FB-ikon.png Insta-ikon.png

Linked-in-ikon.png

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Blogg Shop
AMORGOS RESOR Änglar Chakra Medialitet Kontakt

Program Boende Resa till och från Amorgos

RESA TILL OCH FRÅN AMORGOS

Alla priser och tidsangivelser för färja gäller för 2018.

Informationen kommer att uppdateras så snart Blue Star Ferries publicerat för 2019.Ditresa
Du reser på egen hand och avgör själv när du åker iväg. För att hinna till kursen bör din avresedag vara senast den 17/4 och ditt flyg bör ankomma till Aten senast kl.14.30 så att du med god marginal hinner ta dig till färjan.

Helene och Branka avreser från Stockholm, troligen med Norwegian den 17/4 kl 06.40 men då flygbolagen ännu inte fått ut priser i lågpriskalender för våren 2019 återkommer vi med information lite längre fram. Om du vill göra sällskap med oss meddela detta gärna med din anmälan eller hör av dig på annat sätt i god tid.

Flyg
Du bokar dina flygbiljetter på egen hand. Vi rekommenderar att du flyger till Aten då det är smidigast. Avresedag är senast den 17/4 och ditt flyg bör komma till Aten senast kl.14.30 så att du har god marginal till båten som avgår kl.17.30.

SAS Lågpriskalender
Norwegian
Aegean Airlines

Båt
Vi tar båten senast den 17 april kl.17.30 från Port of Pireus, Aten. Till hamnen tar vi oss enklast med Taxi eller direktbuss X96. Båtbiljett går bra att köpa på plats vid båten. Vi är framme i Aegialis hamn kl. 01.10 den 18/4. Därifrån har vi transfer ordnad till hotellet vilket tar ca 10 min från hamnen. För att vi ska hinna sova ut startar vi den första dagen med frukost från kl.09.00. Workshopen börjar först kl.10.30

Eftersom båtresan tar nästan 8 timmar samlas vi lämpligen redan där och bekantar oss med varandra. Båtarna är bekväma. God mat och fika finns att köpa ombord. Du kan välja mellan att sitta på däck och njuta av solnedgången eller sätta dig inne där det finns bekväma stolar liknande dem som finns på flygplan. Du även boka en hytt. Se länk nedan till Blue Star Ferries.

Båtbiljetten kostar ca 37€ enkel resa och köpes lämpligen vid båten.
Taxi från flygplatsen till hamnen kostar ca 50€ enkel resa.
Buss från flygplatsen till hamnen kostar ca 6€ enkel resa.

Blue Star Ferries

Hemresa
Kursen avslutas den 24/4 med utcheckning från hotellet den 25/4. Skulle du vilja stanna någon extranatt går detta oftast att ordna. Ta gärna kontakt med hotellet i god tid.

Båt från Aegialis hamn avgår kl.6.55 den 25/4, den 26/4 och den 30/4. Transfer från hotellet ingår.

Tillbaka

Copyright © 2018 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49