top of page
  • Skribentens bildBranka Okeijn

SOMMARENS ENERGIER OCH HUR DE PÅVERKAR OSS

Uppdaterat: 17 aug. 2021

Jag hoppas jag finner dig avslappnad i en hängmatta, på stranden eller någon annan skön och avkopplande plats. Samla kraft och fyll på, det kan vi alla behöva. Under de närmaste månaderna kommer energierna att vara dynamiska, snabba och föränderliga, bitvis kaotiska och ganska turbulenta. Åtminstone på den nivå som vi kallar 3D och som ju är den verklighet vi fortfarande behöver förhålla oss till.
Vår evolution accelererar, igen, och den gamla världen demoleras bit för bit. Man skulle kunna säga att det är två starka krafter som drar åt helt olika håll. Vi kan se det tydligt i vårt eget land med den politiska situationen som vi nu har att hantera. Vi kan se det i storpolitiken i världen där starka högervridna vindar blåser upp till storm och mer eller mindre tvingar dess motsats, demokratierna, att kliva upp till sitt ansvar och demonstrera sin humanitära världssyn, lika rättigheter och allas rätt att existera som de unika varelser vi är. Vi ser det på hur olika nationer sköter pandemin och hur vissa krafter valt att förtrycka sitt folk med orimliga lagar och framtvingade regelverk som det inte ens finns någon riktig evidens för. Man handlar utifrån rädsla som är 3D världens starkaste drivkraft och det bästa manipulationsverktyget. Temat som dominerar hela detta år är revolution kontra förtryck. Det märks både ute i världen och inom oss alla på individnivå. Ska vi fortsätta förtycka oss själva? Ska vi leva på ett sådant sätt att andra blir nöjda och glada, ska vi passa in i normen, inrätta oss i ledet eller ska vi revolutionera våra liv, släppa fram hela vår kraft och leva vår hela potential?


Var uppmärksam på vad som kommer fram nu. Sanningshalten i mycket av det som kablas ut, både i media och inom våra andliga kretsar är på sina håll högst tvivelaktig. Vi behöver vara lika medvetna om att våra världsliga mediala kanaler är kontrollerade av intressen vi inte har insyn i liksom de mer ”andliga kanalerna” som påstår sig veta allt. Någon klok människa sa att ju mer vi vet desto mer vet vi hur lite vi vet och det vill jag skriva under på.


Vad vi kan konstatera med stor säkerhet är att vi inkarnerade till denna tid för att delta i en rörig, bitvis jobbig men utvecklande fas i en medvetandehöjning vars magnitud vi aldrig tidigare skådat. Det påverkar vårt humör, vår kropp och hur vi kommer välja att leva våra liv under de kommande decennierna.


Slöjan mellan dimensionerna fortsätter att tunnas ut och det blir lättare och lättare att komma i kontakt med andra dimensioner både högre medvetandenivåer och andra existenser så som till exempel änglar och guider. Jag har märkt att vår förmåga att uppfånga telepatiska signaler har ökat dramatiskt. Det händer mig nästan dagligen att jag tänker på någon och personen i fråga ringer upp eller så jag stöter på den jag tänkt på när jag rör mig ute på stan. Jag vet när mina återkommande klienter är på väg att boka in sig och jag upplever att specifik information kommer till mig på olika sätt ofta inom timmar från det att jag gått i mina funderingar. Min medvetandenivå har höjts och min förmåga att magnetiskt dra till mig det jag lägger min uppmärksamhet på har ökat. Detta gäller inte bara mig, så klart, utan kan märkas av hos fler och fler medvetna människor. Du kanske känner igen dig.


Den snabba utvecklingen på internet går att jämföra med den minst lika snabba utvecklingen i vårt intranät. Människor i allmänhet har blivit bättre på att uppfatta och tolka sina egna inre signaler. Medvetna människor är kloka nog att lyssna på sin kropp och lyssna in vad den kan ha att berätta. Nu måste vi bli lika duktiga på att lyssna in och värdera de ”sanningar” som presenteras för oss både i media och inom våra andliga grupperingar.


Inget kommer bara i en form utan alltid också i sin motsatta form. Det vill säga, om vi är öppna för att se det. Så när världen har det tufft och det är hårda, krävande energier i omlopp är också dess motsats lika starkt närvarande. Ett massivt påslag av ljusenergi dominerar och eskalerar nu under sommaren. Jag skulle vilja tipsa dig läsare, att verkligen koppla av i sommar. Njut så mycket du bara kan. Tanka sol, kraft, kärlek, god mat, upplevelser och kom i balans. Snart nog kommer det vara dags att ta itu med resten av ditt liv. Den 8/8, vid tidpunkten när Lejonporten är helt öppen och som mest intensiv, aktiveras nya medvetandenivåer då vår jordiska sol belyser vår fysiska verklighet, som är en illusion, och vår andliga sol belyser sanningen i våra tidlösa själar. Då om inte tidigare har vi en perfekt tidpunkt att staka ut vår väg framåt. Vad ska vi ta med oss på resan och vad ska vi lämna bakom oss.


Jag lämnar dig med dessa ord att fundera över hur du vill leva ditt liv i den nya tiden. Vad vill du förändra, förbättra, lämna bakom dig eller tillföra. Vad drömmer du om? Vad får din själ att dansa och sjunga? Vilken är din livsuppgift och vilket själsavtryck vill du lämna efter dig när det blir din tid att lämna den här världen. Stora frågor? Jag vet! Men det är nödvändigt. När den gamla världen faller sönder är det viktigt at vi vet vilka vi är och vad vi vill.


En fortsatt härlig sommar önskar jag dig

Branka


Tips!

Du hittar en rykande färsk nedladdningsbar vägledd meditation för endas 85kr i butiken. Jag har skapat "En guidad meditation för lugn, avslappning och inre frid" med intentionen att hjälpa dig att slappna av, släppa stress, oro, ångest och lugna oroliga tankar. När livet överväldigar dig eller när helst du känner för en lugn stund kan du söka upp platsen inom dig där allt är stilla.

420 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page