FB-ikon.png Insta-ikon.png Linked-in-ikon.png

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Blogg Shop
Anmälan och betalning

Stå i kontakt med dina änglar

Stå i kontakt med dina änglar


 

 

 


Om vi tonar in oss på jordens energi kan vi, om vi är tillräckligt avslappnade, känna den spänning som finns i energifältet som omger oss. Tidens anda manar oss till att komma i kontakt med oss själva och att tänka på hur vi vill kanalisera vår energi. Använder vi vår energi till saker som fyller på oss och får oss att må bra eller slösar vi vår energi, vår tid och kraft på saker vi inte har kontroll över.

Det är dags att tänka om, tänka nytt och lära mer. Detta är vad sommarens första astrologiska event uppmuntrar oss att göra. Med en nymåne i Tvillingarnas tecken den 3 juni rullar en våg av energi in över oss och öppnar upp tre stora portaler. Dessa portaler eller energiöppningar tillåter oss att avsluta cykler av karmiska belastningar och då kanske framför allt de som har med våra nedärvda mönster att göra. De bjuder in oss till att accelerera vår utveckling och skifta energi genom att vända oss bort från falska självbilder, sociala spel, falskhet och självuppoffring. Jag kommer berätta mer om de tre portalerna och lovar ett riktigt intressant Änglamingel™ den 13 juni. Det blir terminens sista men vi kickar som vanligt igång i höst igen.

Vi kommer lägga tid på att identifiera var och ens personliga tema för de närmast kommande månaderna vilket kan hjälpa dig att vara förbered och att hantera det som kommer upp på din dagordning denna sommar. Maj månad har varit en förberedelse för den starka energivåg som nu kommer under juni och som intensifieras ytterligare under juli. Något stort är på gång. Definitivt!

Välkommen
Branka

Nästa Änglamingel™ ​torsdagen den 13 juni

Tid: kl 19-21
Plats:
Högbergsgatan 48 bv, Stockholm


Deltagaravgift 250:- kan betalas kontant eller via Swish till 073-590 38 49

Tack för att du KOMMER I TID! Dörrarna stängs kl 19.00

Anmälan
Föranmälan är som regel inte nödvändig men vi är mycket tacksamma om du föranmäler dig till info@branka.se eller sms:a 073-590 38 49 så att vi kan reservera en plats till dig och planera för kvällen. 

Kommande träffar:

22/8 - 26/9 - 14/11 - 12/12


Om Änglamingel™

Änglamingelstartades den 9 maj 2007 som ett svar på kursdeltagares och klienters önskemål om ett öppet forum med möjlighet att träffa likasinnade människor och för nyfikna som har funderingar om andlighet och personlig andlig utveckling.

Varje träff har ett tema. Kvällen inleds med en kortare föreläsning med frågestund och avslutas med en änglaseans. Vanligtvis annonseras temat minst en vecka i förväg via nyhetsbrev, här på hemsidan Instagram och på Facebook, se Branka Okeijn Official. Oavsett temat får du möjlighet att ställa frågor som t ex. kan handla om hur du kan utveckla din egen intuition, änglar, andevärlden, medial utveckling eller annat som du funderar över. Branka svarar på dina frågor och tar upp aktuella ämnen. Du får gärna föranmäla dig så att vi kan reservera en plats för dig och planera för kvällen.

Om du vill vara säker på att inte missa ett intressant Änglamingel™ anmäl dig till Nyhetsbrevet. Du får automatiskt ett utskick i din mailbox. Vi garanterar självklart att dina uppgifter inte används för något annat ändamål.


Nyhetsbrev-test2.png

Tillbaka

Copyright © 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49