top of page

tors 14 nov.

|

Högbergsgatan 48 bv, Stockholm

ÄNGLAMINGEL™ ATT SLÄPPA ALLT OCH KALLA HEM SITT LJUS

Kvällen går i fullmånens tecken och hjälper oss att se det vi hittills inte velat eller kunnat se. Jag kommer prata om vikten av att släppa allt och om varför vi inte kan få det vi allra djupast behöver innan vi förstått, bekräftat och förkroppsligat de principer som råder i universum.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
ÄNGLAMINGEL™   ATT SLÄPPA ALLT OCH KALLA HEM SITT LJUS
ÄNGLAMINGEL™   ATT SLÄPPA ALLT OCH KALLA HEM SITT LJUS

TID OCH PLATS

14 nov. 2019 19:00 – 21:00

Högbergsgatan 48 bv, Stockholm

OM EVENEMANGET

ATT SLÄPPA ALLT OCH KALLA HEM SITT LJUS

Med fullmånemeditation

I många år har jag guidat och inspirerat människor till att hitta sin väg i livet, sin andlighet, sina talanger och sin passion. Aldrig tidigare har detta arbete känts så belönande som just nu i denna utmanande och samtidigt väldigt hoppingivande fas i vår evolution. Jag vill bjuda in dig till ännu en inspirationskväll då vi börjar runda av detta händelserika 2019. Jag kommer prata om vikten av att släppa allt och varför vi inte kan få det vi allra djupast behöver innan vi förstått, bekräftat och förkroppsligat de principer som råder i universum. 2020 kommer föra in många nya och annorlunda upplevelser. De flesta intuitiva människor kan redan känna av påslaget av de nya energierna på gott och ont. Därför finns det också en slags känsla av brådska och ett behov av att göra rent hus. 

Kvällen går lämpligen i fullmånens tecken då vi står under stark påverkan av fullmåne i Oxen (12 november) och Merkurius Retrograd i Skorpionen och flera andra dynamiska planetariska konstellationer. Det blir kanske inte mycket mer intensivt än så. Dessa energier hjälper oss se det vi hittills inte velat eller kunnat se och att släppa det vi varken kan eller vill ta med oss in i den nya eran. Vi gör en guidad fullmånemeditation och lämnar bakom oss allt det vi kan och förmår. Kvällen avslutas med en kortare änglaseans då jag förmedlar budskap till så många som vi hinner med.

Jag vill även passa på att flagga för de två efterföljande Änglamingelkvällarna den 12/12 och den som kommer i januari (datumet ännu ej bekräftat). De hakar i varandra och tillsammans ger de en mycket bra inblick och grund för det paradigmskifte som oundvikligen kommer 2020. 

Det är dags att vi öppnar våra sinnen, våra hjärtan och kallar hem vårt ljus. 

Varmt välkommen Branka

Ps.

Ta gärna med dig block och penna om du vill anteckna. Det är inte tillåtet att göra ljudupptagningar.

Deltagaravgift 300:- kan betalas kontant eller via Swish till 073-590 38 49

Tack för att du KOMMER I TID! Dörrarna stängs kl 19.00

Anmälan

Föranmälan är som regel inte nödvändig men vi är mycket tacksamma om du föranmäler dig via hemsidan eller sms:a 073-590 38 49 så att vi kan reservera en plats till dig och planera för kvällen. 

Sista träffen för i år kommer den 12/12

Dela detta evenemang

bottom of page