top of page
  • Skribentens bildBranka Okeijn

SUPERFULLMÅNE I LEJONET, 9 FEBRUARI


Har du också tagit dig igenom en natt med väldigt lite sömn? Då är du i gott sällskap med mig och många andra. Vi står under influens från en kraftig superfullmåne i Lejonet, en av flera superfullmånar som vi kommer att uppleva i år. Energierna från månen kan göra att vi känner oss mer energifulla, modiga och starka nog att ge oss ut och förverkliga våra drömmar. Det är en superladdad energiportal som lyser upp våra själar och tänder vår längtan att stå närmare vårt sanna jag. Det är en bra tidpunkt att rensa bort allt som kan dämpa vår inre låga.


Vi påminns om att livet är till för att upplevas och inte kontrolleras och vi uppmanas att ta oss tid för reflektion. Vad ger DIG en känsla av syfte? Vad tänder DIN själ och din passion? Det är rätt tid att identifiera och förändra det som skiljer dig från ditt syfte och inte ger dig lugn i ditt liv. Denna otroligt starka och motiverande fullmåne skapar en slags energimässig omstart vilket kan väcka en lust att rensa och släpper allt gammalt som tynger ner vår själ.


Fullmånen belyser också frågor som hur vi kan behålla vår individualitet och samtidigt vara en del av en gemenskap som till exempel i en familj, en arbetsgrupp eller samhället i stort. Den kastar ljus över vår individualitet och behovet av att definiera vilka vi verkligen är. Bli inte förvånad om situationer poppar upp i dagarna som ställer detta på sin spets. Kom ihåg att du inte behöver bevisa något för någon. Det räcker med att du kan stå för vem du är och för dina behov. En nypa diplomati och tydlighet i kommunikationen löser förmodlogen de flesta knepiga situationer.


Du använder dessa dagar bäst genom att, till exempel i meditation eller dina drömmar, låta ditt undermedvetna tränga upp till ytan så att du kan bli medveten om vilka krafter som egentligen styr dig. Titta på vad som hjälper dig att stå i kontakt med ditt högre jag och vad stör kommunikationen. Titta på dina relationer från en hälsosam distans och med ett balanserat och neutralt perspektiv. Universum ger oss möjlighet att med tydlighet se våra omständigheter och kraften att göra nödvändiga förändringar för att skapa mer harmoni i våra liv.


Branka


915 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page