top of page

lör 30 nov.

|

Tegnérgatan 24, 113 59 Stockholm

STÅ I DIN ANDLIGA KRAFT

En WORKSHOP för själar i expansion, redo att lyfta sitt medvetande till en ny nivå, möta den nya tiden och att uppfylla sina själsliga kontrakt. Genom andlig och personlig utveckling kan du låta själens andliga kraft integreras och förankras i din fysiska verklighet.

Workshopen är fullbokad och registrering är stängd. Du kan amäla dig väntelistan.
Se andra evenemang
STÅ I DIN ANDLIGA KRAFT
STÅ I DIN ANDLIGA KRAFT

Tid och plats

30 nov. 2019 10:00 – 17:00

Tegnérgatan 24, 113 59 Stockholm

Gäster

Om evenemanget

Du kanske brottas, som så många andra, med många olika livsfrågor eller kämpar för att ändra ett begränsande tankesätt.  Du märker förmodligen av att intensiteten i energierna ökat precis som hela universums expansion accelererat kraftig det senaste decenniet. Det har inte i alla stycken varit en helt lätt övergång. Många människor kommer göra det valet att vara kvar i det gamla paradigmet vilket helt och hållet är var och ens personliga val. 2019 markerar slutet på en lång cykel av inre arbete då vi gradvis ändrat vår frekvens för att kunna hålla mer ljus.

Många turer, många upp och nedgångar senare står vi nu inför ett avgörande skifte. Våra egon tonar sakta ut och lämnar rum för ett expanderat medvetande att ta plats. Du kan nu komma i kontakt med den högre visdomen i ditt vardagsliv så att du kan leva ditt liv på ett högre plan. Genom att medvetet använda de universella principerna, i stället för att motarbeta det naturliga flödet som styr universum, kan du lyfta dig själv till en helt ny nivå.

Under workshopen får du lära dig om det dimensionella universum vi alla är en del av. Det kommer ge dig en förklaring på mycket du har upplev och kanske inte kunnat förstå helt och fullt eller kunnat förklara med den förklaringsmodell vi tidigare haft. Du får också lära dig vilken roll den nya tidens änglar spelar i den här processen och hur du kan använda dig av de universella principerna för att skapa den tillvaron för dig själv som din själ längtar efter och önskar.

EN DEL AV INNEHÅLLET

Ditt heliga kontrakt

Skifte av medvetandet och dimensioner

Hur dina relationer behöver utvecklas

Hjärtats intelligens

Universella principer i vardagen

Änglar av den nya tiden och hur de hjälper dig

Praktiska tips för den nya människan

Meditation

DETALJER

Stockholm den 30 november 2019

Tid: 10.00-17.00

Plats: Tegnérgatan 24, Stockholm

Kurspris 975:-

Notera att genom din anmälan förbokar du din plats på kursen. 

Du reserverar den genom att betala kursavgiften.

Dela detta evenemang

bottom of page