top of page

tors 12 dec.

|

Högbergsgatan 48, Stockholm

Är du redo för det stora skiftet? ÄNGLAMINGEL™

Efter en kortare föreläsning gör vi en genomgång och tittar på hur vi kan knyta ihop säcken för 2019 och hela det passerade decenniet. Du får med sig ett personligt budskap som belyser din process, vad du avslutar eller påbörjar och hur du på bästa sätt tar klivet in i LJUSETS ERA.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Är du redo för det stora skiftet?  ÄNGLAMINGEL™
Är du redo för det stora skiftet?  ÄNGLAMINGEL™

Tid och plats

12 dec. 2019 19:00 – 21:00

Högbergsgatan 48, Stockholm

Gäster

Om evenemanget

Så är vi  då inne i årets sista månad. En månad som lyses upp av alla juleljus,  glöggmingel, julklappshandel, umgänge och mys. Vi blir oftast lite  gladare, lite snällare och ljusare. Den höga ljusenergin som kommer att  dominera år 2020 är redan här! Du kanske känner av den om än så bara som  en stilla förväntan. Energin är stark och kristallklar och den väcker  en slags stillsam känsla av inre styrka vilket många är ytterst  tacksamma för efter den solfattiga höstens utmaningar.

2019 lider  mot sitt slut och när de sista skälvande minuterna ebbar ut tar de med  sig mycket av det gamla paradigmets låga energi vilket gör att vi  lättare kan leva på ett mer meningsfullt sätt och uträtta det vi känner  oss kallade till. Förutsatt att vi öppnat oss för nya tankesätt, för de  oundvikliga inre och yttre förändringarna, kan vi slutligen frigöra oss  från det vi upplever som våra hinder.

Under denna sista månad kan  vi räkna med flera kraftfulla påslag av energi som kommer att ge oss  alla lite extra kraft att driva på vårt ljusarbete som kommer vara så  viktigt under 2020. Det nya året kommer föra in mer av den feminina  kraften som hjälper oss att höja vår medvetenhet så att vi kan påverka  världshändelserna på ett sätt vi kanske inte tidigare kunnat. De nyligen  aktiverade femdimensionella energierna flyter just nu igenom  mänsklighetens alla medvetandenivåer även hos dem som kanske fram till  nu inte varit mottagliga för den.

Jag vill bjuda in dig till årets  sista Änglamingel™ den 12 december. Under fullmånens sken och många  tända ljus, ta gärna ta med ett eget att tända, avslutar vi detta  decennium och välkomnar det nya som på många olika sätt kommer att vara  livsförändrande både på ett personligt plan liksom på den stora arenan i  världen. Det är ett kraftfullt slut, som anslår tonen till det som  komma ska. Då detta år väldigt mycket handlat om att öppna upp vår  kreativitet, prova på nya saker och handskas med hur vi känner inför  olika aspekter av vårt liv kommer 2020 mer handla om att omsätta dessa  drömmar till verklighet och bygga dem steg för steg. Jag hoppas att du  känner dig redo och att du har koll på var du befinner dig i din egen  utveckling. Alla dina erfarenheter, allt det du ackumulerat i form av  livsläxor, insikter och lärdomar, både från detta liv och dina tidigare,  tar du med dig in i det nya paradigmet. Lite visare, många illusioner  fattigare men mer starka, och mer sanna tar vi klivet in i ljusets  tidsålder.

Efter en kortare föreläsning gör vi en genomgång och  tittar på hur vi kan knyta ihop säcken, inte bara för året utan för hela  det decennium vi nu lägger bakom oss. Alla får med sig ett mer  personligt budskap som belyser var du befinner dig, vad du avslutar  eller påbörjar. Det är upplagt för en ljus och kul kväll och du är  hjärtligt välkommen.

Branka

PS Ta gärna med ett ljus att tända eller varför inte bära din finaste Luciakrona :=)

 

Deltagaravgift 300:- kan betalas kontant eller via Swish till 073-590 38 49

För momskvitto betala via hemsidan, gå till butiken.

Tack för att du KOMMER I TID! Dörrarna stängs kl 19.00

Anmälan

Årets  sista träff brukar vara välbesökt. För att kunna förbereda på ett bra  sätt så att vi kan starta i tid är vi mycket tacksamma om du föranmäler dig, helst via hemsidan Klicka här 

Alternativt till info@branka.se eller sms:a 073-590 38 49 så att vi kan reservera en plats till dig och planera för kvällen.  

Kommande datum som är bokade för 2020 är 16 januari och 21 februari.

Dela detta evenemang

bottom of page