ONLINEKURSER 2021

Relationer (2).jpg
Namnlös design (12).png

ONLINE LIVE I 3 DELAR

Vad alla människor behöver veta för att frigöra sig från negativa tankar,  dysfunktionella relationsmönster och rädslor.

En kurs för dig som är trött på att upprepa gamla mönster, trött på att sabotera dig själv och för dig som vill förstå dina relationer så att du kan leva ditt liv som den kraftfulla andliga varelse du är. Du kommer upptäcka hur dina mönster ser ut och få klarhet i hur du kan skifta över till någonting nytt som bättre speglar din andliga mognad och medvetenhet. 

Onlinekurs med Branka Okeijn

Pris 695sek

Instagram Kanalisera Online kurs (2).jpg

LÄR DIG KANALISERA SOM ETT PROFFS!

Onlinekurs för dig som vill vidga din horisont och stå i kontakt med högre medvetanden.

Utforska kanalisering och ta din förmåga ett steg lägre. Kommunicera med högre intelligenser och ta del av kunskap bortanför det mänskliga medvetandet. Det kan berika ditt liv och hjälpa dig att utvecklas som människa och själ. Detta är en heltäckande kurs som  ger dig de verktyg du behöver. Passar både nybörjare såväl som mer erfarna.

Onlinekurs med Branka Okeijn

Pris 595sek

STIG IN I EN MAGISK VÄRLD DÄR ÄNGLARNA VISTAS

Utveckla din förmåga att ta emot klara och tydliga budskap från ängar.

Branka har kanaliserat änglar i många år, både för sin egen personliga del och för sina klienters räkning. Insikterna har vida överstigit dem man kan komma fram till på egen hand och de ger vägledning inom alla områden i livet. I den här kursen delar Branka sina bästa tips och erfarenheter med dig så att även du kan utveckla din förmåga att ta emot budskap. 

Onlinekurs med Branka Okeijn

Pris 695sek

Instagram Kanalisera Online kurs (1).jpg

EXPANDERA DIN ANDLIGA MEDVETENHET I 7 ENKLA STEG

Var en del av den medvetna evolutionen!

Längtar du efter att leva harmoniskt och själscentrerat där du kan forma ditt liv i samklang med ditt syfte och samtidigt leva fullt förankrad verkligheten? Den här kursen  hjälper dig att nå en högre nivå av förståelse och medvetenhet så att du kan leva ditt liv som den andliga varelse du egentligen är. När du kan sträcka dig bortom tid och rum kan du förstå livets mysterier och själva syftet med varför du lever här i denna så turbulenta tid i människans historia.

Onlinekurs med Branka Okeijn

Pris 895sek