top of page
  • Skribentens bildBranka Okeijn

GÖR DIG REDO FÖR NÄSTA VÅGFörbered dig för nästa våg av transformation och skifte av energier. De kommande månaderna från maj och över sommaren är det återigen dags att skifta dimension. Vi är inte ens i närheten att förstå magnituden av de stora förändringarna som kommer. Inom det kommande halvåret eller möjligen lite längre fram närmare årsskiftet och därefter kommer vi inse att vi lever i en värld som ser väldigt mycket annorlunda ut än bara för några månader sedan.


Vi har den senaste veckan haft ett inflöde av energi, som om du är känslig, kan ha stört din sömn. Behovet av att vara för sig själv har hos många varit stort och tiden har suddats ut en aning. Alla ljusbärare är kallade till att kliva fram och efter bästa förmåga bidra till ljusarbetet som aldrig varit mer viktigt än nu.


Dessvärre lever många i tron att energiskiftet är något som bara kommer att hända av sig själv. Det har gjort många av oss andligt lata men nu är det dags att gnugga sömnen ur ögonen och spärra upp dem på vid gavel för nu är tiden här. Den tid som du har väntat på. Den tid som aktiverar din andliga kraft och som skjuter upp igenom ditt chakrasystem och hela vägen upp och ut i dina kosmiska chakror för att väcka den inre kunskap som du bär med dig men kanske har glömt. Ditt ljus aktiveras och du behöver fundera hur du, utifrån din situation, kan bidra till helandet av det samhälle du lever i och ultimat hela vår planet.


Vi behöver göra en omställning och vi behöver göra den snabbt. Hur vi tar oss igenom och in i den nya världen vi ska skapa kommer att avgöras av hur vi svarar upp på de utmaningar vi har framför oss. Det första vi alla behöver göra är att agera som medvetna deltagare i vårt eget energiskifte och vi måste börja med att helt ändra våra referenspunkter. Det gamla systemet är dött. En ny tid är här. Vi behöver se över vad vi upplever som sanningar inom alla områden, spirituellt, religiöst, vetenskapligt och på alla nivåer i samhället. Vi har matats med många lögner genom åren som vi köpt kanske mycket för att sanningen vore alltför hemsk att ta in och för att vi gärna vill tro att världen är lite bättre än vad den egentligen är.


Så var börjar vi? Jag tänker att en bra början kan vara att vi blir mycket mer öppensinnade för allt. Vi köper inget och förkastar ingen förrän vi har hunnit processa det inom oss. Med andra ord, vi behöver öppna våra andliga kanaler och alla våra sinnen igen. Det allra första vi behöver göra är att börja lyssna på vårt hjärtas visdom och ta den på fullt allvar. För att klara att göra det måste vi gå emot vad som inpräntats i oss, att det logiska sinnet är allena saliggörande. När vi klarar att gå bortanför dessa förlegade trossystem fungerar vi på en mycket hög medvetandenivå. Vi behöver sträcka oss längre än någonsin tidigare och börja fungera, agera och verka som de kosmiska varelser vi egentligen är. Det är det enda vägen som, om vi nu tar oss an vår uppgift, kommer att leda oss till en ny värld.


Börja förbereda dig genom att skapa en nära relation med ditt hjärta och dess visdom. Fall inte in i frestelsen att se dig själv som ett offer för omständigheter. Den dimension vi skiftar till kräver att vi evolverar bortanför offermedvetandet. Vi kommer klara oss ur det här genom att ge tillbaka kraften till oss själva att kunna hitta lösningar för vårt liv. Även om du blivit fråntagen något i den här krisen har du vad som krävs för att öppna en ny dörr. Håll din vibration hög genom att ta utmärkt hand om dig själv. Se till att din energi är balanserad, din tanke klar och ditt hjärta öppet. Ditt hjärta har en kraftfull intelligens som bara väntar på att du ska vakna upp och lyssna. Det är där du hittar din verkliga kraftkälla och din högre visdom. Branka1 063 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page