top of page
  • Skribentens bildBranka Okeijn

SYFTET MED VÅRA RELATIONER

Man skulle kunna säga att karma är alla våra kärleksfulla och även de mindre kärleksfulla upplevelserna, känslorna, tankarna, orden och handlingarna som så småningom kommer tillbaka till oss eftersom universum alltid strävar efter balans. I vår andliga form kan utveckling och balansering av själen inte ske så snabbt eftersom vi inte har den fysiska kroppen. Den fysiska kroppen tjänar som en buffert så att vi kan få en återkoppling på om våra handlingar tjänar ett gott syfte eller ej.


Här på jorden utsätts vi för många olika typer av människor, olika sorts upplevelser och olika åsikter som kan utmana oss. Våra relationer är det område där vi kanske lär oss mest. Det en fantastisk gåva att leva här just nu vid den här tidpunkten i människans evolution. Hur ofta ser du dig omkring? Vilka människor har du omkring dig? Hur är dina relationer? Är de utvecklande eller går de på tomgång? Ju fler frågor man ställer desto fler frågor dyker upp och ändå behöver vi ställa dem. Nu kanske mer än någonsin.


Vår utveckling går snabbt . Energierna skiftar och våra karmiska utmaningar kommer upp till ytan men innan det sker skickar vår själ impulser till oss som en förvarning att rensa upp innan Karma manifesterar sig med full kraft. Dessa meddelanden kommer via vår själ och sedan genom vårt nervsystem som är länken mellan själen och kroppen. Vi kan märka av detta när vissa känslor kommer upp. Det kan vara rädsla, skam, skuld eller vad som helst som kommer upp. Det kan vara känslor av tristess eller ångest och kan göra oss rastlösa och obekväma. Många gånger försöker vi undvika dessa obekväma känslor i stället för att titta på dem och lära av dem. Vi försöker ofta döva våra känslor, ignorera dem eller fly. Vi kanske springer till kylskåpet för en ”snack”, tar droger eller alkohol. Eller så går vi ut på internet och förlorar oss där.


Syftet med alla våra relationer, både de romantiska och andra, är att hjälpa oss att evolvera andligt. Fira dina vinster och ta dina motgångar med jämnmod. Kom ihåg att livet på planeten jorden är en skola. Inte en tävling, inte en belöning för gott uppförande eller en bestraffning. När läxan väl är lärd har vi utvecklats och kan komma vidare. Därför är alla erfarenheter bra erfarenheter oavsett om vi upplever dem som bra eller dåliga. Försök att se mer neutralt på det som händer i ditt liv. Skapa lite avstånd mellan dig och det som sker. Försök att både vara en deltagare och samtidigt en observatör. I takt med att vi läker våra sår blir det lättare att hitta neutraliteten och balansen. Med andra ord har vi allt att vinna på att kasta oss rakt in i utmaningarna i stället för att försöka undkomma dem. Var modig, ha tillit och tro på dig själv. Lyssna på de impulser som kommer från din själ, från ditt högre jag och från dina änglar samt guider. De ger dig en hint om vad som är på väg in vilket ger dig en möjlighet att förbereda dig.

Branka


Tips! Inom kort startar onlinekursen Relationer i transformation, live i tre delar. Om du känner att du befinner dig i en stark utveckling, att dina relationer utmanar dig eller att du upprepar samma mönster, missa inte detta tillfälle. Läs mer här

Passa också på att ladda ner mini e-boken Relationer i förändring i tider av transformation

867 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page