FB-ikon.png Insta-ikon.png

Linked-in-ikon.png

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Blogg Shop
AMORGOS RESOR Änglar Chakra Medialitet Kontakt

Program Boende Resa till och från Amorgos

RESA TILL OCH FRÅN AMORGOSDitresa
Du reser på egen hand och avgör själv när du åker iväg. För att hinna till kursen bör din avresedag vara senast den 17/4 och ditt flyg bör ankomma till Aten senast kl.14.30 så att du med god marginal hinner ta dig till färjan.

Norwegian har dessvärre ställt in direktflyget den 17/4 kl 06.40.
Det finns två andra alternativ för utresa den 17/4.

  1. SAS med mellanlandning i Köpenhamn kl 6.05-12.45
  2. Lufthansa/Aegean mellanlandning i Frankfurt kl 6.05-14.40

Deltagare har bokat in båda dessa flighter och om du vill göra sällskap meddela detta till Helene i god tid så försöker vi samla ihop oss. Väl i Aten kan vi tillsammans gå till den direktbuss, X96, som tar oss till hamnen.

Flyg
Du bokar dina flygbiljetter på egen hand. Vi rekommenderar att du flyger till Aten då det är smidigast. Avresedag måste dock vara senast den 17/4 och ditt flyg bör komma till Aten senast kl.14.30 så att du har god marginal till båten som avgår kl.17.30.

Andra resealternativ finns och man kan från Aten ta inrikesflyget till Paros eller Naxos för att därifrån ta båten till Amorgos. Detta förkortar den långa båtresan men båten är bekväm, sällskapet gott och det finns god mat och dryck ombord.

SAS Lågpriskalender
Norwegian
Aegean Airlines

Båt
Vi tar båten senast den 17 april kl.17.30 från Port of Pireus, Aten. Till hamnen tar vi oss enklast med Taxi eller direktbuss X96. Båtbiljett går bra att köpa på plats vid båten. Vi är framme i Aegialis hamn kl. 01.10 den 18/4. Därifrån har vi transfer ordnad till hotellet vilket tar ca 10 min från hamnen. För att vi ska hinna sova ut startar vi den första dagen med frukost från kl.09.00. Workshopen börjar först kl.10.30

Eftersom båtresan tar nästan 8 timmar samlas vi lämpligen redan där och bekantar oss med varandra. Båtarna är bekväma. God mat och fika finns att köpa ombord. Du kan välja mellan att sitta på däck och njuta av solnedgången eller sätta dig inne där det finns bekväma stolar liknande dem som finns på flygplan. Du även boka en hytt. Se länk nedan till Blue Star Ferries.

Båtbiljetten kostar ca 38,50€ enkel resa och köpes lämpligen vid båten.
Taxi från flygplatsen till hamnen kostar ca 50€ enkel resa.
Buss från flygplatsen till hamnen kostar ca 6€ enkel resa.

Blue Star Ferries

Hemresa
Kursen avslutas den 24/4 med utcheckning från hotellet den 25/4. Skulle du vilja stanna någon extranatt går detta oftast att ordna. Ta gärna kontakt direkt med hotellet i god tid.

Båt från Aegialis hamn avgår kl.6.55 den 25/4, den 26/4 och den 30/4. Transfer från hotellet ingår.

Tillbaka

Copyright © 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49