mognad och medvetenhet. 

Onlinekurs med Branka Okeijn

Tarot kurs Instagram.jpg

STOCKHOLM DEN 16 december

Tarot är ett kraftfullt verktyg som kan användas för självutveckling, för att belysa processer och händelser samt för en prognos om framtiden. 
 

Workshopen passar dig som vill lära dig mer om hur du med hjälp av Tarot kan få insikter och vägledning i olika livsfrågor. För att få ut mesta möjliga av workshopen är det bra att du har de mest grundläggande kunskaperna om Tarotsystemet men det är inget krav. Efter en introduktion till tarotsystemet kommer tyngdpunkten att ligga på praktiska övningar där du kan hitta ditt eget personliga förhållningssätt och förbättra förtroendet för din egen intuition. 

Workshop med Branka Okeijn

16 december kl 10-17

Luntmakargatan 52Stockholm

Stå i din kraft Instagram.jpg

STOCKHOLM HÖSTEN 2023
En workshop för dig som är redo att lyfta sitt medvetande till en ny nivå och möta den nya tiden genom att uppfylla ditt själsliga kontrakt.

 

Under workshopen får du lära dig om olika dimensioner, ditt heliga kontrakt, hur dina relationer behöver utvecklas och praktiska tips för den moderna andliga människan.

Du får också lära dig hur du kan använda dig av de universella principerna för att skapa den tillvaron för dig själv som din själ längtar efter och önskar,

Workshop med Branka Okeijn

Hösten 2023

Luntmakargatan 52, Stockholm

Instagram Kanalisera Online kurs (2).jpg

LÄR DIG KANALISERA SOM ETT PROFFS!

Onlinekurs för dig som vill vidga din horisont och stå i kontakt med högre medvetanden.

Utforska kanalisering och ta din förmåga ett steg lägre. Kommunicera med högre intelligenser och ta del av kunskap bortanför det mänskliga medvetandet. Det kan berika ditt liv och hjälpa dig att utvecklas som människa och själ. Detta är en heltäckande kurs som  ger dig de verktyg du behöver. Passar både nybörjare såväl som mer erfarna.

Onlinekurs med Branka Okeijn

Instagram Kanalisera Online kurs.jpg

STIG IN I EN MAGISK VÄRLD DÄR ÄNGLARNA VISTAS

Utveckla din förmåga att ta emot klara och tydliga budskap från änglar.

Branka har kanaliserat änglar i många år, både för sin egen personliga del och för sina klienters räkning. Insikterna har vida överstigit dem man kan komma fram till på egen hand och de ger vägledning inom alla områden i livet. I den här kursen delar Branka sina bästa tips och erfarenheter med dig så att även du kan utveckla din förmåga att ta emot budskap. 

Onlinekurs med Branka Okeijn

Instagram Kanalisera Online kurs (1).jpg

EXPANDERA DIN ANDLIGA MEDVETENHET I 7 ENKLA STEG

Var en del av den medvetna evolutionen!

Längtar du efter att leva harmoniskt och själscentrerat där du kan forma ditt liv i samklang med ditt syfte och samtidigt leva fullt förankrad verkligheten? Den här kursen  hjälper dig att nå en högre nivå av förståelse och medvetenhet så att du kan leva ditt liv som den andliga varelse du egentligen är. När du kan sträcka dig bortom tid och rum kan du förstå livets mysterier och själva syftet med varför du lever här i denna så turbulenta tid i människans historia.

Onlinekurs med Branka Okeijn

bottom of page