top of page
  • Skribentens bildBranka Okeijn

RÄCK UPP HANDEN!Räck upp handen om du också känner av den intensiva energin som virvlar runt i etern just nu. Det är inte bara din inbillning utan en fullt verklig rörelse i energierna som hjälper till att förflytta jordens vibration till en högre tidslinje. Varje stor förändring brukar föregås av kaos. Ljus strömmar in och lyser upp allt, även det som man kanske helst vill dölja.


Om vi bara låter ljusenergin göra sitt jobb utan att styra och ställa alltför mycket kan vi tillåta det som kommer upp att få komma upp, röra sig igenom vårt liv för att antigen hitta sin rätta plats i vår tillvaro eller lämna vår sfär. Vi kan välkomna de processer som sätts igång nu och låta oss vägledas av det som kommer upp. Känslor, tankar, händelser. Allt det som sker nu pekar ut en riktning. Det kan låta motsägelsefullt men vi kan både vara aktiva och ledande i vårt eget liv samtidigt som vi låter oss ledas av det som kommer till oss. Det är ett slags personligt ledarskap genom en inlyssnande, intuitiv flexibilitet.


Låter det krångligt? Jag vet 😂😂😂 och jag håller med. Ibland när jag kanaliserar inför ett blogginlägg eller liknande får jag saker till mig som jag själv måste begrunda och smälta.

Oavsett om vi lever ett ego drivet liv eller ett själsdrivet liv blir vi lätt vana vid en slags status quo där vi förväntar oss att livet ska flyta på så som det alltid gjort. När det sen inte gör det är det lätt att tro att något är fel, men tro mig, det som sker nu är hur rätt som helst. Det ljus som nu rör sig genom vår värld renar oss till medvetenhet och initierar ett uppvaknande hos dem som är redo att börja eller fortsätta sin resa inåt. När vi har blivit tillräckligt medvetna har vi makten att omvandla allt som känns färdigt inom oss, genom att fatta ett beslut eller förändra vår attityd, så att vi återigen kan känna oss harmoniska. Något som jag absolut vet hjälper oss att hantera denna energi är att använda den till att skapa något. Kanalisera det till det mest kraftfulla uttryck du kan. Skriv, måla, dansa, laga mat eller lek med barnen. Gör något istället för att stagnera och dra ihop din energi. Känn på energin, rör på den och använd den till att skapa. Litet eller stort, spelar mindre roll. Just nu behöver vi mer än någonsin påminna oss om några saker.


Vi behöver komma ihåg att vi är universum förkroppsligad på denna jord.


Vi behöver komma ihåg att vi är universums kreativa kraft och vi behöver ingen annan som ger oss den kraften.


När livet överväldigar oss använder vi den energin som skapas som bränsle för att driva oss till handling och utveckling.


Vi behöver komma ihåg att världsfred börjar med den frid vi skapar inom oss själva.


När energierna rullar in över oss flyter vi med och använder dem till att dyka djupare in i livets mysterier i stället för att drunkna.


Ett litet skifte i vår individuella medvetenhet skapar krusningar igenom hela vår kollektiva existens. Jag hoppas att du vet det. Och jag hoppas att du kan känna din kraft idag.

Jag skickar massor av ljus och kärlek din väg.

Branka

1 104 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2件のコメント


不明なメンバー
2020年10月14日

Tack❤

いいね!

Helena Larsdotter
Helena Larsdotter
2020年10月13日

Tyckte extra mycket om hur världsfred skapas med frid inom oss själva.

Du skriver att " vi är universum förkroppsligad" Jag brukar tänka att jag är universums barn...

Ljus och kärlek till dej också, och energi tar jag tacksamt emot

いいね!
bottom of page