FB-ikon.png Insta-ikon.png Linked-in-ikon.png

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Artiklar Shop
Anmälan och betalning

Stå i kontakt med dina änglar

Stå i kontakt med dina änglar


 

 

 


Kvällens tema meddelas mist en vecka innan.

Nästa Änglamingel™ ​torsdagen den 22 augusti

Tid: kl 19-21
Plats:
Högbergsgatan 48 bv, Stockholm


Deltagaravgift 250:- kan betalas kontant eller via Swish till 073-590 38 49

Tack för att du KOMMER I TID! Dörrarna stängs kl 19.00

Anmälan
Föranmälan är som regel inte nödvändig men vi är mycket tacksamma om du föranmäler dig till info@branka.se eller sms:a 073-590 38 49 så att vi kan reservera en plats till dig och planera för kvällen. 

Kommande träffar:

22/8 - 26/9 - 14/11 - 12/12


Om Änglamingel™

Änglamingelstartades den 9 maj 2007 som ett svar på kursdeltagares och klienters önskemål om ett öppet forum med möjlighet att träffa likasinnade människor och för nyfikna som har funderingar om andlighet och personlig andlig utveckling.

Varje träff har ett tema. Kvällen inleds med en kortare föreläsning med frågestund och avslutas med en änglaseans. Vanligtvis annonseras temat minst en vecka i förväg via nyhetsbrev, här på hemsidan Instagram och på Facebook, se Branka Okeijn Official. Oavsett temat får du möjlighet att ställa frågor som t ex. kan handla om hur du kan utveckla din egen intuition, änglar, andevärlden, medial utveckling eller annat som du funderar över. Branka svarar på dina frågor och tar upp aktuella ämnen. Du får gärna föranmäla dig så att vi kan reservera en plats för dig och planera för kvällen.

Om du vill vara säker på att inte missa ett intressant Änglamingel™ anmäl dig till Nyhetsbrevet. Du får automatiskt ett utskick i din mailbox. Vi garanterar självklart att dina uppgifter inte används för något annat ändamål.


Nyhetsbrev-test2.png

Tillbaka

Copyright © 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49