Bakgrund  till hemsidan onlinekurser_1

ONLINE KURSER OCH EVENEMANG

Onlinekurser på tid och plats som passar dig!

Kopia_av_Kopia_av_Kopia_av_Körsbärsblo

KRITISKA TIDER ÄR HÄR

Inspirationskväll online via Zoom! 
Föreläsning, meditation, frågor och svar.

Energin här på jorden förändras mycket snabbt nu och denna nya energi är här för att stanna. Även då den är både vacker och kraftfull är den inte helt okomplicerad. Vi behöver alla lära oss att arbeta med den och inte emot den eftersom våra liv kommer att transformeras i takt med att frekvensen på jorden höjs. Faran just nu är att de negativa krafterna som vill hålla oss på plats har fått ett för stort spelutrymme och har tagit sig alldeles för stora friheter så att vi nu har fått en obalans mellan mörker och ljus, ont och gott.

Kanalisering Instagram strl.jpg

LÄR DIG KANALISERA SOM ETT PROFFS!

Onlinekurs för dig som vill vidga din horisont och stå i kontakt med högre medvetanden.

Utforska kanalisering och ta din förmåga ett steg lägre. Kommunicera med högre intelligenser och ta del av kunskap bortanför det mänskliga medvetandet. Det kan berika ditt liv och hjälpa dig att utvecklas som människa och själ. Detta är en heltäckande kurs som  ger dig de verktyg du behöver. Passar både nybörjare såväl som mer erfarna.

STIG IN I EN MAGISK VÄRLD DÄR ÄNGLARNA VISTAS

Utveckla din förmåga att ta emot klara och tydliga budskap från ängar.

Branka har kanaliserat änglar i många år, både för sin egen personliga del och för sina klienters räkning. Insikterna har vida överstigit dem man kan komma fram till på egen hand och de ger vägledning inom alla områden i livet. I den här kursen delar Branka sina bästa tips och erfarenheter med dig så att även du kan utveckla din förmåga att ta emot budskap. 

Kanalisera_Änglar_Instagram_Inlägg.jpg
Kopia av Vinjett mailutskick nr2.jpg

EXPANDERA DIN ANDLIGA MEDVETENHET I 7 ENKLA STEG

Var en del av den medvetna evolutionen!

Längtar du efter att leva harmoniskt och själscentrerat där du kan forma ditt liv i samklang med ditt syfte och leva fullt förankrad verkligheten? Branka har skapat den här kursen för att hjälpa dig till en högre nivå av förståelse och medvetenhet så att du kan leva ditt liv som den andliga varelse du egentligen är. När du utvecklat ditt medvetande till att sträcka sig bortom tid och rum kommer du börja förstå livets mysterier och själva syftet med varför du lever här i denna så turbulenta tid i människans historia.

Håll kontakten

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET

Missa aldrig en uppdatering!

info@branka.se

Tel 073-590 38 49

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

© 2020 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade.