top of page
  • Skribentens bildBranka Okeijn

KANALISERA ÄNGLARInnerst inne i våra själar finns minnesfragment av en tid då kontakten med våra änglar var naturlig och utan ansträngning. Vi tillbringar så mycket tid i våra huvuden att vi riskerar att helt missa den intuitiva vägledningen som vi alla får från våra änglar, guider och även vänner på den andra sidan. Änglar finns överallt runtomkring oss. De har alltid funnits och är här för att ge oss hopp och vägledning för framtiden. Frågan är inte om de talar till oss, frågan är om vi lyssnar. För många sker den sortens kommunikation helt naturligt och andra kan lära sig och utveckla sin sensibilitet för snabbare frekvenser. I onlinekursen Medveten Kanalisering går jag igenom grunderna för hur man kan kommunicera med högre intelligenser och allt det du behöver veta för att tryggt och i rätt ordning utveckla din förmåga. Här kommer kortfattat några tips på vad du behöver göra som en förberedelse.

HÖJ DIN VIBRATION Jag rekommenderar att du alltid börjar med en meditation vilket automatiskt skiftar din vibration till en högre frekvens. Kanaliseringsprocessen öppnar dig för den icke fysiska dimensionerna. Genom att höja din vibration lyfter du dig över och bortanför de dimensioner där lägre energier håller till och undviker på så sätt att få in deras brus. I kursen får du träna olika sätt att göra det på.

KALLA PÅ DIN GUIDE ELLER ÄNGEL Omge dig med ljus och kärlek, öppna ditt hjärta och kalla på de andliga hjälpare du brukar använda eller be Ärkeängeln Mikael att vara din grindvakt. Be om beskydd och guidning i kanaliseringen samt att stödja dig energimässigt så att du kan vara i den höga frekvensen så pass länge att du kan få ut något vettigt och användbart av din kanalisering. Du behöver kunna vara i energin en god stund vilket kan vara svårt i början. Därför är det bra att ta hjälp med det.

SLÄPP MOTSTÅNDET För att kunna kanalisera behöver du släppa dina vanliga tankar och släppa det motstånd du kan ha för att släppa dina vanliga tankar. Egot främsta verktyg för att behålla kontrollen är att ha kontroll på vad vi tänker. Genom att medvetet släppa fram ditt högre prestigelösa jag kan din vibration höjas till en nivå som ligger närmare källan du vill kanalisera.

Det finns en hel del vi behöver veta och tänka på innan vi ger oss på kanalisering. Vi behöver också förbereda oss på ett lämpligt sätt. Själva kanaliseringen i sig är däremot en förvånansvärt enkel process som förutsätter tre moment. Sändare – mottagare – översättare.

Först och främst ska det finnas en sändare. Universum skickar ut signaler och vibrationer i det kollektiva medvetandet. Eller, det finns en intelligens, en entitet, från vilken du hämtar information.


Det andra momentet förutsätter att det finns en mottagare som tar emot signalerna på en medveten eller omedveten nivå.


Slutligen i moment tre översätter kanalen signalerna på flera olika sätt som språk, bilder, ljud, tankar och känslor, ofta i kombination med varandra.

KANALISERING ÄR EN KONST

Kanalisering är en konst och tar sin tid att förfina men alla kan vi kommunicera med medvetandenivåer som inte har en mänsklig form genom att låta dessa medvetanden få uttrycka sig genom oss. Om du är intresserad föreslår jag att du tränar regelbundet under en längre sammanhängande period om åtminstone ett par veckor. Detta för att komma in i det och få upp ett flöde. Erfarenheten visar att har man väl förstått hur det fungerar och kan skilja på verklig kanalisering och fantasi består den kunskapen och vi kan sedan göra långa pauser utan att tappa kvalitén när vi kanaliserar igen vid någon senare tidpunkt.


Om du känner dig intresserad av kanalisering finns en hel del litteratur därute och jag rekommenderar även varmt min egen kurs eftersom jag fått så fin respons på den. Just nu jobbar jag på en uppföljare, Kanalisera Änglar, där jag kommer lära ut tips och metoder för att komma i närmare kontakt med dessa vackra varelser. Oavsett var du bor blir kursen lättillgänglig eftersom den görs i digitalt format och du kan hantera den på din dator, surfplatta eller telefon. Lanseras inom några veckor.

Branka
1 036 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page