top of page
  • Skribentens bildBranka Okeijn

HUR ETT MEDIUM ARBETAR

Finns det ett liv efter detta?Människor har i århundraden ställt sig frågan, finns det en existens efter döden? Det okända har fascinerat oss och skrämt oss. De flesta människor vill veta om våra nära och kära finns kvar, var de är, och hur de har det. Inte minst vill man veta vad som ska hända en själv när den dagen kommer. Filmindustrin har exploaterat våra rädslor för döden och det okända vilket fått till följd att många tycker det är obehagligt att överhuvud taget prata om andevärlden. Om man ska kunna förstå det som för de flesta människor är osynligt får man börja med att lära sig förstå sig själv. Att bli medveten om vem jag är, var jag kommer från och vart jag är på väg. Det är i den inlärningsprocessen om vårt eget medvetande som vi kan överkomma våra rädslor för det vi inte riktigt känner till. ​


Vi kan alla relatera till den fysiska och konkreta värld vi lever i här på jorden. Vi accepterar det vi kan se, höra och ta på. Den andra sidan är bortom vår förmåga att bevisligen uppleva annat än denna tredimensionella värld. Den andra sidan är helt enkelt en dimension som vibrerar på en högre frekvens än vad många förmår uppfatta. När vi dör separeras själen från kroppen och börjar omedelbart vibrera på en högre frekvens vilken ligger bortanför vad många människor uppfattar. Vi överlever döden och går till en plats som inte är separerad genom avstånd utan genom dimension. Den andra sidan är vårt rätta hem. Det är där vi egentligen existerar, i evighet, med undantag för en och annan tripp till det vi kallar Jorden vilken vi gästar för att vår själ ska lära och växa.


Andevärlden vill gärna ha kontakt

Döden kan på många sätt liknas vid en resa. De flesta av oss vill gärna ringa hem och tala om att vi kommit fram till resmålet utan problem. Våra vänner i andevärlden vill göra samma sak. Mediet fungerar som en telefonlinje där kommunikationen sker. Den andra sidan vill inget hellre än övertyga oss om att de existerar och att de har det bra. I vissa fall finns ett behov av att be om ursäkt eller avsluta något. Ibland vill de ha kontakt för att trösta de anhöriga. 


"Knocking on Heaven´s door"

Ordet medium kommer från latin och betyder "den som är i mitten". Mediet tonar in på klienten, öppnar sedan en kanal till andevärlden och lyssnar, observerar för att därefter förmedla det som kommer igenom. Mediet har en förmåga att höja sin vibration och på så sätt logga in på andevärldens högre frekvens. Budskap från den andra sidan kan tas in på olika sätt, beroende på vilken fallenhet man har. Vissa människor tar emot budskap via sina tankar (claircognizance). En del är mer klarseende (clairvoyance), andra är mer klarhörande (clairaudience) och åter andra tar in budskapen på en mer känslomässig nivå (clairsentience).


Ett seriöst medium fungerar enligt följande principer:


Kontakt Mediet etablerar en kontakt


Bevis Mediet ska förmedla något som gör att klienten kan identifiera anden som vill göra sig hörd.


Budskap Mediet är endast en kanal och förmedlar budskapet utan att bedöma, värdera eller korrigera det.


Även om andevärlden både kan och vill vara till hjälp i olika situationer kommer de inte att göra våra val åt oss. De uppmuntrar oss att se det ljusa i livet och försöker vidga våra perspektiv. Vi kan se dem som spelare i vårt team som då och då passar bollen till oss men vi får själva skjuta på mål!333 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Komentáře


bottom of page