top of page
Änglamingel (Instagram-inlägg).png

ÄNGLAMINGEL™ 

Online

ANMÄLAN OCH BETALNING 

 • Änglamingel Online använder plattformen Zoom.
  Om du vill delta via dator:
  Ladda ner Zoom-appen genom att gå till Nedladdningscenter, klicka här https://zoom.us/download 
  Klicka därefter på den översta knappen under Mötesklient .
  Appen laddas ner och du kommer få göra några inställningar.


  Du kan också klicka här så startas nedladdningen direkt

  Om du vill delta via telefon eller surfplatta:
  Gå till App Store (för iOS-enheter) eller Google Play Store (för Android-enheter) och ladda ner Zoom-One platform to connect. Det är den officiella appen från Zoom för att delta i möten och webinarer. När du har laddat ner och installerat appen kan du enkelt klicka på möteslänken du får med bekräftelsen, som kommer automatiskt när du har anmält dig och betalat i formuläret nedan, och ansluta till mötet.

   

 • Du anmäler dig i formuläret nedan. I anmälningsprocessen betalar du också deltagaravgiften 300kr med ditt kort eller via PayPal. Var noga med att fylla i din mejladress korrekt eftersom inloggningsuppgifterna skickas dit.
   

 • Om du föredrar att använda Swish måste du göra en anmälan via mejl till info@branka.se. Jag behöver i så fall ha ditt för- och efternamn, mobiltelefon och den mejladress du vill ha inloggningsuppgifterna till.  
  Swisha till nummer 123 307 94 72 eller 073-590 38 49.

   

 • Efter genomförd betalning får du ett bekräftelsemejl inom några minuter med en inloggningslänk som du klickar på för att ta dig in på Zoom.  Får du inget mejl titta i skräpposten om den kan ha hamnat där. Inloggning är möjlig redan från kl 18.30 så att du kan kontrollera att allt fungerar.
   

 • Om du inte har möjlighet att delta live just den kvällen kommer jag inom 24 timmar skicka ut en reprislänk till videoinspelningen och du kommer att ha hela 7 dagar på dig att titta innan länken blir obrukbar. 
   

 • OBS! Var noga med att du fyller i din mejladress korrekt eftersom inloggningsuppgifterna skickas dit. Skriver du fel kommer länken inte att komma fram.

Deltagaravgiften är 300sek

ANMÄL DIG OCH BETALA HÄR

Kortbetalning eller PayPal.

INLOGGNINGSUPPGIFTER SKICKAS NU TILL DIN MEJLADRESS.

BETALA MED SWISH

Vi tar även emot betalning via Swish till nummer 123 307 94 72 eller till mobilnummer 073-590 38 49. Anmäl dig i så fall med ett mejl till info@branka.se och uppge följande:

Ditt för- och efternamn

Den mejladress du önskar ta emot inloggningsuppgifterna till.

Ditt mobilnummer.

bottom of page