top of page

KURSEN ÄR ÖPPEN

|

Onlinekurs på tid och plats som passar dig.

7 NYCKLAR TILL ETT MEDVETET LIV

Längtar du efter att leva harmoniskt och själscentrerat där du kan forma ditt liv i samklang med ditt syfte och leva fullt förankrad verkligheten? Skulle du uppskatta 7 enkla steg som gör en stor skillnad? Om så är fallet är det här onlinekursen för dig!

7 NYCKLAR TILL ETT MEDVETET LIV
7 NYCKLAR TILL ETT MEDVETET LIV

Tid och plats

KURSEN ÄR ÖPPEN

Onlinekurs på tid och plats som passar dig.

Om evenemanget

7 NYCKLAR TILL ETT MEDVETET LIV 

Längtar du efter att leva harmoniskt och själscentrerat?  Vill du forma ditt liv i samklang med ditt syfte och leva fullt förankrad verkligheten? Önskar du att du hade mer tid att lägga på din andliga utveckling? Skulle du uppskatta 7 enkla steg som gör en stor skillnad?

Om så är fallet är det här onlinekursen för dig!

Vi lever i en tid då vi utvecklas i en allt snabbare takt nu när vi lämnar vår tillvaro som homosapiens och rör oss mot en ny existens som homoluminous, den upplysta själs-centrerade människan. Din själ är den andliga essensen av vem du är. Det är den del av dig som överskrider ditt sinne. När du utvecklat ditt medvetande till att sträcka sig bortom tid och rum kommer du börja förstå livets mysterier och själva syftet med varför du lever här i denna så turbulenta tid i människans historia. Välkommen till denna fullspäckade kurs som du gör när du vill och hur du vill. Du får tillgång till allt material på en lösenordskyddad sida och du går igenom kursen steg för steg i din egen takt.

Expandera din andliga medvetenhet i 7 enkla steg!  

BLI EN DEL AV DEN MEDVETNA EVOLUTIONEN!

Kursens innehåll:

E-bok 

Videofilmer

Meditationer

Övningar

Material

Kursens pris:

895SEK.

Efter anmälan och betalning får du via mejl en länk och lösenord till kursområdet där du kan gå igenom kursen den takt som passar dig.  

Dela detta evenemang

bottom of page