Bakgrund  till hemsidan onlinekurser_1

ONLINE KURSER OCH EVENEMANG

Onlinekurser på tid och plats som passar dig!

ACCELERERANDE ENERGIER OCH EN VÄRLD I FÖRVANDLING

Välkommen till ännu en inspirations-kväll. Olika ämnen varje gång.

Det vore en underdrift att säga att 2020 har varit ett knepigt år. Du kan ha känt som så många andra att det är svårt att veta vad eller vem man ska tro på, hur man ska leva och framför allt vad som kommer efter detta. 

2020 har visat sig vara ett år med djupgående skiften i allas våra liv. Faktum är att de kommande tio åren kommer att föra in fler skiften än vi upplevt under det senaste århundradet. Energierna omkring oss accelererar nu när vi rör oss mot 2021.

Änglamingel (2).jpg
Kanalisering Instagram strl.jpg

LÄR DIG KANALISERA SOM ETT PROFFS!

Onlinekurs för dig som vill vidga din horisont och stå i kontakt med högre medvetanden.

Utforska kanalisering och ta din förmåga ett steg lägre. Kommunicera med högre intelligenser och ta del av kunskap bortanför det mänskliga medvetandet. Det kan berika ditt liv och hjälpa dig att utvecklas som människa och själ. Detta är en heltäckande kurs som  ger dig de verktyg du behöver. Passar både nybörjare såväl som mer erfarna.

STIG IN I EN MAGISK VÄRLD DÄR ÄNGLARNA VISTAS

Utveckla din förmåga att ta emot klara och tydliga budskap från ängar.

Branka har kanaliserat änglar i många år, både för sin egen personliga del och för sina klienters räkning. Insikterna har vida överstigit dem man kan komma fram till på egen hand och de ger vägledning inom alla områden i livet. I den här kursen delar Branka sina bästa tips och erfarenheter med dig så att även du kan utveckla din förmåga att ta emot budskap. 

Kanalisera_Änglar_Instagram_Inlägg.jpg
Kopia av Vinjett mailutskick nr2.jpg

EXPANDERA DIN ANDLIGA MEDVETENHET I 7 ENKLA STEG

Var en del av den medvetna evolutionen!

Längtar du efter att leva harmoniskt och själscentrerat där du kan forma ditt liv i samklang med ditt syfte och leva fullt förankrad verkligheten? Branka har skapat den här kursen för att hjälpa dig till en högre nivå av förståelse och medvetenhet så att du kan leva ditt liv som den andliga varelse du egentligen är. När du utvecklat ditt medvetande till att sträcka sig bortom tid och rum kommer du börja förstå livets mysterier och själva syftet med varför du lever här i denna så turbulenta tid i människans historia.

Håll kontakten

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET

Missa aldrig en uppdatering!

info@branka.se

Tel 073-590 38 49

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

© 2020 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade.