FB-ikon.png Insta-ikon.png

Linked-in-ikon.png

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Blogg Shop
AMORGOS RESOR Änglar Chakra Medialitet Kontakt

Program Boende Resa till och från Amorgos

PROGRAM


- En inre resa i ljus och magi -

Vi befinner oss på en magisk plats där Amorgos starka energi påverkar oss på ett sätt som öppnar upp våra mediala kanaler. Med hjälp av yoga, meditation och varierande övningar skapas ett fritt flöde i våra kroppar vilket är idealiskt när vi därefter fortsätter att expandera vår medvetenhet från klarhet till klarhet. Själens alkemi är en slags kristalliseringsprocess där du kommer i kontakt med Atlantisenergin. Du kan aktivera alla 12 ljuskoder och befria ditt själsliga jag genom att lösa upp blockeringar, självsaboterande tankemönster och gamla sår. Vi tränar på att kanalisera och att kommunicera med högt stående varelser så som änglar, guider och delfiner. Vi gör både enskilda övningar och övningar i grupp. Vi välkomnar nybörjare likaväl som mer erfarna sökare vilka befinner sig på den andliga vägen. Genom att omdefiniera vår förståelse för den andliga resan sedd ur själens synvinkel kan vi läka, öppna upp vår medialitet och bli mer av vilka vi verkligen är.

- Energi - Flöde - Balans -

Ordet Hatha kommer från Sanskrit, där Ha betyder sol och Tha betyder måne. Hathayogans syfte är att främja inre lugn genom att balansera energierna från dessa två. De mjuka, fysiska stretchande positionerna, asanas, hålls mer statiska och görs i ett lugnare tempo än i andra mer fysiska och dynamiska yogaformer. Positionerna kombineras med andningsövningar och olika meditationstekniker för att uppnå balans mellan kropp och sinne. Yogaövningarna är enkla och kan utföras av alla oavsett tidigare erfarenhet. Helene arbetar intuitivt och tonar in sig på gruppens, dagens och öns energi för att anpassa yogapasset därefter. Med sin mjuka, varma energi och långa erfarenhet som yogalärare kan vi tryggt låta oss ledas av Helene till vår inre plats av lugn, balans och öppenhet.

Så här kan en dag se ut:

7:45               Yoga med Helene
9:00               Frukost
10:30-13.00   Workshop med Branka

Fri tid med exempelvis lunch vid stranden, spa, jacuzzi, vandring eller annan aktivitet.

16:00-17:30  Workshop med Branka
17:30-18:45  Yoga med Helene
19:30             Middag

Vi följer öns rytm och naturens skiftningar varför programmet kan komma att justeras för att passa gruppens och stundens energi.

UTFLYKTER

Halvdagsutflykt

Vi kommer ha en skön vandring upp till klostret Theologos där vi njuter av den fantastiska utsikten och gör en gemensam meditation. För dig som vill ha en större utmaning fortsätter vandringen upp till öns högsta berg Stavros.

Amorgos har en stor mångfald av flora och är ett riktigt örtparadis. På ön finns omkring 600 arter. Denna biologiska mångfald liksom kvaliteten, och då särskilt de farmaceutiska aromatiska växterna med ett högt innehåll av eteriska oljor, kan bero på kombinationen av öns mikroklimat, dess speciella geologi och geomagnetism. Amorgos är en smal men lång ö med relativt hög höjd och är mycket kuperad vilket erbjuder gott om yta för floran. Vi besöker byn Lagada där vi hälsar på i destilleriet och får möjlighet att handla med oss oljor och teer som utvinns från de örter som växer på ön. Om vi har turen med oss, för med greker kan man inte vara helt säker, kanske öns örtmagiker Vangelis dyker upp...

Heldagsutflykt

Heldagsutflykten företas med bil så att vi hinner besöka några av de mest intressanta platserna på ön. Vi besöker ödebyn Asfontelitis där vi mediterar med kristallerna som är både synliga och starkt närvarande. Färden tar oss vidare till klostret Hozoviotissa byggt år 1017 som bokstavligt talat hänger över en klippa 300m över havet. Enormt vackert med underbar utsikt. Vi besöker också Valsamitis klostret där sägnen säger att kvinnorna spådde i vatten vilket drog till sig människor från hela Medelhavsområdet för råd, rekreation och andligt helande. Huvudorten Chora sägs vara en av de finaste byarna i ögruppen Kykliaderna. Här vandrar vi i de pitoreska gränderna och avnjuter en härlig lunch.

Utflykt på egen hand

Varje kursdag har du flera timmars egen tid som du kan spendera vid polen, gå på massage eller vila. Du kan också passa på att ta en promenad ner till Aegialis hamn där du kan ströva i de pitoreska gränderna, äta en lätt lunch och ta en skön promenad på stranden. Byinvånarna är trevliga och stämimngen är lugn och avslappnad. Det är nästan alltid någon som går ner som du kan slå följe med eller om du föredrar det kan du ströva på egen hand.


                                                                                                                                                                                Tillbaka

Copyright © 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49