top of page
  • Skribentens bildBranka Okeijn

1111 EN BRO AV LJUS

Uppdaterat: 9 feb. 2020


11/11 utgör en portal eller en bro mellan två mycket olika evolutionära processer, mellan dualitet och enhet. Man skulle kunna säga att det är en öppning som gör att vi kan växla från en dualitetsbaserad verklighet till en verklighet som är mer förankrad i enhetstänkande. Vid olika tidpunkter öppnas portaler och stora mängder ljus strömmar in över jorden Det blir ett starkt energipåslag som kan kännas av på lite olika sätt beroende på hur man svarar upp på energifrekvenser. Idag har vi den 11 dagen i den 11 månaden och dynamiken här skapar en zon av överlappning mellan två medvetandenivåer. Det gör det osynliga synligt och det omöjliga möjligt. Det är dags att betrakta, analysera och dra slutsatser. Satsa på ditt inre arbete, du får hjälp av den expansiva energin att överskrida dina inre begränsningar.


Du vill förmodligen gärna ha Ärkeängeln Mikael med dig idag eller kanske någon annan kraftfull spirituell guide. Var noga med vilka energier du släpper in och vad du släpper ut. Det finns både högt och lågt, ljust och mörkt i omlopp just nu. Med tanke på att vi är i slutfaserna av en stark transformation kommer allt komma upp till ytan. Du har nu möjlighet att välja att aktivera din högsta energi och bli mer sann och grundad i vem du är oavsett vad som pågår omkring dig. Vi byter dimension och dagens energipåslag hjälper oss framåt. Redan i morgon har vi ytterligare en kosmisk händelse med en fullmåne som inbjuder till reflektion och stöttar den inre utrensningen vi alla behöver göra inför det stora språnget 2020. Om du kommer till Änglaminglet på torsdag den 14/12 kan du passa på att göra det i den gemensamma fullmånemeditationen vi kommer att göra.


Du kan se 11/11 som en initiering och en inbjudan att ge dig själv tillåtelse att realisera dina drömmar även om du inte har stöd i din närmaste omgivning. Du har dig själv, din drivkraft och dina spirituella guider och dessutom tidens anda på din sida. Tänk nytt, tänk stort, spänn fast säkerhetsbältet och häng med, nu kör vi.
164 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page