top of page
  • Skribentens bildBranka Okeijn

NÄR LIVET SKIFTAR FORM


Vad vi upplever just nu är ett kosmiskt skifte eller en slags unison energihöjning av alla de energier som samexisterar. Om du är känslig för energier så vet du vad jag pratar om. Vi kan känna det, lukta det och höra det. Energin på jorden stiger, skiftar och förändras. Nya möjligheter öppnar sina dörrar och vi kommer närmare ljuset som lyfter oss och påminner oss om vårt ursprung och vårt syfte. Det försöker väcka oss. Få oss att släppa det som inte längre fungerar och leda in oss på en högre väg så att vi kan uppfylla våra själars syfte. När dessa kosmiska energiskiftningar inträffar, när din energi väcks av ljuset, får du insikter, knuffar framåt, glimtar och idéer om vad som behöver göras.


För många av oss kommer detta som en överraskning. Vi kan uppleva ett behov av att göra något men våra tankar är förvirrade och omedvetna om vad det är. Saker och ting förändras helt enkelt för att de inte resonerar med vilka vi är idag. Rädda tankar, negativitet och tung energi är något som många rapporterar och är du en av dem som känner så, bli inte orolig. Dessa tunga energiformer stiger upp till ytan för att bli synliga och för att de inte längre kan finnas kvar i vårt energifält nu när vi har höjt vår frekvens. De stiger upp till ytan för att det inte finns något som håller dem kvar längre.


Oavsett var du befinner dig i ditt liv just nu kan det vara bra att komma ihåg att ingenting någonsin förblir detsamma. Allt förändras hela tiden eftersom vi är transformativa varelser. I varje ögonblick som nya celler växer fram dör de gamla. Nya tankemönster tar form och gamla tankemönster påverkar oss allt mindre. De energimönster som skapas av våra tankar och känslor ger oss upplevelser och hjälper oss att expandera som andliga varelse. På samma sätt skapar illusioner och de begränsningar vi sätter på oss själva mönster i våra liv. Vår utveckling sker i en slags cyklisk rytm likt ebb och flod eller som årstidernas växlingar. Våra liv förändras. Vi föds och så småningom dör vi. Ett genombrott föregås ofta av ett sammanbrott liksom nya kreativa lösningar ofta föregås av förstörelse.


Om du för närvarande har ett sinande bankkonto, din vikt bortom kontroll eller dina relationer i sönderfall, trösta dig med att påminna dig själv att livet är säsongsbetonat. Vintern kommer att övergå i vår och alla problem innehåller sin egen lösning. Om vi kan förstå detta och vara medvetna om att universum har en rytm, en tajming så att säga, kan det vara lättare att hantera rädsla för ett misslyckande, avslag på jobbansökningar och förluster.


En sak är säker, livets skiftningar är ett sätt för vårt medvetande att expandera och för vår själ att växa. Ofta kan vi inte se det positiva i våra utmaningar då när vi är mitt uppe i dem, särskilt om förändring är något som mer eller mindre tvingas på oss för att sätta oss i rörelse mot nästa kapitel i vårt liv. Dessa övergångsfaser ligger ofta helt bortanför vår kontroll. Det kan handla om uppbrott, skilsmässa, död, förlust, problem, missfall, sjukdom och en mängd andra prövningar som kallar våra själar att gå in på en ny nivå av medvetenhet. Livet skiftar form. Liksom en blomsterknopp tvingas ta mod till sig för att öppna upp sig mot världen och blomma ut växer vi och blommar först då när vi tagit oss igenom våra utmaningar med tilliten i behåll.

Branka


906 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page