top of page

lör 25 jan.

|

Tegnérgatan 24, Stockholm, Sverige

INTUITIVE ANGEL MESSENGER™ Grundkurs jan/mars 2020

Känner du dig vägledd att hjälpa både dig själv och andra att leva ett bättre och rikare liv? Vill du lära dig hur man kan förmedla budskap och healing från änglar? Du kommer att utveckla din förmåga att ge healing och att ta emot samt förmedla budskap både på ett personligt och professionellt plan.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
INTUITIVE ANGEL MESSENGER™ Grundkurs jan/mars 2020
INTUITIVE ANGEL MESSENGER™ Grundkurs jan/mars 2020

Tid och plats

25 jan. 2020 10:00 – 26 jan. 2020 18:00

Tegnérgatan 24, Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

ARBETA MED ÄNGLATERAPI 

Känner  du dig vägledd att hjälpa både dig själv och andra att leva ett bättre  och rikare liv? Vill du lära dig hur man kan förmedla budskap och  healing från änglar? Om du  drömmer om att ha en andligt baserad karriär där du arbetar  professionellt med änglar och andlig healing, kommer du att älska den  här utbildningen.

Änglar  hjälper oss att lösa problem som är förknippade med gamla beteenden,  rädslor och blockering. De hjälper oss att se och förstå detta både i  andra människor och inom oss själva. Du kommer att utveckla din förmåga  att ge healing och att ta emot samt förmedla budskap både på ett  personligt och professionellt plan. Du får praktisk träning, stöd och  vägledning i etiska frågor. Kursen passar även dig som redan arbetar med  en behandlingsmetod eller terapimetod och vill addera ytterligare en  dimension till detta.

FÖR DIN PERSONLIGA UTVECKLING OCH HEALING

Utbildningen  passar alla som känner sig dragna till Änglarnas höga energier och som  vill vara yrkesverksamma inom områden som andlig coaching, vägledning  och healing. Den passar också dem som är fokuserade på sin egen andliga  utveckling och för personlig healing. Genom att förstå hur vi kan  synkronisera hjärtats visdom med vår clairvoyance (klarsyn) kan vi leva friare och hitta nya vägar för vårt liv.

EN DEL AV INNEHÅLLET 

Öppna upp dina kanaler för kommunikation.

Att kommunicera med änglar och hur man steg-för-steg tar emot och förmedlar budskap.

Arbeta med änglarnas energi för att hela eventuella blockeringar och obalanser.

Meditationer och tekniker för balansering, beskydd, rensning och healing.

Du kommer att träna dig på flera typer av sessioner där du ger healing, vägledning med hjälp av änglakort och utan änglakort.

Att arbeta som terapeut och hur man bygger upp sin verksamhet.

Du får ta del av mina erfarenheter både de positiva och de utmanande med att arbeta med andlig vägledning samt konkreta tips kring  praktiska frågor.

CERTIFIKAT

Kursen  löper över fyra intensiva kursdagar uppdelade på två helger. Efter den  första kurshelgen kommer du att få   hemuppgifter där du ska praktisera  det du lärt dig. Du kan göra så många av dem som du kan och orkar med  fram till nästa kurshelg. Det är önskvärt att du gör några sessioner i  mellantiden så att du får möjlighet att diskutera eventuella utmaningar  med mig och dina kurskamrater när vi träffas igen. Du kommer få gott om tid att slutföra dina hemuppgifter efter de två sista kursdagarna. Certifikat utfärdas när du deltagit på samtliga kursdagar och har  inlämnat samt få dina hemuppgifter godkända inom angiven tid. Jag förbehåller mig rätten att inte utfärda certifikat skulle jag finna en  elev vara direkt olämplig.

ÖVRIGT

För att delta på workshopen behöver du vara fysiskt och emotionellt stabil.

Workshopen passar både nybörjare och redan etablerade terapeuter eftersom alla arbetar utifrån  sin egen utgångspunkt och nivå. För att du ska få ut maximalt av  workshopen bör du ha grundläggande kunskaper om och ett intresse för  änglar. Deltagaravgiften måste vara betald i sin helhet. Vi tar emot föranmälningar men en plats reserveras för dig först när  deltagaravgiften registrerats som betald.

 

DETALJER

Stockholm 2020 

Dag 1 och 2 den 25-26 januari 

Dag 3 och 4 den 7-8 mars

Tid: 10.00-18.00

Plats: Tegnérgatan 24, Stockholm 

Kurspris 4 dagar 6900:-

Betalningsalternativ:

Bankgiro 5494-6843

Swish 123 307 94 72

Via PayPal med ditt betalkort/kreditkort eller PayPal konto.

Notera att genom din anmälan förbokar du din plats till kursen. 

Du reserverar den genom att betala kursavgiften.

Dela detta evenemang

bottom of page