Nästa mingel, Stockholm den 20 februari

kl 19-21.00!

Ämnet för kvällen meddelas vanligtvis ca 7-10 dgr innan eventdatum.
 

 

 

Kommande inspirationskvällar i Stockholm: 20/2  kl 19-21.00, med nytt tema varje gång.

Föranmälan är vanligtvis inte nödvändig då vi har en stor lokal men vi är ändå mycket tacksamma om du hör av dig och berättar att du kommer så att vi kan förbereda kvällen på ett bra sätt.

Deltagaravgift 300:- kan betalas kontant på plats eller via Swish till 123 307 94 72

Tack för att du KOMMER I TID! Dörrarna stängs kl 19.00

    EXTRAINSATT DATUM Sthlm 30/11!   

14 januari kl 19-21

Online

ÄNGLAMINGEL™ 

SIMMA LUGNT I EN TID AV FÖRÄNDRING. 

LEV DITT BÄSTA LIV NU!

Änglamingel (6).jpg

2021, SIMMA LUGNT I EN TID AV FÖRÄNDRING  OCH LEV DITT BÄSTA LIV NU!

Välkommen till ännu en inspirations-kväll. Olika ämnen varje gång.

En ny början och ett helt nytt år av förändringar ligger framför oss. Det är en tid då fler och fler människor börjar se igenom illusionerna i våra samhällssystem liksom i våra personliga liv. Det här är året då många bubblor kommer att brista helt enkelt för att vi försöker hålla kvar något som inte längre är sant. Forntida kulturer förutspådde denna fas i vår utveckling liksom många astrologer och numerologer har sett tecken på att dessa förändringar är på väg.

0 DAGAR KVAR TILL EVENEMANGET
Nov 30, 2019, 10:00 AM
Tegnérgatan 24, 113 59 Stockholm
En WORKSHOP för själar i expansion, redo att lyfta sitt medvetande till en ny nivå, möta den nya tiden och att uppfylla sina själsliga kontrakt. Genom andlig och personlig utveckling kan du låta själens andliga kraft integreras och förankras i din fysiska verklighet.
20150412_161949 crop.jpg

SARA JOHANSSON

Min SOULREADING med Branka hade ett oerhört stort värde för mig. Det skapade, förståelse, riktning och tillit till mig själv och mitt liv. Jag upplever nu en klarhet och ett stöd som bidrar till tillit och lättsamhet i hela mitt system. Brankas inlyssnande på både mig och mina guider var mitt i prick och jag fick med mig oerhört mycket värdefull information samt en klarare bild av vad jag vill och behöver fokusera på i mitt liv. Brankas inlyssnande, professionalism och mjukhet i kombination med integritet och tydlighet gör henne trovärdig och legitim. En upplevelse och gåva jag varmt kan rekommendera till andra. Tack!

OLIVIA MILES

Branka's insight and intuitive knowing on my personal life were spot on. Her innate ability to clearly see and clarify what my future would hold gave me comfort and confidence to live my life proudly and without worry or fear of the unknown. You have definitely touched my life and opened me for so many exciting things. Thanks for your good work.

BENGT JOSEFSSON

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

Håll kontakten

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET

Missa aldrig en uppdatering!

info@branka.se

Tel 073-590 38 49

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

© 2021 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade.