ANMÄLAN OCH BETALNING 

 • Änglamingel Online använder plattformen Zoom. 
  Ladda gärna ner Zoom-appen till din dator, surfplatta eller telefon i god tid. Ladda ner här  https://zoom.us/download, klicka på knappen under rubriken  "Zoom Client for Meetings".

   

 • Du anmäler dig i formuläret nedan. I anmälningsprocessen betalar du också deltagaravgiften 300kr med ditt kort eller via PayPal. Var noga med att fylla i din mejladress korrekt eftersom inloggningsuppgifterna skickas dit.
   

 • Om du föredrar att använda Swish måste du göra en anmälan via mejl till info@branka.se. Jag behöver då ha ditt för- och efternamn, mobiltelefon och den mejladress du vill ha inloggningsuppgifterna till.  
  Swisha till nummer 123 307 94 72.

   

 • Efter genomförd betalning får du ett bekräftelsemejl med en inloggningslänk som du klickar på för att ta dig in på Zoom.  Får du inget mejl titta i skräpposten om den kan ha hamnat där. Inloggning är möjlig redan från kl 18.30 så att du kan kontrollera att allt fungerar. Inloggningsuppgifter kommer via mejl.

 • Om du inte har möjlighet att delta live just den kvällen kommer jag skicka ut en länk till videoinspelningen och du kommer ha tre dagar på dig att titta innan länken blir obrukbar. Det tar vanligtvis upp till 24h. 
   

 • OBS! Var noga med att du fyller i din mejladress korrekt eftersom inloggningsuppgifterna skickas dit.

Deltagaravgiften  är 300sek

ANMÄL DIG OCH BETALA HÄR

Kortbetalning eller PayPal.

BETALA MED SWISH

Vi tar även emot betalning via Swish till nummer 123 307 94 72.

Anmäl dig då med ett mail till info@branka.se och uppge följande:

Ditt för- och efternamn

Den mejladress du önskar ta emot inloggningsuppgifterna till.

Ditt mobilnummer