FB-ikon.png Insta-ikon.png

Linked-in-ikon.png

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Blogg Shop
E-bok Meditationer på  CD Meditationer nedladdningsbara Meditationsmusik Köpvillkor

Chakra-Healing-CD.png

Om ”Chakra Healing”

Total speltid: 54:51
ISBN: 978-91-979229-1-3
Spr
åk: Svenska 
Pris: 175kr inkl moms och frakt inom Sverige


Introduktion 17:56
Vårt energisystem påverkas av allt som sker. Det påverkas av vad vi äter och dricker, av våra tankar och andras energier. I introduktionen berättar Branka om chakrorna, hur de fungerar och vilka aspekter av vårt liv som de speglar. Du får en förståelse för kroppens signaler och lär dig hur du kan balansera och rensa upp i ditt energisystem.

Chakra Healing 28:44 min

Meditationerna tar dig ut på en inre resa igenom dina sju huvudchakror, ditt energisystem. Branka Okeijn är certifierad Angel Therapist® och har skapat denna CD med en intention att du, genom ökad kunskap och förståelse för din kropps signaler, ska kunna expandera ditt medvetande så att du kan leva ett liv i harmoni med världen. Med hjälp av änglaterapi och till vacker musik skapad av Per Grunditz kommer du att öppna, balansera och rensa dina chakror så att du till fullo kan stå i kontakt med din intuition och din naturliga andliga kraft.

 

Snabb balansering av chakror 08:11min

Eftersom allt det vi upplever påverkar vårt energisystem hela tiden kommer vi, hur medvetna vi än är, hamna i situationer då vi upplever olika symptom på obalanser. Branka lär här ut en mycket enkel teknik som du kan använda i farten när du snabbt behöver återfå din balans.

Innehåll: Branka Okeijn www.branka.se       

Musik och produktion:Per Grunditz www.life-sync.com

Omslag utformning:Carin Andersson www.collageart.se

Tillbaka

Copyright © 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49