top of page

ons 09 dec.

|

ZOOM

Änglamingel™ Accelererande energier och en värld i förvandling

Årets sista Änglamingel™!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Änglamingel™ Accelererande energier och en värld i förvandling
Änglamingel™ Accelererande energier och en värld i förvandling

TID OCH PLATS

09 dec. 2020 19:00 – 21:00 CET

ZOOM

OM EVENEMANGET

Det vore en underdrift att säga att 2020 har varit ett knepigt år. Du kan ha känt som så många andra att det är svårt att veta vad eller vem man ska tro på, hur man ska leva och framför allt vad som kommer efter detta. Någonstans är vi nog alla väldigt medvetna om att världen och vi med den har förändrats på ett fundamentalt sätt.

2020 har visat sig vara ett år med djupgående skiften i allas våra liv. Faktum är att de kommande tio åren kommer att föra in fler skiften än vi upplevt under det senaste århundradet. Energierna omkring oss accelererar nu när vi rör oss mot 2021. Vintersolståndet den 21 december markerar ett viktigt steg då Jupiter och Saturnus möts i Vattumannens stjärntecken. Vi kommer säkerligen känna av denna progressiva energi och det kan vara klokt att vi funderar på vad det kan betyda för var och en av oss eftersom de första veckorna på 2021 kommer att svämmas över av denna Vattumannenenergi. Är vi bara lite förberedda kan vi dra nytta av den kraft som kommer strömma igenom planeten.

En intressant observation är den spännande numerologin här. Den 21/12 2020 vibrerar på frekvensen 1, (2+0+2+0+1+2+2+1=10 1+0=1). Ettan markerar alltid en ny början. 2021 är i numerologin ett år 5 (2+0+2+1=5). 5 står bland annat för förändring och rörelse framåt. Det betyder att ungefär runt vintersolståndet accelererar energiskiftet igen och vi bokstavligt talat skjuts fram mot ett nytt år, ett år av stora förändringar.

Det blev mycket siffror men för er som kommer att delta på Änglaminglet den 9/12 är det bra att kunna se hur uträkningen ser ut. Det som fascinerar mig med astrologi och numerologi är hur väl det stämmer med vad vi i slutändan upplever i våra vardagsliv. Så som ovan så ock nedan.

Vi kan alltså konstatera att energierna kommer accelerera. I takt med att vi vaknar till det faktum att vi först och främst är själar och ljusvarelser som har en fysisk inkarnation kan vi röra oss igenom detta liv och integrera vår andliga medvetenhet med vår fysiska närvaro. Ju större andlig energi vi förkroppsligar desto starkare och mer jordade blir vi vilket ökar vår förmåga att påverka och styra det liv vi väljer att leva så att det är i samklang med vår själs intentioner.

Änglamingel™ är ett forum för oss att komma samman, prata om det som är viktigt och att känna att vi inte är ensamma om att se världen ur ett annat perspektiv. Vi är nu inne på det trettonde året och jag är superglad att möjligheten finns att ha Änglamingel™ online eftersom omständigheterna inte tillåter annat. Vi har viktiga tider framför oss så välkommen att dela en intressant kväll med mig och övriga deltagare. Vi blev drygt 90 personer sist varav några inte kunde närvara på livesändningen men såg reprisen lite senare. Vi rundar av året som snart är förbi och vänder våra blickar mot ett nytt spännande år.

Hjärtligt välkommen

Branka

KVÄLLENS HUVUDPUNKTER:

Att leva medvetet i en värld i förvandling.

Om att förstå sin livsväg och att välja den högsta tidslinjen.

Ditt multidimensionella högre jag.

Praktiska tips

Frågor och svar

Information om Zoom och hur du ansluter dig får du i bekräftelsemejlet.

Biljetter

  • Änglamingel™ Online via Zoom

    Information om hur du ansluter dig kommer med bekräftelsen till din e-mail efter genomfört betalning.

    300,00 kr
    Skatt: moms inkluderad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page