Reprislänk skickas ut inom 24h och gäller i tre dagar.

All info om hur du kopplar upp dig finns på anmälningssidan.

Deltagaravgift 300kr

ÄNGLAMINGEL™ 

Online

white-wings-2473023_1280_edited.png

 Nästa tillfälle tisdagen den 15 juni
kl 19-21 på Zoom

Nästa tillfälle den 26 april kl 19-21

Kvällens tema meddelas vanligtvis 7-10 dagar innan eventet. Vi träffas online på plattformen Zoom. Du kan delta via dator, mobil eller surfplatta.

Varje träff har ett nytt tema och pågår mellan kl 19-21.
Reprislänk skickas ut inom 24h och gäller i tre dagar.
Deltagaravgift 300kr
All info om hur du kopplar upp dig finns på anmälningssidan.

Nästa mingel, Stockholm den 20 februari
kl 19-21.00!

Ämnet för kvällen meddelas vanligtvis ca 7-10 dgr innan eventdatum.
 

 

 

Kommande inspirationskvällar i Stockholm: 20/2  kl 19-21.00, med nytt tema varje gång.

Föranmälan är vanligtvis inte nödvändig då vi har en stor lokal men vi är ändå mycket tacksamma om du hör av dig och berättar att du kommer så att vi kan förbereda kvällen på ett bra sätt.

Deltagaravgift 300:- kan betalas kontant på plats eller via Swish till 123 307 94 72

Tack för att du KOMMER I TID! Dörrarna stängs kl 19.00

Den situation vi har i världen just nu är en väckarklocka för alla och särskilt för oss som identifierar oss som Lightworkers, eller Ljusbärare som vi kallar det på svenska. Faktum är att kriser, kaos och katastrofer alltid har aktiverat och väckt uppdraget till liv hos andliga ledare, healers och alla typer av Ljusbärare. Det handlar om att hjälpa till att höja planetens vibration och modigt visa vägen igenom vad det nu än är som är på agendan.

Även om det kan låta tjusigt så har detta uppdrag sina mindre ljusa sidor. Det första som en ljusbärare kommer behöva göra är att jobba sig igenom sina egna karmiska uppgörelser, balansera sitt energifält och få koll på sitt ego. Utan att göra detta viktiga inre arbete kan en ljusbärare inte fullfölja sitt uppdrag.

Vi har gått in i Vattumannens tidsålder och vi lever i kritiska tider för oss som människor, för planeten och för universums expansion. Under de senaste åren har extremt många ljusbärare aktiverats till sitt uppdrag. Frågorna är många och även om vissa har en ganska rak och okomplicerad väg att gå är den stora majoriteten i stort behov av vägledning. Kommande Änglamingel™ tillägnar vi därför Ljusbärarna, det gåtfulla folket. Jag hoppas kunna räta ut många frågetecken och ingjuta lite kraft och mod i en tid då allt är osäkert och rörigt.

Välkommen

KVÄLLENS HUVUDPUNKTER:

Vem är en Lightworker?

Gemensamma drag.

Hur kan uppdraget se ut?

Positiva och mindre positiva aspekter.

Hur hantera tunga energier och stå kvar i sin kraft.

Branka

Namnlös design (2).png
ANMÄLAN HAR STÄNGT FÖR DENNA GÅNG

Änglamingel™ startades den 9 maj 2007 som ett svar på önskemål om ett regelbundet öppet forum med möjlighet att träffa likasinnade människor. Träffarna är öppna för alla nyfikna som vill veta mer om andlighet, medvetenhet och personlig andlig utveckling.

Varje träff har ett tema eller ett ämne. Ambitionen är att temat ska speglar de energiskiftningar som pågår och vara aktuellt. Temat meddelas ca 7-10 dagar i förskott. Kvällarna inleds alltid med en föreläsning med frågestund och avslutas oftast med en kortare änglaseans. Innehållet varierar och kan även innehålla meditation och övningar. Exempel på teman vi avhandlat genom åren är intuition, änglar, andevärlden, energiskiftet, medial utveckling, astrologiska händelser, numerologi och mycket mer.

Du får gärna föranmäla dig så att vi kan reservera en plats för dig och planera för kvällen. Om du vill vara säker på att inte missa ett intressant Änglamingel™, håll utkik på hemsidan, i sociala media eller skriv upp dig för nyhetsbrevet, se längst ner på sidan. Du får automatiskt ett utskick i din mailbox. Vi garanterar självklart att dina uppgifter inte används för något annat ändamål.

14 januari kl 19-21

Online

ÄNGLAMINGEL™ 

SIMMA LUGNT I EN TID AV FÖRÄNDRING. 

LEV DITT BÄSTA LIV NU!

Änglamingel (6).jpg

2021, SIMMA LUGNT I EN TID AV FÖRÄNDRING  OCH LEV DITT BÄSTA LIV NU!

Välkommen till ännu en inspirations-kväll. Olika ämnen varje gång.

En ny början och ett helt nytt år av förändringar ligger framför oss. Det är en tid då fler och fler människor börjar se igenom illusionerna i våra samhällssystem liksom i våra personliga liv. Det här är året då många bubblor kommer att brista helt enkelt för att vi försöker hålla kvar något som inte längre är sant. Forntida kulturer förutspådde denna fas i vår utveckling liksom många astrologer och numerologer har sett tecken på att dessa förändringar är på väg.

Tack för bokningen
Här är detaljerna om du bokat personligt möte:
Branka Okeijn
Torsgatan 76, 3 trappor
Portkod 1215
Hiss finns
Liten hund låter mycket när du knackar på men är helt ofarlig.

 

Påminnelse

Här är detaljerna om du bokat personligt möte:
Branka Okeijn
Torsgatan 76, 3 trappor
Portkod 1215
Hiss finns

    EXTRAINSATT DATUM Sthlm 30/11!