top of page

KURSER OCH FÖRELÄSNINGAR

Kopia av Kopia av TEMPLATE The Ultimate Ebook Template - Instagram Story  (Instagram-inläg

STREAMA  FÖRELÄSNINGAR

Här kan du hitta videoinspelningar från livesändningar av Änglamingel™ och andra föreläsningar. 

Missa aldrig en intressant föreläsning! Du kan streama videoinspelningar från utvalda föreläsningar under 72h. 

Instagram Relationer Online kurs (9).jpg

ONLINEKURS I 3 DELAR

Vad alla människor behöver veta för att frigöra sig från negativa tankar,  dysfunktionella relationsmönster och rädslor.

En kurs för dig som är trött på att upprepa gamla mönster, trött på att sabotera dig själv och för dig som vill förstå dina relationer så att du kan leva ditt liv som den kraftfulla andliga varelse du är. Du kommer upptäcka hur dina mönster ser ut och få klarhet i hur du kan skifta över till någonting nytt som bättre speglar din andliga mognad och medvetenhet. 

Onlinekurs med Branka Okeijn

Instagram Kanalisera Online kurs (1).jpg

EXPANDERA DIN ANDLIGA MEDVETENHET I 7 ENKLA STEG

Var en del av den medvetna evolutionen!

Längtar du efter att leva harmoniskt och själscentrerat där du kan forma ditt liv i samklang med ditt syfte och samtidigt leva fullt förankrad verkligheten? Den här kursen  hjälper dig att nå en högre nivå av förståelse och medvetenhet så att du kan leva ditt liv som den andliga varelse du egentligen är. När du kan sträcka dig bortom tid och rum kan du förstå livets mysterier och själva syftet med varför du lever här i denna så turbulenta tid i människans historia.

Onlinekurs med Branka Okeijn

Änglakurs Instagram Reel Video (Instagram-inlägg) (1).jpg

Repris från WEBINAR

Branka delar med sig av sina unika insikter i hur änglar samverkar och hur deras sfär faktiskt fungerar och manifesterar sig. 

Med min bakgrund som Angel Therapist® och psychic har jag fått en djup förståelse för änglarnas värld. Nu bjuder jag in dig att utforska denna fascinerande dimension av andlighet tillsammans med mig. Välkommen till en kväll fylld av änglar, ljus, och insikter.

Webinar 2h 40min med Branka Okeijn från den 10 oktober via Zoom

Instagram Kanalisera Online kurs (2).jpg

LÄR DIG KANALISERA SOM ETT PROFFS!

Onlinekurs för dig som vill vidga din horisont och stå i kontakt med högre medvetanden.

Utforska kanalisering och ta din förmåga ett steg lägre. Kommunicera med högre intelligenser och ta del av kunskap bortanför det mänskliga medvetandet. Det kan berika ditt liv och hjälpa dig att utvecklas som människa och själ. Detta är en heltäckande kurs som  ger dig de verktyg du behöver. Passar både nybörjare såväl som mer erfarna.

Onlinekurs med Branka Okeijn

Instagram Kanalisera Online kurs.jpg

STIG IN I EN MAGISK VÄRLD DÄR ÄNGLARNA VISTAS

Utveckla din förmåga att ta emot klara och tydliga budskap från änglar.

Branka har kanaliserat änglar i många år, både för sin egen personliga del och för sina klienters räkning. Insikterna har vida överstigit dem man kan komma fram till på egen hand och de ger vägledning inom alla områden i livet. I den här kursen delar Branka sina bästa tips och erfarenheter med dig så att även du kan utveckla din förmåga att ta emot budskap. 

Onlinekurs med Branka Okeijn

bottom of page