top of page

FULLMÅNEKVÄLL MED BRANKA

Änglamingel (Instagram-inlägg) (12).jpg

Portalöppning och det stora språnget

Den 23 maj har jag glädjen att bjuda in dig till en magisk kväll under fullmånens sken. Vi har kommit en bit in i vår kollektiva transformation vilket också återspeglar sig i våra individuella liv. Denna kraftfulla portalöppning ger oss en unik möjlighet att ta ett stort språng framåt i vår andliga utveckling.

Det finns ingen utveckling utan en och annan utmaning, och just nu får många av oss möta kanske våra största utmaningar hittills. Vi dedikerar därför kvällen till healing, meditation och medvetandehöjning. Vi låter fullmånens energi beröra oss med sin intensiva ström av ljus för att väcka och aktivera vårt energifält.

Det finns ingen utveckling utan en och annan utmaning, och just nu får många av oss möta kanske våra största utmaningar hittills. Vi dedicerar därför kvällen till healing, meditation och medvetandehöjning. Vi låter fullmånens energi beröra oss med sin intensiva ström av ljus för att väcka och aktivera vårt energifält.

ETT AXPLOCK FRÅN KVÄLLEN:
 

 • Superfullmåne i Skytten! Om du är som jag, påverkas du starkt av månens faser. Lär känna fullmånens betydelse och hur du kan använda energin till din fördel.
   

 • Fullmånemeditation
  En djupgående meditation för att kanalisera fullmånens kraft och balansera karma. Låt oss tillsammans frigöra oss från gamla mönster och öppna oss för nya möjligheter.

   

 • Budskap från guider och änglar
  Under kvällen kommer jag förmedla ett intuitivt antal budskap som ska beröra på en personlig nivå men på ett sätt som kanske guidar flera personer samtidigt. Syftet är att ta emot vägledning kring viktiga utvecklingssteg i våra liv och för att få insikter och inspiration för vår livsväg.

 

Jag ser fram emot att dela denna speciella kväll med dig 💗
Branka

Datum: 23 maj 

Reprislänk gäller i 7 dagar
Tid: 19:00 – 21:00 

Deltagaravgift 300kr
Plats: Online på Zoom
Anmäl dig idag för att säkra din plats!

ANMÄL DIG HÄR!
ANMÄL DIG OCH BETALA HÄR

Kortbetalning eller PayPal.

Swish läs längre ner.

TACK FÖR DIN ANMÄLAN

BETALA MED SWISH

Vi tar även emot betalning via Swish till nummer 073-590 38 49.

Anmäl dig då med ett mail till info@branka.se och uppge följande:

Ditt för- och efternamn.

Ditt mobilnummer.

Bekräftelse kommer via mejl.

bottom of page