top of page

tors 16 jan.

|

Högbergsgatan 48, Stockholm

LJUSETS ERA, en utblick på 2020 ÄNGLAMINGEL™

Välkommen till en spännande kväll då vi tar pulsen på det nya året. Ett helt nytt decennium och paradigmskifte. Det blir inte mer spännande än så!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
LJUSETS ERA, en utblick på 2020   ÄNGLAMINGEL™
LJUSETS ERA, en utblick på 2020   ÄNGLAMINGEL™

Tid och plats

16 jan. 2020 19:00 – 21:00

Högbergsgatan 48, Stockholm

Gäster

Om evenemanget

Så är vi då äntligen här! Vi står på tröskeln till Vattumannens tidsålder. Alla slitningar mellan det mentala och det känslomässiga, mellan det logiska och det intuitiva, mellan ont och gott, högt och lågt, falskt och sant kommer nu samman och det arbete vi har lagt ner på vår personliga utveckling manifesteras i konkret form. Det handlar om att ta vårt syfte på jorden på alvar och att fundera över vad vi vill ägna vårt liv åt. 2020 är ett år då potentialen finns för stora strukturella förändringar vad gäller våra värderingar, samhällsstrukturer och hur vi lever i den moderna världen. Det är en tid som manar till djup reflektion, gränssättning och som lockar oss att leva på ett sätt som är mer hjärtcentrerat och äkta. 

Kvällens tema ägnar vi helt åt 2020 och vi startar kvällen med en utblick på året då jag berättar om nyckelorden, utmaningarna och möjlighterna. Vi gör en meditation och kanske hinner vi också med en kort änglaseans med budskap. Det är en spännande tid då vi behöver leva väldigt medvetet och fylla våra liv med ljus. 

Välkommen

Branka

Tid och plats:

16 januari kl 19:00 – 21:00  Högbergsgatan 48 bv, Stockholm

Tack för att du KOMMER I TID! Dörrarna stängs kl 19.00 

Anmälan:

Föranmälan är vanligtvis inte nödvändig då vi har en stor lokal men vi räknar med många deltagare och är mycket tacksamma om du hör av dig och berättar att du kommer så att vi  kan förbereda kvällen på ett bra sätt. 

Inträde:

Deltagaravgift 300:- kan betalas kontant på plats eller via Swish till 123 307 94 72 

Dela detta evenemang

bottom of page