top of page

KURSEN ÄR ÖPPEN

|

Onlinekurs på tid och plats som passar dig.

Medveten Kanalisering

Utforska kanalisering och ta din förmåga ett steg lägre. Kommunicera med högre intelligenser och ta del av kunskap bortanför det mänskliga medvetandet. Det kan berika ditt liv och hjälpa dig att utvecklas som människa och själ.

Medveten Kanalisering
Medveten Kanalisering

Tid och plats

KURSEN ÄR ÖPPEN

Onlinekurs på tid och plats som passar dig.

Om evenemanget

Allt som finns i vårt universum har ett medvetande. Det betyder i princip att allt kan kanaliseras. Det enda som egentligen hindrar oss är om vårt individuella medvetande är stelt och begränsat samt om vi identifierar oss helt med den medvetandenivå vi själva befinner oss på. Det blir då svårt att vara öppen för att det finns andra medvetandeformer. Genom att släppa sitt eget perspektiv och avidentifiera sig med uppgiften kan vi bli klara eller rena kanaler.

På den här online kursen lär du dig grunderna för kanaliserig. Vi går igenom många olika aspekter så som till exempel

vad kanalisering är och vad du kan få ut av att kanalisera. I e-boken, som du också får i form av tre audio inspelningar, beskriver jag exakt och steg för steg hur medveten kanalisering går till.  Vi går också igenom skillnaden mellan verklig kanalisering och fantasi, vilka rädslor som kan komma upp, hur du tonar in och stänger ner, samt mycket mer. 

Du går igenom kursen när och var det passar dig och i den takt du vill. Efter genomförd anmälan och betalning får du inom några minuter ett mejl till den mejladress du uppgett, innehållande länk samt lösenord till kursområdet där du kan gå igenom kursen i den takt som passar dig. Skulle du inte få något mejl, kolla i skräpposten om den kan ha hamnat där. Kursens material kan även laddas ner till din dator.

Du får allt detta:

Nedladdningsbar E-bok 41 sidor i PDF format.

Tre  nedladdningsbara audioinspelningar av e-boken i MP3 format.

Tre övningar som du kan ladda ner i MP3 format.

En meditation som tar dig igenom hela processen. Även den nedladdningsbar i MP3 format.

Kursens pris är 695sek.

Efter anmälan och betalning får du via mejl en länk och lösenord till kursområdet där du kan gå igenom kursen den takt som passar dig.

Returpolicy

Återköp medges ej för nedladdningsbara produkter och onlinekurser.

Dela detta evenemang

bottom of page