top of page
  • Skribentens bildBranka Okeijn

DET DU SÖKER SÖKER DIG

Uppdaterat: 22 juli 2019

En utblick i 2018Så startar vi om på nytt! Nya möjligheter, nya idéer och tankar. Livet går i cykler och för varje ny cykel har vi möjlighet att förnya oss, vårt liv, våra vanor och handlingar. Året startar med en superfullmåne i Kräftan den 2 januari som också är den kraftfullaste fullmånen under 2018. På samma gång sätter sig alla stora planeter i en dynamisk rörelse framåt. Detta ger oss ett starkt energipåslag vilket vi alla kommer att känna av på något sätt. Tittar vi på numerologin så har vi ett så kallat mästarår 11, då summan av 2018 blir 11. Året innehåller också kvaliteter från 2:an (1+1=2) vilket aktualiserar ett tema vi känner igen, det vill säga balansen mellan de maskulina inom oss 1:an och det feminina inom oss 2:an. Mer om detta kommer jag berätta på årets första Änglamingel™ den 18 januari.

Som alltid gör jag en nyårsmeditation då mitt fokus är att kanalisera vägledning för det nya året. Jag vet inte var jag ska börja då intrycken strömmar till mig. Det viktigaste som kommer igenom är att vi kommer märka att vi alla blir mer sensibla och därför behöver mer än någonsin registrera och förstå de intryck vi får så att vi kan ledas av vår intuition och inget annat. Du som redan slagit in på den andliga vägen kommer behöva vara ljuset som visar andra vägen då det kraftiga energipåslaget inte bara ger oss mer ljus utan även gör de mörka mer synligt. Då ljuset blir starkare ser vi också mer tydligt på oss själva. Vilka vi är, var vi valde att smita undan, hur vi lurar oss själva och det vi velat undvika att se. Dubbelettans energi fungerar som ett förstoringsglas. Kanske inte alltid en behaglig upplevelse men i sanningen ligger också friheten.

Var känslig. Var sann mot dig själv. Det handlar om dig och din relation till universum. Tona in dig på din livsuppgift och agera på den. Räkna med att ju mer du kommer i kontakt med din sanna väg desto fler av dina rädslor och skuggsidor kommer med största säkerhet att komma upp. Detta blir en av de stora utmaningarna vi alla kommer att behöva möta under 2018. Oroa dig dock inte, 11-energin är att likna vid en öppen port till nästa fas i vår själsliga evolution. Varje gång vi har ett påslag av energi ger den oss också den draghjälp vi behöver för att komma vidare till nästa nivå. Vi är inte på något sätt utan stöd även då det kan kännas så ibland.

Dubbelettorna är länkade till Vattumannens kvaliteter av renhet, öppenhet, det kollektiva och humanitära. Vad kan göras bättre och hur kan jag vara ett verktyg för den förändringen jag önskar se i världen. Stora uppgifter ligger framför oss som på kollektiv nivå. Det är lätt att känna sig nedslagen av uppgiftens storlek men om vi använder Vattumannens förmåga att se saker ur ett högre perspektiv dvs. den stora bilden, ser vi att det vi upplever är en del av en kosmisk dans som ultimat och oundvikligt leder oss till universell enhet. Vi är alla på väg åt samma håll även om våra vägar kan se helt olika ut.

Sakta ner, ta det lugnt, vänta in. Var i din egen energi. Allt det som ska komma till dig kommer att dyka upp i ditt medvetande och när det dyker upp, agera på det!

Gott Nytt År
43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page