top of page

Stockholm

STÅ I DIN ANDLIGA KRAFT

EN  WORKSHOP  FÖR  SJÄLAR  I  EXPANSION

UPPTÄCK KRAFTEN INOM DIG OCH

FORMA DET LIV DU ÖNSKAR LEVA !

Du kanske brottas, som så många andra, med många olika livsfrågor eller kämpar för att ändra ett begränsande tankesätt. Du märker förmodligen av att intensiteten i energierna ökat precis som hela universums expansion har accelererat kraftig under det senaste decenniet. Det har inte i alla stycken varit en helt lätt övergång. 2020 markerar början på en ny cykel och ett paradigmskifte av större format då vi gradvis ändrar vår frekvens för att kunna hålla mer ljus.

 

Många turer, många upp och nedgångar senare står vi nu inför ett avgörande skifte. Våra egon tonar sakta ut och lämnar rum för ett expanderat medvetande att ta plats. Du kan nu komma i kontakt med den högre visdomen i ditt vardagsliv så att du kan leva ditt liv på ett högre plan. Genom att medvetet använda de universella principerna, i stället för att motarbeta det naturliga flödet som styr universum, kan du lyfta dig själv till en helt ny nivå.

"Livet är en resa från omedvetenhet till högre medvetenhet."

Under workshopen får du lära dig om det dimensionella universum vi alla är en del av. Det kommer ge dig en förklaring på mycket du har upplev och kanske inte kunnat förstå helt och fullt eller kunnat förklara med den förklaringsmodell vi tidigare haft. Du får också lära dig vilken roll den nya tidens änglar spelar i den här processen och hur du kan använda dig av de universella principerna för att skapa en tillvaro för dig själv som din själ längtar efter och önskar.

EN DEL AV INNEHÅLLET

  • Ditt heliga kontrakt

  • Skifte av medvetandet och dimensioner

  • Hur dina relationer behöver utvecklas

  • Hjärtats intelligens

  • Universella principer i vardagen

  • Änglar av den nya tiden och hur de hjälper dig

  • Praktiska tips för den moderna andliga människan

  • Meditation

V. I .P.

DU ÄR DEN VIKTIGASTE PERSONEN I DITT LIV!
Det är dags att frigöra din andliga kraft.
ANMÄL DIG HÄR!

DETALJER

Stockholm - avvaktar med nytt kursdatum pga. pandemin.

Tid: 10.00-17.00

Plats: Tegnérgatan 24, Stockholm
Kurspris 975:-


 

Betalningsalternativ:

Bankgiro 5494-6843

Swish 123 307 94 72

Via PayPal med ditt betalkort/kreditkort eller PayPal konto.