top of page
  • Skribentens bildBranka Okeijn

1111 EN BRO AV LJUS

Uppdaterat: 9 feb. 2020


11/11 utgör en portal eller en bro mellan tvÄ mycket olika evolutionÀra processer, mellan dualitet och enhet. Man skulle kunna sÀga att det Àr en öppning som gör att vi kan vÀxla frÄn en dualitetsbaserad verklighet till en verklighet som Àr mer förankrad i enhetstÀnkande. Vid olika tidpunkter öppnas portaler och stora mÀngder ljus strömmar in över jorden Det blir ett starkt energipÄslag som kan kÀnnas av pÄ lite olika sÀtt beroende pÄ hur man svarar upp pÄ energifrekvenser. Idag har vi den 11 dagen i den 11 mÄnaden och dynamiken hÀr skapar en zon av överlappning mellan tvÄ medvetandenivÄer. Det gör det osynliga synligt och det omöjliga möjligt. Det Àr dags att betrakta, analysera och dra slutsatser. Satsa pÄ ditt inre arbete, du fÄr hjÀlp av den expansiva energin att överskrida dina inre begrÀnsningar.


Du vill förmodligen gĂ€rna ha ÄrkeĂ€ngeln Mikael med dig idag eller kanske nĂ„gon annan kraftfull spirituell guide. Var noga med vilka energier du slĂ€pper in och vad du slĂ€pper ut. Det finns bĂ„de högt och lĂ„gt, ljust och mörkt i omlopp just nu. Med tanke pĂ„ att vi Ă€r i slutfaserna av en stark transformation kommer allt komma upp till ytan. Du har nu möjlighet att vĂ€lja att aktivera din högsta energi och bli mer sann och grundad i vem du Ă€r oavsett vad som pĂ„gĂ„r omkring dig. Vi byter dimension och dagens energipĂ„slag hjĂ€lper oss framĂ„t. Redan i morgon har vi ytterligare en kosmisk hĂ€ndelse med en fullmĂ„ne som inbjuder till reflektion och stöttar den inre utrensningen vi alla behöver göra inför det stora sprĂ„nget 2020. Om du kommer till Änglaminglet pĂ„ torsdag den 14/12 kan du passa pĂ„ att göra det i den gemensamma fullmĂ„nemeditationen vi kommer att göra.


Du kan se 11/11 som en initiering och en inbjudan att ge dig sjÀlv tillÄtelse att realisera dina drömmar Àven om du inte har stöd i din nÀrmaste omgivning. Du har dig sjÀlv, din drivkraft och dina spirituella guider och dessutom tidens anda pÄ din sida. TÀnk nytt, tÀnk stort, spÀnn fast sÀkerhetsbÀltet och hÀng med, nu kör vi.




165 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page