top of page
  • Skribentens bildBranka Okeijn

DU KAN INTE SPRINGA IFRÅN DIG SJÄLV!

Det största och viktigaste äventyret i våra liv är att upptäcka vilka vi verkligen är. Ändå går så många av oss runt utan att riktigt veta svaret på denna fråga så viktiga fråga. Vi lyssnar på vår egen inre kritiker som ger oss en uppfattning om vilka vi är. Vi kanske rör oss igenom livet utan att ställa oss de viktiga frågorna. Vem är jag? Vad drömmer jag om? Hur kan jag leva mitt bästa liv? Vad vill jag göra med den dyrbara tid jag har kvar?

Våra tankar följer oss vart vi än går. Många människor är inte medvetna om detta och inser inte att de lever fångade i sina trossystem, i rädsla och ofrihet. Kanske utifrån övertygelser som kommer från deras föräldrar, vänner och kärlekspartners. Människor kommer och går i våra liv. Det enda vi kan vara helt säkra på är att vi alltid har en relation med oss själva. När livet börjar skava och vi konfronteras med våra brustna förhoppningar, med de uppoffringar vi har gjort och konsekvenserna därav kanske vi är villiga att sluta springa och påbörja sökandet efter vårt sanna jag. Vi kan inte springa ifrån oss själva. Det finns ingenstans att ta vägen. Här kommer några tips till dig som är inne i en stark utvecklingsprocess, nyligen har brutit upp från en relation eller funderar på att göra det, om du inte mår bra, känner dig förvirrad eller inte vet åt vilket håll du vill gå.


Stanna upp! Det är det absolut första vi behöver göra. Skapa ett utrymme för oss själva att vila, tänka och komma i balans. När vi väl hittat balansen är det dags att ställa ett antal viktiga frågor. Vilka viktiga områden i mitt liv är jag inte tillfreds med? Vad behöver jag göra för att rätta till det? Vilka hinder ser jag? Vad står mellan mig och det önskade resultatet? Vad är jag villig att göra för kunna leva mitt bästa liv?


I slutändan är vi alltid själva ansvariga för de liv vi har skapat. I dessa tider av stora förändringar kan vi inte längre fly från oss själva. Energierna stegras nu mot en portalöppning den 11/11. Det är ett superviktigt kosmiskt event då det förflutna och nuet kommer samman och om vi är medvetna om oss själva, om vi är hungriga på livet och villiga att utvecklas kan vi ta ett jättesprång. Karmiska aspekter som har legat i bakgrunden kommer nu fram i ljuset och bokstavligt talat kräver att bli helade och förlösta så att vi kan fortsätta framåt befriade från skuld, skam och rädsla. Det är en bra tidpunkt att fråga sig vilka människor man vill ha omkring sig, att förlåta och bli förlåten. Att rätta till gamla misstag och hitta sina människor. Det kommer krävas mod, beslutsamhet och tillit till sin egen kraft. Var inte rädd. Ta steget och våga språnget. Du kommer att förlora ditt ego men du kommer vinna dig själv.


Branka ❤578 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page