top of page

tors 20 feb.

|

Högbergsgatan 48, Stockholm

ÄNGLAMINGEL™ Det 8:e chakrat, nyckeln till ditt syfte

På torsdagens Änglamingel™ djupdyker vi i det åttonde chakrat som också kallas det Kausala chakrat. Genom att stå i kontakt med det åttonde chakrat kan vi bli medvetna om den djupare meningen bakom våra beteendemönster och vi kan se på vilket sätt de tjänar oss eller inte tjänar oss längre.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
ÄNGLAMINGEL™ Det 8:e chakrat, nyckeln till ditt syfte
ÄNGLAMINGEL™ Det 8:e chakrat, nyckeln till ditt syfte

Tid och plats

20 feb. 2020 19:00 – 21:00

Högbergsgatan 48, Stockholm

Gäster

Om evenemanget

De flesta människor som har ett andligt intresse eller praktiserar healing känner till begreppet chakra och att vi har sju stora chakran, eller energicentrum, i vår fysiska kropp. Utöver detta finns energicentrum utanför vår fysiska kropp som var och en innehåller viktiga pusselbitar till vår andliga utveckling, till själva syftet med vår inkarnation och till vilka vi verkligen är

På torsdagens Änglamingel™ djupdyker vi i det åttonde chakrat som också kallas det Kausala chakrat. Det åttonde chakrat är en brygga mellan vår fysiska existens och vårt högre medvetande dvs. medvetenheten om vår andliga kraft, våra själsliga kontrakt och de teman som själen valt att utforska. Det är också en brygga mellan våra tidigare liv och det liv vi lever här och nu. Genom att stå i kontakt med det åttonde chakrat kan vi bli medvetna om den djupare meningen bakom våra beteendemönster och vi kan se på vilket sätt de tjänar oss eller inte tjänar oss längre.

Vi kan nog vara överens om att vi lever i tider av stora förändringar. Det vi kallar vårt liv är inget annat än vårt medvetande som utforskar sig själv, vilket det gör genom den process vi kallar våra erfarenheter. Vi kan dock inte skaffa oss erfarenheter annat än genom att utvecklas och skapa förändring. Genom att stå i kontakt med det åttonde chakrat kan vi låta oss ledas av vårt högre medvetande så att vi kan ta till oss alla förändringar som kommer nu. 2020 ger oss avstampet till den nya tiden. Det händer nu och du behöver vara med på tåget.

Välkommen  

Branka

TID OCH PLATS 

Torsdagen den 20/2 kl 19-21 Högbergsgatan 48 bv, karta 

ANMÄLAN 

Föranmälan  är vanligtvis inte nödvändig då vi har en stor lokal men vi är ändå  mycket tacksamma om du hör av dig och berättar att du kommer så att vi  kan förbereda kvällen på ett bra sätt.  Dörrarna öppnas kl 18.30 och stängs kl 19.00 

Lokalen har ingen kontakt med gatan. Tack för att du KOMMER I TID!  ​ 

Deltagaravgift 300:- kan betalas kontant på plats eller via Swish till 123 307 94 72 

Dela detta evenemang

bottom of page