top of page
  • Skribentens bildBranka Okeijn

INTENSIVA ENERGIER, 11 11 PORTALÖPPNING


Vi redan känt av den portalöppning som aktiverats den senaste veckan och som kulminerar i morgon den 11/11. Vi kommer att få ett massivt inflöde av ljusenergi och vid sidan av Lejonporten, det astrologiska eventet i augusti, är denna portalöppning den mest kraftfulla och betydelsefulla i år.


Vi skapar alltid vår egen verklighet men när en portal är öppen rör sig allt snabbare och med en intensifierad energi. Det är därför viktigt att vi är medvetna om vad vi lägger ut i världen eftersom det kommer manifesteras snabbt och med kraft. I det stora kollektiva kommer vi kunna se hur världshändelser intensifieras och polariseras och det är viktigt att vi är medvetna om att det vi ser bara är det som finns på ytan. Under ytan sker det viktiga arbetet med en uppsnabbad andlig utveckling och ett uppvaknande på bred front.


Låt oss titta lite närmare på varför denna portalöppning är så viktigt. 11/11 2020 är inte vilken energiportal som helst. Räknar man samman siffrorna får man slutsiffra 8 vilket är både en karmisk vibration och en vibration som skapar balans. När dessa frekvenser sätts i gungning av det massiva ljuspåslaget som tränger igenom portalen påverkar det oss kraftigt. Vi får lättare att få tillgång till alla typer av andliga energier och det betyder att vi behöver vara lite extra vakna och närvarande för att kunna skilja ut vad vi vill ta in i vårt energisystem och vad som ska hållas på avstånd.


Vi ser tydligt att det är en ökning av kaotiska, negativa och störande energier på planeten och vi behöver göra allt för att inte gå in i rädsla. Vi är hållna och övervakade av välvilliga energier och vi kan öppna upp för kontakt på alla nivåer. Särskilt de senaste månaderna har många haft ovanliga andliga upplevelser och en utvidgning av psykiska och intuitiva förmågor. Människor berättar om att de vaknar samma tid varje natt, vanligtvis mellan kl. 3:00 och kl. 4:00, ovanliga färgstarka drömmar, synkrona händelser och en stark ökning av intuitiva hintar.


När energierna är intensiva kan de utlösa en slags utrensning och rening både på fysisk, känslomässig och psykisk nivå. Det är därför verkligen viktigt att vi tar hand om oss sig själva och att vi lämnar tillräckligt med tid för att reflektera över hur vi vill att livet ska se ut. Vilket innehåll ska vi fylla det med och vad måste utan dröjsmål rensas ut.


När jag tonar in mig på ljuset som väller in över oss ser jag det som en virvel väldigt lik de virvlar som kan skapas av en storm. Jag kommer att tänka på det man brukar säga, att i stormens öga är det alltid stilla. Där är det tyst och lugnt. Jag förstår symboliken i det som änglarna vill förmedla. Om vi alla hittar vår egen kärna, vårt eget ”stormens öga” kan vi rida ut denna storm med tillförsikt, lugn och i harmoni med den stora planen för planeten jorden. Inget som är äkta och sant kan förstöras. Allt som är av kärlek och tillit är för evigt.


Det viktigaste budskapet för november månad är följande. Om vi ​​alla fokuserar på vad som händer inom oss, på oss själva som individer, på våra insikter och vårt syfte, snarare än att fastna i det drama som pågår i det yttre kommer det att leda till en djupare relation först och främst med oss själva och därefter med andra och vårt samhälle kommer automatiskt att tvingas följa med. Jag menar inte att vi ska blunda för och vara okunniga om de aktuella händelserna. Jag säger bara att det bästa vi kan satsa på just nu är att vara uppmärksamma och närvarande i det som sker omkring oss utan att tillåta omvärlden att kontrollera våra inre världar.

Branka


Tips! Portalöppningar är alltid mer eller mindre intensiva. Aktiviteter som är speciellt gynnsamma under portalöppningar är:

  • Meditation

  • Kanalisering

  • Skriva dagbok

  • Planera för framtiden

  • Rensa och rena

  • Manifestera medvetet

1 880 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page