FB-ikon.png Insta-ikon.png Linked-in-ikon.png

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Blogg Shop
AMORGOS RESOR Änglar Chakra Medialitet Kontakt

 

Claircognizance

Att veta utan att veta hur man vet

 

Claircognizance betyder klarvetande. Att vara klarvetande är att veta utan att veta hur man vet. Plötsliga AHA-upplevelser, en plötsligt uppkommen idé eller att kunna laga något utan manual och efteråt inte veta hur det gått till är typiska exempel på klarvetande.

 

Det kan vara oerhört frustrerande att veta sanningen i en situation eller om en person utan att bevisligen kunna haka upp sin uppfattning på något konkret. Människor vars starkaste och mest framträdande förmåga är klarvetande riskerar att bli missbedömda som "besserwissers".

Klarvetande människor som får detta bemötande kan börja tvivla på sig själva och i värsta fall "stänger de ner" helt och hållet. Förhoppningsvis lär man sig med tiden att lita på det som kommer till en. Erfarenheten blir själva beviset och man lär sig att skilja på verkligt vetande och sina egna tankar.

De flesta människor har fler än ett sätt att ta emot information. Om man är klarvetande primärt kan det underlätta om man övar upp ytterligare en kanal eftersom man då upplever att man får något mer konkret att fästa sina intryck på.

Tillbaka 

Copyright © 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49