top of page
  • Skribentens bildBranka Okeijn

DET GÅR INTE EN DAG UTAN ATT JAG HÖR FRÅN MINA ÄNGLAR

Uppdaterat: 22 juli 2019Det är inte lätt att förklara hur det är att vara en kanal för änglar och deras vägledning. Hur det är att se livet och de värdsliga tingen på ett sätt som skiljer sig från de flesta andra. Det jag kan säga är att det är en väg man slår in på och sedan inte viker från. Mer än en gång har jag velat överge den och slirat en aning för att ganska snabbt upptäcka att jag inte mådde bra och att det helt enkelt inte går att återvända till gamla förhållningssätt, beteenden och vanor. När man har skådat ljuset är det svårt att gå tillbaka till mörkret.

Att se klart på människor, situationer och våra mönster, både de som finns människor emellan men också ute i samhället, ger en stark personlig utveckling. Vad är det som händer, varför och vad ska vi lära oss? Från den första dagen jag såg och upplevde en ängels närvaro i mitt liv har jag fått information om andliga världar och om universum. Ibland har det blivit så avancerat att jag inte kunnat förstå det fullt ut.

Den första gången den nya tidens Ärkeänglar gjorde sig kända för mig blev jag ombedd att inte söka upp material från andra eller att tala om det annat än på en väldigt ytlig nivå. Jag fick aldrig helt klart för mig varför och jag har inte ifrågasatt då jag av erfarenhet vet att det inte är någon idé. Tålamod – tillit – när tiden är mogen. Det var allt jag fick då. Vår kunskap om energi och dessa högt vibrerande ljusvarelser, änglarna, är ännu i sin linda. Det skulle komma en tid, i en inte alltför avlägsen framtid, då vi är bättre rustade, mer utvecklade och har en större förståelse för livet, dess ursprung och mänsklighetens framtid. Den tiden är här, nu.

Under åren har jag fått en lång lista på ämnen som änglarna vill att jag tar upp på olika sätt. Det är jag väldigt tacksam över då det ibland är idétorka och jag behöver komma med något ämne varje månad som förhoppningsvis är intressant för dem som deltar på de återkommande inspirationskvällarna, på Änglamingel™.


Det går inte en dag utan att jag hör från mina änglar, på ett eller annat sätt. Ibland hör jag till och med att de pratar med varandra vilket kan vara väldigt kul då de har en lättsam inställning till det mesta och det bli riktigt humoristiskt när man sätter det till ett mänskligt sammanhang. Mina änglar delar min sorg när jag är ledsen, min oro när livet blir lite för hårt och min glädje när livet är underbart. Änglarna säger att alla människor får vägledning men alla lyssnar inte på den eftersom de inte tror på att det är möjligt eller de vet inte hur vägledningen ser ut och hur man kan känna igen den.

Genom att medvetet ta kontakt med dem, observera det du känner, ser och upplever får du en större förståelse för vilka de är och vilken roll de har i ditt liv. De kan skydda dig från negativ energi och visa dig vad du behöver göra för att få en bättre balans i livet. Det finns vid din sida oavsett om du är medveten om det eller inte. Det är upp till dig om du vill öppna dörren och bjuda in änglarna till ditt liv.


#änglar #änglamingel

48 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page