top of page
  • Skribentens bildBranka Okeijn

LJUSBÄRARE, DET GÅTFULLA FOLKET

Om du surfar runt lite på nätet kommer du hitta flera olika definitioner på begreppet ljusbärare (eng. lightworker). Det är ett begrepp som det har skrivits mycket om under alla de år jag arbetat inom andlig utveckling. Jag har väglett och undervisat tusentals människor, både i enskilda möten och i grupp, och har träffat många ljusbärare igenom åren. Jag tycker mig kunna se vissa gemensamma drag så som till exempel att vi som ljusbärare utöver vår personliga livsuppgift tagit på oss ett kollektivt uppdrag för att vara en ljus kraft i värden. Vi är här för att hjälpa till under denna avgörande tid för vår kollektiva utveckling.

Vi arbetar individuellt men på en energinivå gör vi en samlad insats för att sprida en ljusare energi i det destruktiva och negativa massmedvetandet. Många ljusbärare som är på jordplanet just nu är här med det specifika syftet att använda sin kunskap om healing och för att undervisa, skriva, samt upplysa andra.


De flesta av oss är på något sätt och till någon grad i kontakt med vårt syfte redan från tidiga barnsben men vanligt är också att det sker en slags aktivering , ett uppvaknande vid en viss given tidpunkt. Vårt mänskliga medvetande genomgår en stark expansion just nu och vi börjar kunna, åtminstone till någon grad, förstå ganska komplexa begrepp. Vi bryter gamla tankemönster och vanor för att ersätta dem med nya som tillåter oss att bli mer av vilka vi är och som förhoppningsvis ska säkerställa att vi kan fortsätta leva och utvecklas på denna vackra planet, Jorden.


Jag har satt samman en miniguide för dig som tror eller vet att du är en ljusbärare där du kan hitta tips och information som jag hoppas ska vara hjälpsamma. Du kan ladda hem ditt exemplar i pdf format helt utan någon kostnad. KLICKA HÄR1 385 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page