top of page
  • Skribentens bildBranka Okeijn

OKTOBER FULLMÅNE - MELLAN TVÅ VÄRLDAR

Uppdaterat: 25 okt. 2021


Oktober står för dörren och en våg av starka, oroliga energier rullar in. Fullmånen i Väduren den 1 oktober öppnar upp porten för karmiska aspekter att komma upp till ytan. Mycket av det vi upplever inombords reflekterar det skifte av dimensioner vi går igenom. Under några veckor framöver kommer det knappast att kännas som en trevlig promenad i parken. Det kanske låter oroande men låt dig inte luras av det yttre kaoset. Under ytan pågår viktiga processer då vi tillrättalägger alla de insikter detta mycket turbulenta år välsignat oss med.


Människan är redo att ta ett stort språng i sin evolution. Vi ser över hur vi lever, vi ifrågasätter våra system, vi börjar förstå vår multidimensionalitet och vi integrerar vår ljuskropp så att vi kan använda hela vår kapacitet som fysiska och andliga varelser. Människan har utforskat detta i många år men det som utmärker den tid vi lever i nu är att vi agerar. Vi utvecklas, vi förändrar och vi accepterar inte längre att bli styrda, förtryckta och manipulerade.


Olika typer av symptom fortsätter att förbrylla oss. Inte nog med att vi har en pandemi att ta hänsyn till, människor fortsätter att rapportera om märkliga symptom som inte relaterar till någon sjukdom eller le Bara för att nämna några exempel, förändringar av sovmönster, trötthet blandat med stunder av hyperaktivitet, hjärtklappning, magproblem, konstiga energipåslag då det pirrar i armar och ben, oförklarlig viktuppgång och mer. Symptom som man inte hittar någon medicinsk förklarlig till. Troligen finns orsaken att hitta i de snabba skiftningarna av energier. Vi befinner oss bokstavligt talat mellan två världar. Vi är ännu inte i den femte dimensionen utan står med ena foten fast i den tredje. Det är därför vi ibland kan känna oss höga på livet, livfulla och vibrerande av kraft, för att nästa dag ligga trötta på soffan och titta på Netflix. Det är viktigt att bejaka båda. Att vara aktiv och produktiv när energin är hög och att vila, vila och åter vila när du känner dig trött.


Oktober bär med sig ännu en stor förändring i energierna både globalt och på individnivå. När vår karma läker kommer vi att kunna se våra skuggsidor mycket tydligt. På samma sätt kan vi blicka ut i världen och betrakta de globala skuggspelen som poppar upp likt brinnande härdar av våld, destruktivitet och maktmissbruk. Det kommer inte att vara bekvämt men är dessvärre nödvändigt för att vi ska kunna komma vidare på alla nivåer av varandet. Den emotionella, fysiska, psykiska och den andliga nivån.


Kära läsare, oktober månad kommer inte att vara lugn. Vi har mycket att göra. Kom ihåg att vi enligt numerologin befinner vi oss i ett världsår 4 vilket betyder att vad vi än ägnar oss åt behöver vi göra ett grundligt jobb och gå till botten med oss själva, våra liv och hur vi vill leva här och nu. Med andra ord, vad du än gör, gör det grundligt. Vilka problem du än försöker lösa, gå till botten med dem. Det är otroligt viktigt för slutresultatet att vi nu verkligen gör vårt jobb och inte gör en, så kallad, andlig bypass vilket i princip betyder att vi går förbi alla de processer som måste till innan vi rent tekniskt har skiftat vår frekvens, höjt vår medvetenhet och kan därmed säga oss vara i den femte dimensionen. En andlig bypass är när man använder andliga koncept och metoder för att undvika att ta itu med känslomässig smärta och olika svårigheter eller för att undvika sanningen. Jag ser många exempel på hur människor lockas in i illusoriska tillstånd där man tror sig få nedladdningar av olika energier, uppgraderingar av DNA och mycket annat som varken fungerar på det sättet det presenteras eller är det vi ska ägna oss åt nu vid den här tidpunkten i vår utveckling.


Fullmånen den 1 oktober hjälper oss att rensa upp i våra inre rum och att göra plats för de förändringar som kommer här under 2021. Du hittar en ny fullmånemeditation i butiken som jag har tagit fram till denna fullmåne. Du kan provlyssna här >>>. Musiken är helt underbar och är skapad av min samarbetspartner Per Grunditz som gör all musik till mina meditationer. I dessa vägledda meditationer kombineras musik och ord på ett sådant sätt att de tillsammans bildar en frekvens, en energi, som kan stödja lyssnaren i de processer som meditationen handlar om.

Håll dig grundad, var noga med vad du tar in i ditt energisystem och ta hand om dig. Det gäller att hålla huvudet kallt. Om det känns alltför stort och du känner dig överväldigad av den turbulens som uppstår i dessa kritiska faser, försök att komma ihåg att när du gör ditt inre arbete, när du skiftar dina energier så skiftar också hela universum. Det sker en människa i taget. En själ är lika med alla själar. Vi är alla en och allt är precis som det behöver vara just nu.

Branka

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page