top of page
  • Skribentens bildBranka Okeijn

PORTALÖPPNING 4 4 4

Så är vi här, på denna jord under omständigheter ingen av oss helt kunde förbereda oss på. Idag är den fjärde dagen i den fjärde månaden i världsår fyra (2+0+2+0=4). Ännu en kraftfull portal öppnas och signalerar en massiv närvaro av änglar kring jorden. En stor mängd ljus strömmar ner över oss och hjälper oss att lyfta frustration, rädsla och ovisshet. Änglarna är här för att assistera oss när vi tar emot de nya ljuskoderna för den nya människan i Vattumannens tidsålder.Det sker en stor förändring av frekvenserna omkring oss. Vi är i slutet av en global karmisk cykel då vi kastas mellan olika sorts känslor. Rädsla, kärlek, hopp, insikter, intuition, allt blandas huller om buller. Vi går igenom ett uppvaknande av större format som sträcker sig bortanför våra individuella skiften till att omfatta hela vår planet. Vi har inkarnerat till denna tid och vi är på någon nivå redan förberedda. Vi har de inre resurser vi behöver för att ta oss igenom detta som en kollektiv kraft. Det sker ett massivt uppvaknande och vi kan tydligt se hur människor samlas på internet i stora globala möten. Mediterar, informerar, håller humöret uppe i sann Vattumannenanda.


Den tid vi lever i nu innehåller liksom livet självt alla slags kvalitéer och upplevelser. Skillnaden mellan förr och nu är att allt som sker nu är intensifierat och förstorat. Nummer 4 i numerologin har kvalitén av jord, grund och stabilitet. Denna dag 4 i månad 4 i världsår 4 påminner oss om att det är extra viktigt att vi behåller båda fötterna på jorden. Det är lätt hänt att vi fladdrar iväg till någon slags illusoriskt tillstånd när vi nu har så mycket av den höga, lätta frekvensen här.


Vi behöver sansa oss lite, vi som har en plattform att uttrycka oss på. Jag har sett en hel del märkliga saker på nätet den sista tiden. Det du behöver känna till är att transformationen vi nu går igenom kommer att pågå under en lång tid, faktiskt under flera decennier som komma ska. Det här är bara den avgörande starten från vilken vi inte längre kommer kunna gå tillbaka till där vi var förut. Stora förändringar har redan skett och de sker först på energinivå innan de materialiserar sig i konkret fysisk form. Internet kommer inte att släckas ner och vi kommer inte att se en global upprensning av allt som är korrumperat från den ena dagen till den andra. Det är en process och den kommer att ta tid. Det viktiga är att vi vet att vi är på väg, att den nya tiden är här. Att vi bygger något nytt på det som nu har raserats. Det här har vi väntat på så länge och det händer nu.


Vår resa kommer vara gropig, stormig och ibland skrämmande men vi är här för att föra in fredens energi, omtanke, kärlek och ljus. Vi kan göra det varje dag, varje timme och varje sekund, oavsett vad som händer omkring oss.

Håll ditt ljus tänt Branka


1 771 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page