FB-ikon.png Insta-ikon.png Linked-in-ikon.png

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Blogg Shop
Anmälan och betalning

Stå i kontakt med dina änglar

Stå i kontakt med dina änglar


 

 

 

EN KVÄLL FYLLD AV ENERGI!

Våra kroppar är komplexa energisystem som när de är i balans ger oss god hälsa, balanserade relationer och en naturlig kontakt med vår intuition och andlighet. Om du har obalanser i din kropp och i ditt liv som du behöver komma tillrätta med är den här kvällen något för dig. När du förstår att du är så mycket mer än din fysiska kropp och dina värdsliga tankar kan du vara mer av den du verkligen är. Du får bättre hälsa och mer energi.

Annette berättar om energisystemet och lär dig ett program skapat av den välrenommerade Donna Eden i hennes Energy medicine metod. Enkla och effektiva energirörelser som tar max sju minuter att göra och som är bra för olika system och olika organ. Dessa enkla verktyg kan du sedan använda i din vardag så ofta du vill och har behov.

Branka berättar om de energicentrum som finns utanför vår fysiska kropp, vilken betydelse och funktion de fyller för oss samt varför vi inte riktigt kunnat komma i kontakt med dem förrän under det senaste decenniet. Du får ytterligare tips på hur du med hjälp av änglaterapi kan koppla dig samman med din andlighet och med din medfödda andliga kraft.

Välkommen till en spännande prova-på-kväll!

Branka och Annette

 Annette Blom

Annette Blom arbetar med energisystemet genom att erbjuda energiterapibehandlingar, energicoaching (kombination av samtalsterapi och energimedvetenhet), kostrådgivning med inriktning på mat- och sockerberoende, örtkonsultationer samt föreläsningar och kurser. www.energytalk.se

  Branka Okeijn

Branka Okeijn arbetar som Angel Therapist®, andlig vägledare och inspiratör. Branka är känd och uppskattad för sitt arbete med änglaterapi som en metod för personlig utveckling. Hennes jordnära förhållningssätt till andlighet gör att undervisningen blir konkret och okomplicerad. www.branka.se


Datum: kommer till hösten

Tid: 18.30-21.00

Plats: Luntmakargatan 52, Stockholm

Deltagaravgift:300:-


Anmälan:

Du anmäler dig genom att betala in deltagaravgiften till Energytalk på Swish 123 312 04 82 eller bg ​778-9670. Kom ihåg att uppge ditt namn. I samband med betalning skickar du ett e-mail med ditt namn och telefonnummer till annette@energytalk.se. Bekräftelsen på att din plats reserverats kommer via e-mail så snart vi registrerat din betalning. Du kan också ringa till Annette på 070-665 83 17.

 Tillbaka

Copyright © 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49