top of page
Namnlös (Facebook-omslagsbild).jpg

STÅ I DIN ANDLIGA KRAFT

Workshop hösten 2023, Stockholm

LEV MEDVETET I SAMKLANG MED DIN LIVSVÄG

UPPTÄCK KRAFTEN INOM DIG OCH

FORMA DET LIV DU ÖNSKAR LEVA !

 

Datum: hösten 2023

Plats: Luntmakargatan 52 Stockholm

Tid: 10-17

Kursens pris är 975sek.

Du har förmodligen märkt att intensiteten i energierna ökat precis som hela universums expansion accelererat kraftig det senaste decenniet. Vi är i slutet på en lång cykel av inre arbete då vi gradvis ökat vår medvetenhet och skiftat vår frekvens för att kunna hålla mer ljus. Våra egon tonar sakta ut och lämnar rum för ett expanderat medvetande att ta plats. Vid någon tidpunkt i denna process står vi alla inför valet att antingen göra anspråk på vår kraft eller att ge bort den. Nu behöver vi fokusera på det som är rätt för oss. Vi behöver sluta oroa oss för vad andra tycker och ha modet att stå upp för oss själva, för vår unika livsväg och för våra drömmar samt mål.

 

Välkommen till en workshop för dig som är redo att lyfta ditt medvetande till en högre nivå och möta den nya tiden genom att uppfylla ditt själsliga kontrakt. Genom andlig och personlig utveckling kan du låta själens andliga kraft integreras och förankras i din fysiska verklighet.

Att stå i sin andliga kraft betyder att du prioriterar och hedrar det som är viktigt för dig. Du har respekt för dig själv, har sunda gränser och följer din livsväg. Du känner till och använder de andliga principerna. Ditt liv formar du och lever som en helgjuten människa och fattar dina beslut inifrån och ut. Att stå i sin andliga kraft betyder också att du vet vem du är, vad du är kapabel till och varför du fattar de beslut du fattar. Du är i en position då nästan ingenting kan skaka dig eftersom grunden du står på är förankrad och stabil. ​Du vet att du är ansvarig för din egen lycka och om du inget förändrar, förändras inget.

Du är ansvarig för din egen lycka!

Om du inget förändrar, förändras inget.

Under workshopen får du lära dig om det dimensionella universum vi alla är en del av. Det kommer ge dig en förklaring på mycket du har upplevt och kanske inte kunnat förstå helt och fullt eller kunnat förklara med den förklaringsmodell vi tidigare haft. Du får också lära dig vilken roll den nya tidens änglar spelar i den här processen och hur du kan använda dig av de universella principerna för att skapa den tillvaron för dig själv som din själ längtar efter och önskar.

EN DEL AV INNEHÅLLET

  • Bygg en grund att stå på

  • Förstå din livsväg

  • Välj den högsta tidslinjen

  • Skifte av medvetandet och dimensioner

  • Ditt heliga kontrakt

  • Hur dina relationer behöver utvecklas

  • Universella principer i vardagen

  • Praktiska tips för den moderna andliga människan

  • Meditation

V. I .P.

DU ÄR DEN VIKTIGASTE PERSONEN I DITT LIV!
Det är dags att frigöra din andliga kraft.
ANMÄL DIG HÄR!
ANMÄL DIG OCH BETALA HÄR

Kortbetalning eller PayPal.

Swish läs längre ner.

TACK FÖR DIN ANMÄLAN

BETALA MED SWISH

Vi tar även emot betalning via Swish till nummer 073-590 38 49.

Anmäl dig då med ett mail till info@branka.se och uppge följande:

Ditt för- och efternamn.

Ditt mobilnummer.

Bekräftelse kommer via mejl.

bottom of page