top of page

tors 03 okt.

|

Högbergsgatan 48 bv, Stockholm

ÄNGLAMINGEL™ Jag är det jag är! Början på slutet...

Om du sätter upp begränsningar för dig själv i det du gör, hur du tänker, vad du kan eller inte kan uppnå kommer du bara stanna på en platå där du i bästa fall kan röra dig två steg fram och två steg tillbaka. Det kommer påverka dina relationer, jobbet och ditt välmående. Missa inte denna kväll! ​

Registrering är stängd
Se andra evenemang
ÄNGLAMINGEL™ Jag är det jag är! Början på slutet...
ÄNGLAMINGEL™ Jag är det jag är! Början på slutet...

Tid och plats

03 okt. 2019 19:00 – 21:00

Högbergsgatan 48 bv, Stockholm

Gäster

Om evenemanget

Välkommen till ännu en utvecklande kväll då vi utmanar vår förmåga att se livet från ett större perspektiv!

Vad din själ behöver och vad ditt ego vill ha är inte nödvändigtvis samma sak. Brist på medvetenhet kan leda ill att du inte lyckas skapa det du egentligen djupast önskar dig. Din själ behöver att du lär dig från dina utmaningar, att du rör dig framåt, växer och utvecklas. Ditt ego vill helst att du stannar inom en trygg zon där den kan kontrollera det som sker och säkra sin egen överlevnad. Om du sätter upp begränsningar för dig själv i det du gör, hur du tänker, vad du kan eller inte kan uppnå kommer du bara stanna på en platå där du i bästa fall kan röra dig två steg fram och två steg tillbaka. Det kommer påverka dina relationer, ditt jobb och ditt välmående.

Historiskt har den andliga resan oftast beskrivits att handla om hur man tar sig ut ur egots grepp. Vi har kunnat läsa om det i många böcker, vi har gått kurser och lyssnat på föreläsningar om hur man skiftar sin energi från ego till själ. Beskrivningarna och tipsen har förklarat det utifrån egots perspektiv. Ofta har det lett till ett ganska omfattande inre arbete och det är inget fel i det. Egots jobb är trots allt att ge oss oändliga möjligheter att växa och lära. Olika faser kräver dock olika metoder och det verkliga skiftet kan vi göra först när vi kan se våra utmaningar och vår utveckling utifrån själens perspektiv. På kommande Änglamingel kommer vi att göra just detta och du kommer få några konkreta punkter att ta med dig hem vilka kanske gör ditt liv lite lättare. Missa inte denna kväll om du vill öka din förmåga att manifestera, om vill komma i bättre balans och om känner en önskan att leva mer intuitivt, i kontakt med din högre kraft.

Hoppas att vi ses

Branka

Deltagaravgift 300:- kan betalas kontant på plats eller via Swish till 123 307 94 72 

Tack för att du KOMMER I TID! Dörrarna stängs kl 19.00

Anmälan

Föranmälan är som regel inte nödvändig men vi är mycket tacksamma om du föranmäler dig via hemsidan eller sms:a 073-590 38 49 så att vi kan reservera en plats till dig och planera för kvällen. 

Kommande träffar

3/10 - 14/11 - 12/12

Dela detta evenemang

bottom of page