top of page

JAG KAN VISA DIG HUR DU KOMMER I KONTAKT MED

DIN ANDLIGA KRAFT

INIFRÅN OCH UT

"Jag är övertygad om att all utveckling och varaktig förändring måste börja inifrån. När vi är beredda att gå djupt och göra det inre arbete som krävs skapar vi en ”ringar på vattnet effekt” som kan transformera våra liv. Den inre resan är utan början och utan slut. Den är evig liksom livet. När vi förstår att vi först och främst är andliga varelser med en obegränsad potential, får våra liv en helt ny mening.

Jag finns här för att förmedla vägledning till dig  från dina änglar och guider. Jag kan  coacha dig till att  komma i kontakt med din inre kraft,  din visdom och att lösa upp de hinder som håller dig tillbaka. När du mår bra på insidan kan ditt liv blomma ut på utsidan."

LÅT OSS KOMMA IGÅNG!

Branka Okeij

BOKA TID

Om relationer i förändring

VARSÅGOD! EN LITEN PRESENT FRÅN MIG TILL DIG!

Alla har vi en relation med någon. När allt runtomkring oss förändras, förändras också våra relationer. När vi blir mer medvetna och skiftar frekvens intensifieras våra relationer och vi mer eller mindre tvingas ta itu med dem och evolvera tillsammans eller gå skilda vägar. I mini e-boken Relationer, som du kan ladda hem, får du tips och inspiration som kan hjälpa dig i dessa tider av transformation.

Klicka här för att ladda ned

Image by Conscious Design
Instagram Relationer Online kurs (2).jpg

ONLINEKURS I 3 DELAR

Vad alla människor behöver veta för att frigöra sig från negativa tankar,  dysfunktionella relationsmönster och rädslor.

En kurs för dig som är trött på att upprepa gamla mönster, trött på att sabotera dig själv och för dig som vill förstå dina relationer så att du kan leva ditt liv som den kraftfulla andliga varelse du är. Du kommer upptäcka hur dina mönster ser ut och få klarhet i hur du kan skifta över till någonting nytt som bättre speglar din andliga mognad och medvetenhet. 

Onlinekurs med Branka Okeijn

Själsfränder bonushäfte bild.png

NU MED MINI E-BOK PÅ KÖPET!

Image by Green Chameleon

Onlinekurser

FÖRELÄSNINGAR

Änglamingel

Änglamingel™

Aktuella ämnen

Nytt tema varje träff

Meditationer medBranka Okeijn

Meditationer

Nedladdningsbara

Branka Okeijn

Andlig coaching

Telefon  / Skype / Zoom

20150227_190447_edited.jpg

Utbildning

Intuitive Angel Messenger™

Brankas Blogg

Blogg

Här delar jag mina tankar och insikter med dig.

SENASTE INLÄGG I BLOGGEN

bottom of page